Παναγιώτης Ψαρράς
AVClub Enthusiast
Κατ' αρχάς όποιος θεωρεί Παιδεία τον αχταρμά που κουβαλάνε τα παιδιά μας να μας το πει.
Οι φωστήρες του υπουργείου 25 χρόνια τώρα μπλέκουν την Γεωμετρία με τα Ελληνικά και την Γυμναστική με την Χημεία.
Έκθεση = Σκέφτομαι και γράφω!!! που στο καλό το φαντάστικαν;
Μαθηματικά Σύνολα στην πρώτη δημοτικού και μετά πάπαλα.
Φυσική Τι είναι μοχλός; Τρίχες με αυτά θα ασχολούμαστε;
Γυμνάσιο Αρτέμιδας Αττικής 2006-07 565 μαθητές!!!!!!!!!!!!!!
Λύκειο Αρτέμιδας 400 μαθητές. Περάστε και θαυμάστε. έχουμε και δήμαρχο ανάθεμα μας.
Τα παιδιά μου πέρσι πήραν πάνω από 18, εγώ εκτιμώ ότι κανονικά έπρεπε να είχαν 15. Τι σύστημα αξιολόγησης είναι αυτό; Το ωραίο είναι ότι μετά κόβονται πολλοί για κριτήρια αξιολόγησης στην κοινωνία. Ναι τα βλέπω και στον ιδιωτικό τομέα!!!
Περί διαγωγής και ηθικής δεν το συζητάμε, στην όρεξη των γονέων!!!
Περί υγιεινής, άστο καλύτερα! Κάθε χρόνο κάποια παιδιά νεκρά μόνο από την γυμναστική. Δεν μετράμε λοιμώξεις κακώσεις κλπ!!!
Κατά τη γνώμη μου η απεργία πρέπει να γίνει ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ.
Μας ενδιαφέρει.
Οι φωστήρες του υπουργείου 25 χρόνια τώρα μπλέκουν την Γεωμετρία με τα Ελληνικά και την Γυμναστική με την Χημεία.
Έκθεση = Σκέφτομαι και γράφω!!! που στο καλό το φαντάστικαν;
Μαθηματικά Σύνολα στην πρώτη δημοτικού και μετά πάπαλα.
Φυσική Τι είναι μοχλός; Τρίχες με αυτά θα ασχολούμαστε;
Γυμνάσιο Αρτέμιδας Αττικής 2006-07 565 μαθητές!!!!!!!!!!!!!!
Λύκειο Αρτέμιδας 400 μαθητές. Περάστε και θαυμάστε. έχουμε και δήμαρχο ανάθεμα μας.
Τα παιδιά μου πέρσι πήραν πάνω από 18, εγώ εκτιμώ ότι κανονικά έπρεπε να είχαν 15. Τι σύστημα αξιολόγησης είναι αυτό; Το ωραίο είναι ότι μετά κόβονται πολλοί για κριτήρια αξιολόγησης στην κοινωνία. Ναι τα βλέπω και στον ιδιωτικό τομέα!!!
Περί διαγωγής και ηθικής δεν το συζητάμε, στην όρεξη των γονέων!!!
Περί υγιεινής, άστο καλύτερα! Κάθε χρόνο κάποια παιδιά νεκρά μόνο από την γυμναστική. Δεν μετράμε λοιμώξεις κακώσεις κλπ!!!
Κατά τη γνώμη μου η απεργία πρέπει να γίνει ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ.
Μας ενδιαφέρει.