Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απάτη με πιστωτική
Προγραμματισε το για χθες!
εννοείται, το έχω προγραμματισει!
Προγραμματισε το για χθες!
εννοείται, το έχω προγραμματισει!
'νταξει... Το τερματισες!Και ανάλογα με την ανυνυμία/ασφάλεια που θέλει κάποιος, υπάρχει και η κατάλληλη λύση. Πχ μια πολύ ενδιαφέρουσα διανομή:
https://tails.boum.org/
Παρότι δεν είναι εντός θέματος, φανταστείτε ένα OS το οποίο τρέχει από κάτω του όσα Virtual Machines θέλουμε, τα οποία μάλιστα είναι απομονωμένα μεταξύ τους. Πχ, για να κάνουμε μια online αγορά, μπορούμε να σηκώσουμε ένα ολόφρεσκο virtual machine το οποίο ουδεμία σχέση θα έχει με το VM με το οποιο κάνουμε το σύνηθες μας σερφάρισμα, να ψωνίσουμε με την πιστωτική μας και μετά να το καταστρέψουμε. Ακραίο; Ίσως αυτή τη στιγμή, αλλά στα επόμενα χρόνια, για οποιον επιθυμεί την ανωνυμία του και την όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλειά του, τέτοιες υλοποιήσεις θα ειναι μονόδρομος.
Στο τέλος του καλοκαιριού έκανα μια αγορά 600Ε και πλήρωσα με πιστωτική κάρτα, 100Ε για 6 μήνες. Αυτό το μήνα που διανύουμε μου χρεώσανε 2 δόσεις, και όταν τους το είπα τηλεφωνικά, κατέληξαν στην αιτιολογία ότι "φταίει" ο έμπορος που έστειλε το παραστατικό 2 μέρες νωρίτερα! Δεν αρνήθηκαν την διπλή χρέωση! Εγώ σκέφτομαι τώρα ποιός ο λόγος ύπαρξης των δόσεων, αφού χρεώνουν ότι θέλουν όποτε θέλουν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.