Re: Απάντηση: Re: απεργία εκπαιδευτικών: γράμμα προς τους γονείς
Ναι δε διάβασα όλο το thread και μπορεί να μη διαφωνώ και με τα αιτήματά σας, μπορεί να δεκτήκατε και προσωπικές επιθέσεις, αλλά ως Καθηγητής που τονίζετε ότι είστε θα έπρεπε να μη σκέφτεστε υπεροπτικά και να μην απαξιώνετε κάποια επαγγέλματα, δεν υπάρχει σύγκριση, το δικό σας είναι
λειτούργημα ή μήπως όχι ?
Δε θυμάμαι πολλούς καθηγητές μου από το γυμνάσιο, ένα που θυμάμαι καλά το φωνάζαμε Δάσκαλο και μας φώναζε Παιδάκια του.
Και στο τέλος αυτής της μικρής μας κόντρας, μακάρι να πάρετε ότι ζητάτε
και όχι μόνο εσείς και άλλοι, μόνο που δε χρειάζεται να ταλαιπωρείται όλος
ο κόσμος που εργάζεται στο κέντρο και τα μαγαζάκια που μέρα παρά μέρα είναι
κλειστά.
Τα παιδιά μας τα "παρκάραμε" στις γιαγιάδες, εντάξει, μη μας κάνετε να βρούμε και δουλειά εκτός κέντρου.
Δημήτρης Αντωνόγλου said:Έχετε διαβάσει όλο το thread?
Μάλλον όχι. Τι σας ενόχλησε στον τρόπο μου; Εδώ μας βρίζουν μια εβδομάδα, αγνοούν ότι γράφουμε και ξαναλένε τα ίδια. Μόνο προσωπικές επιθέσεις επειδή επιχειρήματα δεν υπάρχουν.Και σεις μια από τα ίδια. Σας άρεσε το ύφος του post που απάντησα;
Εδώ δε μιλάω σε παιδάκια.
Είμαι καθηγητής και μπορείτε να ρωτήσετε τους μαθητές μου για τον τρόπο μου.
Ναι δε διάβασα όλο το thread και μπορεί να μη διαφωνώ και με τα αιτήματά σας, μπορεί να δεκτήκατε και προσωπικές επιθέσεις, αλλά ως Καθηγητής που τονίζετε ότι είστε θα έπρεπε να μη σκέφτεστε υπεροπτικά και να μην απαξιώνετε κάποια επαγγέλματα, δεν υπάρχει σύγκριση, το δικό σας είναι
λειτούργημα ή μήπως όχι ?
Δε θυμάμαι πολλούς καθηγητές μου από το γυμνάσιο, ένα που θυμάμαι καλά το φωνάζαμε Δάσκαλο και μας φώναζε Παιδάκια του.
Και στο τέλος αυτής της μικρής μας κόντρας, μακάρι να πάρετε ότι ζητάτε
και όχι μόνο εσείς και άλλοι, μόνο που δε χρειάζεται να ταλαιπωρείται όλος
ο κόσμος που εργάζεται στο κέντρο και τα μαγαζάκια που μέρα παρά μέρα είναι
κλειστά.
Τα παιδιά μας τα "παρκάραμε" στις γιαγιάδες, εντάξει, μη μας κάνετε να βρούμε και δουλειά εκτός κέντρου.