Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;)

Απαγόρευση καπνίσματος στο Ιράν:

Από τις 23 Δεκεμβρίου απαγορεύτηκε το κάπνισμα (καί ο ναργιλές) σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ καί τσαγάδικα.

Η αστυνομία στην αρχή απλά θα προειδοποιεί τους παραβάτες. Εάν όμως δεν τηρήσουν τον νέο νόμο κινδυνεύουν με ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

Επίσης απαγορεύτηκε η πώληση τσιγάρων, καπνου, κλπ. σε άτομα κάτω των 18. Πρώτο πρόστιμο 65 $ καί οι επαναλήψεις της παράβασης μπορεί να φτάσουν στα 1400 $.

Υπ´ όψιν ότι το κάπνισμα στο αυτοκίνητο (από τους οδηγούς) έχει απαγορευτεί από τον περασμένο Μάρτιο.

Περίπου 60000 Ιρανοί πεθαίνουν από το κάπνισμα (ενεργητικοί καί παθητικοί).

Το θέμα της ρύπανσης δεν αφορά μόνο τους καπνιστές, εξάλλου οι γόπες γρήγορα θα αποσυντεθούν. Το πλαστικό μπουκάλι της φωτογραφίας;

το πλαστικό ήταν από τον καφε του καπνιστή :silly:

Κι όμως, είναι κάτι που δεν μας απασχολεί καθόλου, ίσα ίσα μέχρι πριν λίγες ώρες θεωρούσα ότι δεν υφίσταται θέμα επειδή πίστευα πως διασπώνται ταχέως. Αμ δε!

http://www.surfrider.org/a-z/cig_but.asp

Κάθε χρόνο, λέει, απορρίπτονται περίπου 4.500.000.000.000 γόπες τσιγάρων.

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Φωτό από τα τέλη Σεπτεμβρίου

Μια χαρά ............ σε λίγο θα τα σβήνουν πάνω μας:rifle::damnyou::argue:

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Μια χαρά ............ σε λίγο θα τα σβήνουν πάνω μας:rifle::damnyou::argue:

κάτσε ρε Αλέξη.. το έγκαυμα είναι λιγότερο βλαβερό απο τον καρκίνο. Πες κι ενα ευχαριστώ..

κάτσε ρε Αλέξη.. το έγκαυμα είναι λιγότερο βλαβερό απο τον καρκίνο. Πες κι ενα ευχαριστώ..

Έχεις δίκιο ..... μπαρδόν αϊ αμ σορυ:flipout::flipout:

βλέπω γουστάρεις Σούρλα αγρίως, έτσι;

:flipout::flipout:

πέρα απο την πλάκα, δεν εχω προσωπικά με κανέναν. Παρά την αντιπαράθεση, πιστεύω ότι ο Σουρλας δεν θα καπνιζε ουτε στα 10 μετρα αν ημουν κοντά. Με τον μόνο ανθρωπο που πραγματι εχω προσωπικά, ειναι ο προιστάμενός μου που ενώ ξερει πολυ καλά την κατάσταση εκανε 2.5 πακετα την ημερα επι 2+ χρόνια διπλα μου. Και μετά απο καθε παρακληση ή παρατήρησή μου, αναβει τσιγάρο κατω απο το γραφειο και ρουφαει τζουρες πισω απο την οθόνη, 2 μετρα αντρας. Τελευταία μονο επειδή εσφιξαν πολύ οι κώλοι, καπνιζει (εξισου) σε αλλο γραφειο.

Με τον μόνο ανθρωπο που πραγματι εχω προσωπικά, ειναι ο προιστάμενός μου που ενώ ξερει πολυ καλά την κατάσταση εκανε 2.5 πακετα την ημερα επι 2+ χρόνια διπλα μου.

Να κάνω μιά ¨ηλίθια¨ερώτηση?

Εχεις πάει στην κοντινότερη επιθεώρηση εργασίας? Από ότι έχω καταλάβει από τα προηγούμενα posts σου, έχεις σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορεί ..... κάποιος πρέπει να κάνει κάτι με τον πανηλίθιο!

Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

πέρα απο την πλάκα, δεν εχω προσωπικά με κανέναν. Παρά την αντιπαράθεση, πιστεύω ότι ο Σουρλας δεν θα καπνιζε ουτε στα 10 μετρα αν ημουν κοντά. Με τον μόνο ανθρωπο που πραγματι εχω προσωπικά, ειναι ο προιστάμενός μου που ενώ ξερει πολυ καλά την κατάσταση εκανε 2.5 πακετα την ημερα επι 2+ χρόνια διπλα μου. Και μετά απο καθε παρακληση ή παρατήρησή μου, αναβει τσιγάρο κατω απο το γραφειο και ρουφαει τζουρες πισω απο την οθόνη, 2 μετρα αντρας. Τελευταία μονο επειδή εσφιξαν πολύ οι κώλοι, καπνιζει (εξισου) σε αλλο γραφειο.

κανένας δεν έχει πρόβλημα και προσωπικά με κανένα φίλε john john...

κι αν γράφουμε και μια κουβέντα παραπάνω ώρες ώρες, ε τυχαίνει...

δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι στην τελική.

όσο για τον Σούρλα που λες, μπορεί βέβαια να είναι γαύρος - όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας, αλλά είναι πολύ οκ άτομο...

πέρα απο την πλάκα, δεν εχω προσωπικά με κανέναν. Παρά την αντιπαράθεση, πιστεύω ότι ο Σουρλας δεν θα καπνιζε ουτε στα 10 μετρα αν ημουν κοντά.

Κοίτα, οι περισσότεροι "νοήμονες" όχι μόνο δεν θα κάπνιζαν αλλά θα σου έβαζαν χέρι και εσένα και οποιουδήποτε άλλου θα τόλμαγε να ανάψει τσιγάρο.
Έχει τύχει να βάλω χέρι σε φίλο μου που καπνίζει μπροστά στο παιδί του.

Κοίτα, οι περισσότεροι "νοήμονες" όχι μόνο δεν θα κάπνιζαν αλλά θα σου έβαζαν χέρι και εσένα και οποιουδήποτε άλλου θα τόλμαγε να ανάψει τσιγάρο.
Έχει τύχει να βάλω χέρι σε φίλο μου που καπνίζει μπροστά στο παιδί του.

+1 και γώ μαζί σου !
Αν ποτέ ξεχαστώ και ανάψω τσιγάρο κοντά στην κόρη μου και κάποιος μου βάλει χέρι γι αυτό, θα του πω κι ευχαριστώ !!!

Καλη Χρονια,
Χωρις τσιγαρο σιγουρα θα ειναι καλυτερη.!!!!
Μετα απο 15 χρονια καπνιστης (το επιασα μικρος στα 15-ο χαζος-στα 30 το εκοψα σε ενα βραδυ)
Παιδια νοιωθω οτι δεν καπνισα ποτε, τωρα με ενοχλει, μετα απο 5 χρονια μπορω να πω οτι δεν αξιζει ουτε να το ξεκινησεις.

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώστα

κανένας δεν έχει πρόβλημα και προσωπικά με κανένα φίλε john john...

κι αν γράφουμε και μια κουβέντα παραπάνω ώρες ώρες, ε τυχαίνει...

δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι στην τελική.

όσο για τον Σούρλα που λες, μπορεί βέβαια να είναι γαύρος - όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας, αλλά είναι πολύ οκ άτομο...

Δεν με ενοχλησαν ουτε οι χαρακτηρισμοι ουτε οι επιθέσεις. Θα μπορούσα να απαντήσω 10 φορες επιθετικότερα αλλά τι θα κερδιζα? ασε που ετσι χανεις το δικιο σου και δεν βγαζεις και ακρη. Δεν γνωριζόμαστε στο κάτω κατω και συνεπως οι ανταλλαγες πυρων ειναι εικονικές και απρόσωπες. Ενιοτε εντεινουν και το ενδιαφερον :D Οταν ειμαι όμως με δικους μου ανθρωπους, η με ανθρωπους που συνεργαζομαι καθημερινά, εκνευριζομαι αφάνταστα όταν ενω εχω ουσιαστικό προβλημα, οι αλλοι αντι να το σεβαστουν, αδιαφορουν αποδίδοντας το στην φαντασία ή στο υστερικό του χαρακτήρα μου, γιατι ετσι ειναι πιο βολικό. Καποια στιγμή όμως "θα το χάσω" και θα σβήσω καμια γόπα σε μαγουλο και θα χασω και το δικιο μου και τη δουλειά μου. Μερικες φορες βγαινεις απο τα ρουχα σου, δεν αντεχεις, πιστευω εχει συμβει στους περισσοτερους.

