Απαράδεκτη Cosmote

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,284
Νεο Ψυχικο
Σημερα επεσα στην αναγκη της εξυπηρετησης πελατων της cosmote. Συγκεκριμενα κοπηκε το πρωι το τηλεφωνο μου - χωρις να υπαρξει ειδοποιηση - λογω μη πληρωμης λογαριασμου. Αρκετα εκνευρισμενος πηγα σε ενα Γερμανο και τακτοποιησα την οφειλη μου. Αποφασισα να σταματησω τη συνεργασια μου μαζι τους. Και ξεκιναει το γλεντι.
Απο τον Γερμανο μου λενε οτι δεν μπορουν να μου δωσουν πληροφοριες για διακοπη συμβολαιου να καλεσω στο 13838.
Καλω οπου και περιμενω 18 λεπτα;;;!!! Το σηκωνει μια κυρια. Της λεω οτι θελω να διακοψω το συμβολαιο μου, πως δεν εχω παρει συσκευη παρα μονο εκπτωση στο παγιο και μου λεει περιμενετε να σας συνδεσω με το αρμοδιο τμημα. Παταει το μαγικο κουμπι και ακουω, "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, για δικη σας εξυπηρετηση καλεστε αργοτερα" και κλεινει η γραμμη....
Ξανακαλω και ξαναπεριμενω 20 λεπτα !!!!!!!!! Για να μη ξαναγραφω, κανω copy paste το παραπανω :p

Το σηκωνει μια κυρια. Της λεω οτι θελω να διακοψω το συμβολαιο μου, πως δεν εχω παρει συσκευη παρα μονο εκπτωση στο παγιο και μου λεει περιμενετε να σας συνδεσω με το αρμοδιο τμημα. Παται το μαγικο κουμπι και ακουω, "ολοι οι εκπροσωποι ειναι απασχολημενοι, για δικη σας εξυπηρετηση καλεστε αργοτερα" και κλεινει η γραμμη....

Αφου καταλαβα οτι δε θα κανω προκοπη ερχομαι σπιτι. Εν τω μεταξυ εχει επανασυνδεθει το τηλεφωνο χωρις 3g ομως.
Καλω την cosmote και μετα απο 20 λεπτα το σηκωνει μια κυρια. Ευγενικη μου ζηταει συγνωμη και μου λεει θα με καλεσει τεχνικος. Με καλει η τεχνικος και μου λεει οτι για να επανελθει το 3g πρεπει να κανω ενα reset στο iphone που θα χασω ολα τα password απο το wifi. Της λεω ευχαριστω δε θα παρω και ξαναπαιρνω την εξυπηρετηση πελατων .
Περιμενω 20 λεπτα και αφου λεω στη κυρια να μη με συνδεσει πουθενα αλλα να μου δωσει καποιον να μιλησω ερχομαι τελικα σε επαφη με το μαγικο ατομο που θα συννενοηθω. Ομως μωρε ηταν κατω το συστημα τους και δε μπορεσε να με εξυπηρετησει :p
Δεχομουν να πληρωνω 55 ευρω για οσα παιρνουν στην Vodafone με 35 εχοντας την αισθηση οτι εχω να κανω με σοβαρη εταιρια. Δε με ενδιοαφερει τι downsizing κανανε και δεν εχουν προσωπικο, ουτε τι επισφαλειες εχουν και κοβουνε το τηλεφωνο αν δε πληρωσεις στο 15ημερο (απο οτι υπολογισα) χωρις επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ καμμια ειδοποιηση. Δε θελω να τους ξαναδω, θα παω αυριο σε ενα καταστημα να τελειωνω με δαυτους.

Re: Απαραδεκτη cosmote

Εμενα μου εκαναν το αλλο καταπληκτικο.

Οταν εκλεισα συμβολαιο "τηλεφωνικα" μου προτειναν Χ ποσο ως ολικο μηνιαιο κοστος. Για 18μηνο συμβολαιο.

Δεν μου ειπαν οτι το Χ ποσο θα ειναι για 12 μηνες και τους υπολοιπους 6 μηνες θα εκτινασοταν στο +50%.

Τελος με αυτους θα παρω πακιστανικο καρτοκινητο πουναι της μοδας :flipout:

Απάντηση: Απαραδεκτη cosmote

Τραγικοι, απλώς... Γενικα όλος ο όμιλος είναι για τα γιαούρτια στο customer support...

Πάνο εγώ έφυγα από την Wind μετά από 12 χρόνια συνεργασίας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Διακοπή για οφειλή 12 ευρώ!!!
Μετά από πολύωρη επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι σύμφωνα με την διαδικασία τους,προβλέπεται διακοπή για οφειλές άνω των 5 ευρώ.

Ξεκίνησα με Vodafone. Τα σκ@τώσ@νε, έφυγα, πήγα Cosmote. To ίδιο και μ' αυτούς, πήγα Wind. Τώρα να δούμε που θα πάω... :)

Η Wind μέχρι στιγμής με σεβάστηκε περισσότερο.

Εμενα μου εκαναν το αλλο καταπληκτικο.

Οταν εκλεισα συμβολαιο "τηλεφωνικα" μου προτειναν Χ ποσο ως ολικο μηνιαιο κοστος. Για 18μηνο συμβολαιο.

