http://www.trustedreviews.com/texas-instruments-4k-dlp-projection-for-the-home-review
Δηλαδη ρε παιδια να μην ελπιζουμε σε κατι σε 4κ σε λογικες τιμες συντομα ?
Δηλαδη ρε παιδια να μην ελπιζουμε σε κατι σε 4κ σε λογικες τιμες συντομα ?
Σύμφωνοι. Πρέπει όμως αργά η γρήγορα (καλύτερα γρήγορα) να βγάλει κάποια εταιρεία σε προσιτή τιμή, όχι βέβαια των 500 ευρώ, ένα μηχανάκι στο τριχίλιαρο, 4k, με πηγή laser.
Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά η τεχνολογία (αν και προτιμώ την εικόνα των dlp λίγο περισσότερο) αρκεί να πάρω ένα προβολικό που το σετάρεις, το καλιμπράρεις και το ξεχνάς.
Πχ η εικόνα ενός epson ls10000 με 4κ πάνελ εμένα θα μου ήταν αρκετή. Άλλοι βέβαια θέλουν πάντα το κάτι παραπάνω, έτσι είναι το hobby.
jimmius και εγώ αυτό είχα διαβάσει και χάρηκα αλλά εδώ τα παιδιά λένε γιοκ.
Optoma EH415e ? Δεν βρηκα πουθενα να εγινε κουβεντα γι αυτον.
Brightness: 4,200 Lumens
Contrast(Full On/Off): 15,000:1
Native Resolution: 1920x1080
Video Modes: 720p, 1080i, 1080p/60
480p, 480i
Data Modes: MAX 1920x1200
3D Modes: Full HD 3D
γιατί πρέπει μια εταιρία να βγάλει γρήγορα 4κ laser φθηνό προβολέα?έχεις πολύ υλικό 4κ που περιμένει προβολή και δεν ξέρεις τι να το κάνεις?Με αυτή τη φιλοσοφία θα πρέπει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες να βγάλουν γρήγορα και φθηνά αυτοκίνητα που πετάνε, δεν τα χρειαζόμαστε διότι δεν έχουμε υποδομές ούτε καν να απογειώνονται και να προσγειώνονται άλλα τα θέλουμε.
Προβολικό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που να το καλιμπράρεις και να το ξεχνάς, απλά ξέχασε το, δεν μπορεί να υφίσταται μιας και ότι ημιαγωγό έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα έχει φθορές και αλλάζει τα χαρακτηριστικά του σε βάθος χρόνου...οπότε...
Γιατί η εικόνα ενός epson 4Κ laser θα σου ήταν αρκετή?μόνο με την φαντασία του τι θα δεις καλύπτεσαι?κακώς!και αν αυτός ο προβολέας βγάζει contrast 1000:1?και αν το χρωματικό του τρίγωνο δεν καλύπτει καν τα standards του UHD?Kαι αν διαλύεται μέσα σε 200 ώρες?
Προς το παρόν το υλικό που υπάρχει είναι 1080. Πάρε έναν καλό 1080 προβολέα ή τηλεόραση και απόλαυσε το. Πίστεψε με, εξέλιξη θα υπάρξει... και θα σε βρεί...όταν είναι έτοιμη και είσαι έτοιμος....4κ λέγεται?8κ λέγεται?16κ λέγεται?θα έρθει στον καιρό της...
Αγαπητέ tegonik,τα πλεονεκτήματα ενός 4κ δηλαδή φαίνονται μόνο στο native υλικό 4κ? Έχεις δει upscalled υλικό 1080 σε 4κ? Επειδή εγώ έχω δεί, είναι απλά άψογο με μηδενική στοιχειοποίηση και αυτό είναι κάτι που μας χρειάζεται στο σπίτι
όπου οι αποστάσεις από την οθόνη μικραίνουν.
Επίσης έκανες λόγο για το ότι, με τη φαντασία του τι θα δω θα ήμουν ικανοποιημένος. Δεν μιλάμε για φαντασία αλλά συγκεκριμένα για τον ls10000 τον οποίο είδα στην έκθεση και για εμένα όπως είπα είναι αρκετός παρότι κάνει τεχνητό 4κ.
Οπότε ένας σαν και αυτόν με πανελ true 4κ δεν σου φαίνεται ελκυστικός? Επίσης τσέκαρε τη χρωματική απόδοση τη φωτεινότητα και λοιπά του ls10000 για να δείς τι προβολέας ήδη είναι.
Αυτό που ζητάω δεν είναι υπερβολικό ούτε εκτός εποχής, απλά δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμο και 3000 ευρώ που έφερα σαν παράδειγμα δεν το λές και φθηνό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.