Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Άραγε θα υπάρξουν και στη χώρα μας πολιτικοί με το θάρρος τέτοιων αποφάσεων;
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΒΛΕΠΙ ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟς , ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Κ.Λ.Π.
....
Άραγε θα υπάρξουν και στη χώρα μας πολιτικοί με το θάρρος τέτοιων αποφάσεων;
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΒΛΕΠΙ ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟς , ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Κ.Λ.Π.
Επιτέλους , ας ανοίξουν μαγαζιά και εστιατόρια και μπαρ όπου θα απαγορεύεται ρητά η είσοδος στους μη καπνίζοντες ..
Εάν ακολουθηθεί στοιχειώδης σεβασμός λύνεται τό πρόβλημα...
Προσωπικά δεν πηγαίνω σέ σπίτια ακόμα και φίλων μου ,πού μού δηλώνουν εκ τών προτέρων ότι απαγορεύεται τό κάπνισμα.
Αντιθέτως δέν θά καπνίσω σέ κλειστό χώρο σέ κανονικούς ανθρώπους ,πού δέν καπνίζουν αλλά δέν είναι υστερικοί
Σωστά αυτά Σπύρο, δυστυχώς όμως αυτός ο στοιχειώδης σεβασμός σπανίζει.
Σπύρος Σούρλας;354524 Κατά τά άλλα οι εργάτες δουλεύουν απροστάτευτοι και θερίζονται από νόσους τού πνεύμονα πού ΔΕΝ οφείλονται στό καπνισμα [/quote said:Αλλωστε με βάση στατιστικών στοιχείων που δημοσιεύονται το ποσοστό είναι 50/50 για τους καπνίζοντες και μη.
Μα ρε γαμώτο.
Πήγα σήμερα με την γυναίκα μου και την κόρη μου να φάμε έξω .
Ρόκα με πορτοκάλι και σύκο
Μαρούλι με κρουτόν , μπέϊκον , ελαιόλαδο , ελιές κλπ
Φιλέτο μοσχαρίσιο με κονιάκ και πιπέρι
Χοιρινά φιλετάκια με μέλι και θυμάρι
Μπιφτεκάκια ( η μικρή )
Το γεύμα συνόδευσε ένα Γιαννακοχώρι 2004
Για επιδόρπιο
Κρεμ μπρουλέ
Σουφλέ σοκολάτας
Και δεν θα καπνίσω ;
Α, κι όσο για το Ελλαδιστάν εννοείται ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αυτά....
Αυτά εφαρμόζονται μόνο όταν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.
Επαναλαμβάνω , χωριστά μαγαζιά : Η μόνη λύση
Σωστα! Μαλιστα, να το αναγραφει απ'εξω αν ειναι για καπνιζοντες ή οχι. Ετσι, κανεις δε θα εχει δικαιωμα να γκρινιαξει. Πιστευω πως τελικα θα μεινουν 1-2 μαγαζια στην Αθηνα για μη καπνιζοντες...[/quote
ΟΧΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...
Επιτέλους , ας ανοίξουν μαγαζιά και εστιατόρια και μπαρ όπου θα απαγορεύεται ρητά η είσοδος στους μη καπνίζοντες . Να χωριστούμε να τελειώνουμε πιά μ' αυτήν την ιστορία . Αλλωστε δεν μου αρέσουν οι μη καπνιστές και δεν έχω ή δεν θέλω τέτοιους φίλους και παρέες .
Τέλος αρνούμαι να πάω σε εστιατόριο ή σε μπαρ και να μην μπορώ να καπνίσω . Δεν πρόκειται να πάω ποτέ .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.