??????
Σε ποιούς δεν απευθύνεται:
Σε αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν την τηλεόραση και σαν PC monitor ή στους φανατικούς gamers που θα αφιερωνούν πολλές ώρες της ημέρας παίζοντας. Οι στατικές εικόνες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην συγκεκριμένη χρήση, άρα ο κίνδυνος των image renetion/burn in μεγάλος.
Σε όσους δεν έχουν ούτε ρολά, ούτε κουρτίνες, ούτε ρόμαν και στα μέλη της Greenpeace
Τι παραχωρήσεις απαιτούνται:
Κάθε τηλεόραση πρέπει να είναι ρυθμισμένη σωστά, αλλά κατά την γνώμη μου για τις πλάσμα η ανάγκη είναι μεγαλύτερη. Η σωστή ρύθμιση είναι ο μόνος τρόπος για να πάρεις το μάξιμουμ στο μαύρο και στα χρώματα που μπορεί να αποδώσει η τεχνολογία και μειώνει τις πιθανότητες burn in, image retention. Το να αγοράσεις πλάσμα και να την βάλεις να παίζει στο default dynamic mode είναι σίγουρα λάθος αγορά.
Οι γνωστές για τις πρώτες 100-200 ώρες που η πτώση της φωτεινότητας γίνεται με μεγαλύτερο ρυθμό. Κάποιοι χρησιμοποιούν το γνωστό DVD στρωσίματος (διαθέσιμο στην κατηγορία με τα downloads) και κάποιοι όχι. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είναι γεμάτη όλη η οθόνη και να μην υπάρχουν ανενεργά ή υπερενεργά pixels.:bigcry:
εση μου τα δωσες τα λινκ
τελικα αναρωτιεμαι ακομα σε πιους απευθύνεται μια πλασμα τν?δεν μπορης ετση οπος ταλεη να κανης και τιποτα με μια πλασμα
Νομίζω πως συνεχίζεις να μας κάνεις πλάκα...μετά από τις 200 ώρες εάν δεν αφήσεις 24άωρο ένα κανάλι συνεχόμενα ώστε να γίνει Burn in το σήμα..απλά δεν έχει πρόβλημα,υπάρχουν και άτομα που βλέπουν ταινίες...και η μειοψηφία είναι αυτοί που παίζουν όλη μέρα παιχνίδια...γιατί να παίξεις στην τηλεόραση και στο pc monitor δηλαδή;Απλά βλέπω ότι αναφέρεις μόνο τα αρνητικά... συνέχισε εδώ...