Θυμίζω πάντως πως στα Video club ακόμη κυκλοφορούν περισσότεροι τίτλοι σε DVD παρά σε BluRay... έχουν περάσει πόσα χρόνια;
Υπάρχουν ακόμα Video Club; :chinscratch:
Δυστυχώς λίγα!
Όμως για μένα το Video Club παραμένει ο ευκολότερος και φθηνότερος δρόμος για να απολαύσω μια ταινία με ποιοτική εικόνα και ήχο όταν εγώ το θέλω!
Μα, όπως προειπαν, τα περισσότερα τα έχει μονο σε dvd "ποιότητα". Και τα αλλα λιγα που δεν είναι, πολλές φορες πρεπει και να τα κυνηγας.
Μήπως πρεπει να πάρεις ενα media player; Ο κόσμος αλλάζει![]()
Όχι αγαπητέ δεν εννοούσα αυτό. Αλλά ότι το αρχείο hd (που όλα hd είναι ακόμα) δείχνει καλύτερα upscaled από 4κ προβολικό μέσο (έχω τηλεόραση 4κ και έχω δει και τον 300άρη 4k sony να κάνει upscalingΤώρα πίσω στο θέμα μας: Ισχυρίζεσαι ότι ένα 4Κ video μπορεί να έχει ανώτερη ποιότητα από ένα 1080p αρχείο όταν το προβάλεις σε μια 1080p συσκευή (αν κατάλαβα καλά).
Όχι αγαπητέ δεν εννοούσα αυτό. Αλλά ότι το αρχείο hd (που όλα hd είναι ακόμα) δείχνει καλύτερα upscaled από 4κ προβολικό μέσο (έχω τηλεόραση 4κ και έχω δει και τον 300άρη 4k sony να κάνει upscaling
καθώς και ένα zappiti 4k player σε μια 4k samsung) σε σχέση με το ίδιο αρχείο native 2k από 2κ προβολικό μέσο και αυστηρά στο θέμα της ευκρίνειας (για να προσδιορίσω τι εννοώ καλύτερη εικόνα).
Συγνώμη αν το τραβήξαμε λίγο το θέμα.
Να κάτι από την optoma που είναι led όχι laser, θα είναι λογικά συμβατό με hdr και ένα 90% του rec2020.
Λένε όμως ότι το contrast δεν θα είναι αρκετά καλύτερο από τους προηγούμενους optoma :nounder:View attachment 128101View attachment 128102
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.