Απέλαση η νέα εποχή....

Re: Απάντηση: Απέλαση η νέα εποχή....

Εγω παντως, μιας και καταγομαι και απο εκει και περασα εκει στα νοτια τις τελευταιες τρεις εβδομαδες δεν εχω να πω τα ιδια αδερφε, συγνωμη.

Πραγματικα ειδες πουθενα να μιλαει κανεις για κατι τετοιο η απλα ειναι ενα flame για να εχουμε...

Ειναι ζεστος ο καιρος ακομα, μια χαρα θα περασεις, παλιοαντιδραστικε!

Γεια σου ρε Εμιλιε!
Αλλα μου μαυριζεις την καρδια με κατι τετοια θεματα και ειναι η πρωτη μου μερα πισω σημερα ρε φιλε... δε με λυπασαι...;

Στέλιο καλώς ήρθες πίσω φίλε, αλλά μάλλον δεν έπρεπε....:flipout::flipout::a0210:

Το συγνώμη μου άρεσε που είπες στο post σου......:flipout:

Γαλλική στροφή... προς τους Ρομά
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, 17:19

«Η Γαλλία είναι διατεθειμένη να τροποποιήσει το εσωτερικό της δίκαιο για να ικανοποιήσει το αίτημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τους Ρομά», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μπερνάρ Βαλερό.

«Για να ανταποκριθούν στο αίτημα της Επιτροπής για μεγαλύτερη νομική διαφάνεια και ασφάλεια στο πλαίσιο της υιοθέτησης της κατευθυντήριας οδηγίας 2004/38, οι γαλλικές αρχές είναι διατεθειμένες να εισαγάγουν ορισμένες διατάξεις της οδηγίας στα κείμενα του εθνικού δικαίου», εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο αυτών των τροποποιήσεων, ο Βαλερό διευκρίνισε πως θα δημοσιοποιηθούν αργότερα. Η εν λόγω κατευθυντήρια οδηγία αφορά στην ελεύθερη κυκλοφορία των ευρωπαίων πολιτών.
zougla.gr

Μετανάστες έραψαν το στόμα τους

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010, 10:07

Πολλοί Ιρανοί και Ιρακινοί που ζητούν άσυλο στην Αυστραλία, έραψαν τα χείλη τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας αυτής, ανακοίνωσε χθες η αυστραλιανή κυβέρνηση.

Η διαμαρτυρία αυτή πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία Ιρακινού, η αίτηση του οποίου για χορήγηση ασύλου απορρίφθηκε.

Περίπου δέκα άνθρωποι από τους 160 Ιρακινούς στο κέντρο κράτησης της νήσου των Χριστουγέννων, στον Ινδικό Ωκεανό, στ´ανοικτά των δυτικών ακτών της Αυστραλίας, έραψαν τα χείλη τους και στη συνέχεια αρνήθηκαν κάθε ιατρική φροντίδα, δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης Κρις Μπόουεν.

Χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «θλιβερή», ο υπουργός κατέστησε σαφές ότι η ειρηνική αυτή διαμαρτυρία δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική της Αυστραλίας όσον αφορά τη χορήγηση βίζας.

Οι αυστραλιανές αρχές οδηγούν συστηματικά στο κέντρο κράτησης της νήσου των Χριστουγέννων τους μετανάστες που φθάνουν με πλοιάρια στη χώρα. Ο αριθμός τους, κυρίως αυτών που προέρχονται από τη Σρι Λάνκα και το Αφγανιστάν, έχει αυξηθεί από τις αρχές του έτους.

Οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάλεσαν τις αρχές να επισπεύσουν τη διαδικασία χορήγησης ασύλου μετά την αυτοκτονία του Ιρακινού Αχμαντ Αλ Ακάμπι, ο ο οποίος κρατείτο 18 μήνες πριν πληροφορηθεί ότι απελαύνεται και ενός κατοίκου των Φίτζι τον Σεπτέμβριο.

Το 2002, περίπου 70 άτομα που ζητούσαν άσυλο, έραψαν τα χείλη τους σε κέντρο κράτησης στην αυστραλιανή έρημο, το οποίο στη συνέχεια έκλεισε.
zougla.gr