Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Πέτρος Μακρής said:προσωπικα με ενοχλει πολυ περισσοτερο.
Για σένα το πιστεύω.Τοτε τί λύσσαξες με τα 1400 ευρώ??:ernaehrung004:
Πέτρος Μακρής said:προσωπικα με ενοχλει πολυ περισσοτερο.
Σπύρος Σούρλας said:Βρέ άνθρωπε αποφάσισε πρώτα τι πιστευεις γιατί τα μηνυματά σου αλληλοσυγκρουονται μονίμως και στα περισσότερα thread.Απο την μία σε ενοχλεί ο Ψωμιάδης που βρίζει τούς μετανάστες ,γιατί τότε θυμάσαι οτι εισαι και εσύ μετανάστης,απο την άλλη σκούζεις για τα λεφτά των δασκάλων,γιατί θα σου τά ´φάνε απο την τσέπη´,απο την άλλη σκούζεις για διάφορα άλλα θέματα και ζητάς βαρειές τιμωρίες..Επειδή αν σου γράψω σαν τον Ντοκατζή θα σκουζεις πάλι προσβεβλημένος,προτιμώ να σού πώ οτι καλά θά κανεις να σκεφτεσαι πριν μιλήσεις γιατί στο forum συμφωνείς σχεδόν με τον καθένα.Αν πιστευεις οτι με το να αγαπιόμαστε λυνεις ολα τα προβλήματα και μπορείς να φασκεις και να αντιφάσκεις διαρκώς,πιστευοντας ετσι οτι γινεσαι σε ολους συμπαθής δικαίωμά σου.
Αλλά ...άραξε και λιγάκι..
Τελευταία φορά που σου απαντάω σοβαρά.Αλλως τε δεν ασπάζομαι και το να αγαπιόμαστε γενικώς.Δεν έχω ουτε ειχα ποτέ τέτοια ανάγκη.Πάντα διεχώριζα την ήρα απο το στάρι.Αντε γιατί παραγνωριστήκαμε με ορισμένους.
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:Αγωνιζόμαστε για:
• Τη μείωση του εργάσιμου χρόνου.
Larry said:Πετρο η λυση βρεθηκε
με ενα-δυο F16 λιγοτερα κερδιζουμε
της αυξησεις στου δασκαλους καθηγητες και διπλα λεφτα για τους υπολοιπους πιλοτους
και μας μενουν και ενα δυο σετακια πιλοτοι δωρο
Σπύρος Σούρλας said:Για σένα το πιστεύω.Τοτε τί λύσσαξες με τα 1400 ευρώ??:ernaehrung004:
Πέτρος Μακρής said:υπολογισε το ημερομισθιο ή το ωρομισθιο του καθηγητη λυκειου και θα καταλαβεις το γιατι. χωρια τα ιδιαιτερα. καφεδακι και τοστακι απο τη μαμα του μαθητη, μια ωριτσα μαθημα και 20-60(μεχρι τοσα εχω ακουσει) ΜΑΥΡΑ ευρουλακια. δε λεω, μαγκια τους αλλα οχι και κλαψες!!! αυτες ειναι που δεν αντεχω. Τωρα αν υπαρχουν και εξαιρεσεις, τους ζηταω συγνωμη αν και δεν αναφερομαι σε αυτες.
Σπύρος Σούρλας said:Πασο.
τα βλεπω!!!
Ποιοί ωφελούνται απ´όλα αυτά???
ξερεις πως καταλαβαινω ποιοι ωφελουνται
Πέτρος Μακρής said:τωρα καταλαβα, αυτο ειναι το προβλημα. (μας) δουλευουν πολυ.
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:ασχολίαστο.
Πέτρος Μακρής said:καλα, μη σχολιασεις. πες μας μονο ποσες ημερες το χρονο δεν πηγαινει καν ενας δασκαλος στο σχολειο του. ή μαλλον θα πω εγω.
λοιπον,
52 σ/κ= 104 ημερες.
περιπου 10 εβδομαδες το καλοκαιρι=50 ημερες
4 εβδομαδες τα χριστουγεννα και το πασχα=20 ημερες
και καμια 10αρια ακομα αργιες...
συνολο 184 ημερες ειναι στα σπιτια τους ή αλλιως, τις μισες ημερες του χρονου. "δε μεταδιδω αλλο" (Χελακης)
Μπελλος Ευαγγελος said:αν τελικα δεν πει ΝΑΙ και αυτη τη βδομαδα ο Κωτσος ....
τι θα κανουν οι εκπαιδευτικοι ;;;; γιατι οσο περναει ο χρονος τοσο μερικοι αποθαρυνονται και το σκεφτονται.....
μια απορια ......
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:Αγωνιζόμαστε για:
• Τη μείωση του εργάσιμου χρόνου.
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:πάλεψε κι εσύ - και όλοι - να γίνουν οι συνθήκες της δουλειάς σου ίδιες με της δικιάς μου (αν υποθέσω ότι ζηλεύεις). το να ειρωνεύεσαι όμως τον αγώνα όσων ζητούν το καλύτερο για τις συνθήκες εργασίας τους δε θεωρώ ότι χρειάζεται σχολιασμό από μέρους μου. δείχνει απλά ότι στην Ελλάδα δεν είναι σημαντικό το αν θα είμαστε εμείς νικητές, αλλά το αν θα χάσουν οι άλλοι. αδυνατώ - λόγω χαρακτήρα, επαναλαμβάνω - να μπω σε τέτοιου είδους "διάλογο".
Πέτρος Μακρής said:οι αριθμοι δεν ειρωνευονται. ζητατε ή οχι “μείωση του εργάσιμου χρόνου”?
φυσικα και ζηλευω και οταν ειμαι στις μαυρες μου μουτζωνομαι που δεν εγινα φυσικος σε λυκειο για να τα κονομαω και απο τα ιδιαιτερα, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ και μαυρα. Και αν δε θελω να τα κονομισω να μπορω να ειμαι σπιτακι μου από νωρις το μεσημερι.
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:δείχνει απλά ότι στην Ελλάδα δεν είναι σημαντικό το αν θα είμαστε εμείς νικητές, αλλά το αν θα χάσουν οι άλλοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.