spycon69
Banned
- 22 June 2006
- 1,218
Δημήτρης Αντωνόγλου said:Ε τι να σου κάνουμε που έχεις τέτοια αυτιά;:lehrer:![]()
1. Οι περισσότεροι από εμάς και ειδικά οι νέοι φτύσαμε αίμα για να "βολευτούμε". Τώρα αν σου αρέσει τόσο πολύ η δουλειά μας μπορείς να δώσεις εξετάσεις στον επόμενο ΑΣΕΠ. Καλή επιτυχία !
2. Προσωπικά είμαι υπερ της αξιολόγησης και της προαγωγής με βάση τα προσόντα και την παραγωγικότητα. Πρέπει να γίνει με όμως τέτοιο τρόπο που να εξασσφαλίζει ότι δε θα γίνονται αδικίες.
Επίσης είμαι υπερ της διαρκούς κατάρτισης και ελπίζω κάποτε να θεσμοθετηθεί. Στο δικό μου Νομό η διευθυνση δευτεροβάθμιας διοργανώνει σεμινάρια κάθε χρόνο για ξένες γλώσσες, πληροφορική, παιδαγωγικά και πολλά άλλα θέματα.
-------------------------------------------------------------
Είναι τουλάχιστον ντροπή & αίσχος...
-------------------------------------------------------------
Αυτά τα λόγια δεν προάγουν τη συζήτηση. Ντροπή & αίσχος είναι να προσβάλλεις τον άλλο κρυμμένος πίσω από τυν ανωνυμία
κ. Αντώνογλου μη θίγεστε επειδή βολευτήκατε. Ούτε ο πρώτος είστε και δυστυχώς ούτε ο τελευταίος. ΑΣΕΠ - ΞεΑΣΕΠ παίρνουν πολλοί σειρά μετά απο εσάς για να συνεχίσουν το κοινωνικό σας λειτούργημα...όπως και αυτό των γιατρών και των ταξιτζήδων εξάλλου...δεν υπάρχει λόγος ευθιξίας.
Το ονομά μου είναι Σπύρος Κωνσταντινίδης και ίσως με θυμάστε απο το προηγούμενο forum. Τώρα όσο για τα αυτιά μου...αυτά εξακολουθούν να "μεταφράζουν" πίσω απο τις λέξεις "μόνιμη & σταθερή δουλειά για όλους". Και εξακολουθώ να λέω πως ειναι ντροπή και αίσχος για όλους αυτούς αρνούνται την αξιολόγηση, αρνούνται να κρίνονται καθημερινά για αυτό για το οποίο πληρώνονται όπως γίνεται σε όλες τις υγιείς κοινωνίες. Όσο για το επαγγελμά σας...κρατήστε το...εκεί που το έχετε καταντήσει...