Δεν μου ειπαν οτι το Χ ποσο θα ειναι για 12 μηνες και τους υπολοιπους 6 μηνες θα εκτινασοταν στο +50%.

Τελος με αυτους θα παρω πακιστανικο καρτοκινητο πουναι της μοδας :flipout:

Εμενα (πριν δυο χρονια και κατι) με πληροφορησαν ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ.
"Κυριε Εσαροπουλε, μετα το εξαμηνο θα ληξει η εκπτωση συνδεσης και θα ανελθει στα 70 ευρω το διμηνο."

Οποτε, τι εκανα ?
Καθε εξι μηνες παω στον Γερμανο να μου κανουν ανανεωση συμβολαιου. Ομορφα, καθαρα, νοικοκυρεμενα.

Last edited:

Πανουλη αντι να μπεις στη διαδικασια να διακοψεις εσυ τη συνδεση,καλυτερα ηταν,να βρεις αλλη εταιρεια και να μεταφερεις το νουμερο και ασε αυτους να βγαλουν το φιδι απ'τη τρυπα.

Εγώ είμαι χρόνια στη Vodafone με επαγγελματική σύνδεση. Τo customer support τους είναι άψογο, αλλά δε θα έλεγα το ίδιο και για τη λήψη τους.

Από εμπειρία μου σε δύσκολα μέρη της Ελληνικής επαρχίας, διαπίστωσα ότι η κάλυψη δικτύου της Cosmote είναι αχτύπητη.

Έχω βρεθεί σε δυσάρεστη θέση (σε νησί) να ψάχνω να αγοράσω καρτοκινητό cosmote για να κάνω εκτροπή το vodafone μου και να μπορώ να απαντάω στις επαγγελματικές μου κλήσεις.

Το αυτο ^^

Η voda ουτε στο σπιτι μου δεν πιανει (και οχι σε επαρχια, 60 χλμ απο το κεντρο Αθηνας)

Re: Απάντηση: Απαραδεκτη cosmote

Πάνο εγώ έφυγα από την Wind μετά από 12 χρόνια συνεργασίας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Διακοπή για οφειλή 12 ευρώ!!!
Μετά από πολύωρη επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι σύμφωνα με την διαδικασία τους,προβλέπεται διακοπή για οφειλές άνω των 5 ευρώ.

Ναι οκ, αλλα δεν αποφασίζει καποιος υπαλληλος να σου κοψει το τηλέφωνο βλεποντας τον λογαριασμός σου. Αυτα ειναι αυτοματοποιημενα συστήματα με το κατώτατο οριο που εχει θεσπίσει η ρυθμιστική αρχη. Και 5.01 να ηταν παλι θα στο εκοβαν.

Re: Απάντηση: Απαραδεκτη cosmote

Πανουλη αντι να μπεις στη διαδικασια να διακοψεις εσυ τη συνδεση,καλυτερα ηταν,να βρεις αλλη εταιρεια και να μεταφερεις το νουμερο και ασε αυτους να βγαλουν το φιδι απ'τη τρυπα.
Η πλακα ειναι οτι η τελευταια εκπροσωπος που μιλησα μου ειπε αυτο ακριβως εκνευρισμενη απο φορτο εργασιας. Μολις το επανελαβα τυπου "Δηλαδη μου λετε οτι δεν εχω καποια υποχρεωση απο το συμβολαιο που υπογραψαμε και μου συστηνετε να σας παρακαμψω και να απευθυνθω κατευθειαν σε καποια αλλη εταιρια" εκανε σαν παλαβη. Οχι, δεν ειπα αυτο και θα υπαρξει καποιο πεναλτυ κτλ....

Κάποτε ο λογαριασμός μου ήρθε 800 ευρώ και δικαίως. Επισκέφτηκα κατάστημα Vodafone και η κοπέλα μου είπε πως ΔΕΝ γίνετε κάτι θα πρέπει να πληρώσω όλο το ποσό αλλιώς θα γίνει διακοπή.
Ήταν αδύνατο φυσικά να πληρώσω τέτοιο ποσό, και περίμενα διακοπή. Τις επόμενες ημέρες με κάλεσε στο κινητό ένας Κύριος και ρώτησε πως ξαφνικά, έκανα τέτοιο μεγάλο λογαριασμό. (Ήθελε να μάθει αν υπήρχε λόγος υγείας)
Του εξήγησα πως δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο, και επάνω στην συζήτηση μου έκανε την εξής πρόταση.
Μαζί με τον μηνιαίο (στάνταρ) λογαριασμό μου, να δίνω και ένα ποσό, όχι όμως λιγότερο των 100 ευρώ, έως να εξοφληθούν τα 800. Έτσι και έγινε.
Αξίζει να πω, πως η κοπέλα στο κατάστημα που πλήρωνα, δεν μπορούσε να πιστέψει πως μου έγινε αυτή η διευκόλυνση.

Εγω αγανακτησα με προσχηματα για να μην μετατρεψω συμβολαιο σε καρτα στην cosmote και το εκανα cu τελικα. Μου στειλανε μπαχτσισι απο την cosmote 45 ευρω ενω το συμβολαιο ειχε ληξει και ενω θεωρητικα ο τελευταιος λογαριασμος ειναι προπληρωμενος. Ακομα δεν πηγα να βριστω. Περιμενω το καταλληλο mood.
Παιδες μονο καρτα πλεον και να πανε...