Φωτό από τα τέλη Σεπτεμβρίου

παντου σε ολες σχεδον τις Ελληνικες παραλιες που πηγα φετος η κατασταση ηταν η λιγο καλυτερη η λιγο χειροτερη .......:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

αντε απλωσε πετσετα να κατσεις .......

αυτο ελεγα και εγω σε ενα προηγουμενο ποστ αλλα δεν συγκινησα κανενα καπνιστη να πει ... ΩΠ εδω κανουμε ΒΛΑΚΕΙΑ .........

παντου σε ολες σχεδον τις Ελληνικες παραλιες που πηγα φετος η κατασταση ηταν η λιγο καλυτερη η λιγο χειροτερη .......:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

αντε απλωσε πετσετα να κατσεις .......

αυτο ελεγα και εγω σε ενα προηγουμενο ποστ αλλα δεν συγκινησα κανενα καπνιστη να πει ... ΩΠ εδω κανουμε ΒΛΑΚΕΙΑ .........

εν τω μεταξύ οι ίδιοι που πετανε τις γόπες θα πανε να απλωσουν την πετσέτα τους στην ίδια παραλία..

πριν λιγο καιρό βλεπω εναν τυπο που σταματάει στο δρόμο, ανοιγει την πορτα και αδειαζει το τασακι στο δρομο. 2 μετρα απο τον καδο απορριμάτων!!!! Δηλαδη ρε καραγκιοζη το αδειαζεις που το αδειαζεις, να πω οτι εισαι στη μεση του πουθενα, δεν υπαρχει καδος, ειναι φισκα το τασακι και δεν χωραει ουτε μιση γόπα να το καταλαβω (που απαραδεκτο ειναι και παλι, ας καπνισει και να πεταξει την μια γοπα εξω) αλλα σταματας 2 μετρα απο τον καδο και τα πετας κατω ? Καλα και μη καπνιστες πετανε σκουπιδια (εχω δει κατι ιπταμενους καφεδες στην εθνική, στουκας) αλλά αυτο με το τασακι ειναι classic.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

εν τω μεταξύ οι ίδιοι που πετανε τις γόπες θα πανε να απλωσουν την πετσέτα τους στην ίδια παραλία..

πριν λιγο καιρό βλεπω εναν τυπο που σταματάει στο δρόμο, ανοιγει την πορτα και αδειαζει το τασακι στο δρομο. 2 μετρα απο τον καδο απορριμάτων!!!! Δηλαδη ρε καραγκιοζη το αδειαζεις που το αδειαζεις, να πω οτι εισαι στη μεση του πουθενα, δεν υπαρχει καδος, ειναι φισκα το τασακι και δεν χωραει ουτε μιση γόπα να το καταλαβω (που απαραδεκτο ειναι και παλι, ας καπνισει και να πεταξει την μια γοπα εξω) αλλα σταματας 2 μετρα απο τον καδο και τα πετας κατω ? Καλα και μη καπνιστες πετανε σκουπιδια (εχω δει κατι ιπταμενους καφεδες στην εθνική, στουκας) αλλά αυτο με το τασακι ειναι classic.

........ ξερεις.......... ο καδος μες τον ηλιο μεσημεριατικα μυριζει λιγο και γιαυτο τα αδειαζουμε λιγο πιο περα........:grandpa:

Μα είναι προφανές ότι αν δεν τίθεται θέμα ενόχλησης δεν τίθεται και θέμα απαγόρευσης.

αυτο με το τασακι ειναι classic.

Πώς ξεχωρίζει ο διακριτικός "αδειαστής τασακίου" από τον ξεδιάντροπο;

Απλό, ο διακριτικός ανοίγει την πόρτα και το αδειάζει από κάτω, ενώ ο ξεδιάντροπος το αδειάζει κατευθείαν από το παράθυρο! :flipout: