Υπάρχει και η περίπτωση κάποιος ηλικιωμένος να έχει ξεμείνει από φάρμακα ή κάποιο άρρωστο παιδί να χρειάζεται οπωσδήποτε αντιβίωση ή κάτι άλλο. Τα εφημερεύοντα είναι μάλλον λίγα ανά περιοχή. Και ο δικός μου φαρμακοποιός μου είπε ότι αν χρειαστώ κάτι που επείγει να του τηλεφωνήσω και ξέρω ότι δεν το κάνει για τα χρήματα αλλά διότι πράγματι θέλει να βοηθήσει (τον ξέρω 16 χρόνια). Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί , ο τομέας της υγείας (φάρμακα κλπ) είναι ευαίσθητος. IMHO
Υπάρχει και η περίπτωση κάποιος ηλικιωμένος να έχει ξεμείνει από φάρμακα ή κάποιο άρρωστο παιδί να χρειάζεται οπωσδήποτε αντιβίωση ή κάτι άλλο. Τα εφημερεύοντα είναι μάλλον λίγα ανά περιοχή. Και ο δικός μου φαρμακοποιός μου είπε ότι αν χρειαστώ κάτι που επείγει να του τηλεφωνήσω και ξέρω ότι δεν το κάνει για τα χρήματα αλλά διότι πράγματι θέλει να βοηθήσει (τον ξέρω 16 χρόνια). Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί , ο τομέας της υγείας (φάρμακα κλπ) είναι ευαίσθητος. IMHO
Οταν καποιος ασχολείται με την υγεία κανει λειτούργημα δεν ειναι απλό, υπάρχει ευθύνη και δεν νομίζω οτι υπάρχει φαρμακοποιος να μην το αισθάνεται.
Θελω να δω αν σε 10 χρόνια τα πολυκαταστηματα που θα πουλάνε το μεγαλύτερο μέρος των φαρμάκων σε μία δυσκολη κατασταση πως θα αντιδρασουν....
Θελω να δω αν σε 10 χρόνια τα πολυκαταστηματα που θα πουλάνε το μεγαλύτερο μέρος των φαρμάκων σε μία δυσκολη κατασταση πως θα αντιδρασουν....
τα πολυκαταστηματα που θα πουλάνε το μεγαλύτερο μέρος των φαρμάκων σε μία δυσκολη κατασταση πως θα αντιδρασουν....
Έχεις δει πολλούς υπαλληλους πολυκαταστημάτων να απεργούν???
Πάντως με την απελευθέρωση του επαγγέλματος θα κοπούν και οι κλεψιές τύπου πουλάω φάρμακο και κρατάω και το αυτοκόλλητο για να το ξαναπληρωθώ από το δημόσιο ταμείο. Αυτά σε πολυκαταστηματα δεν θα γίνονται.
Θα μοιραστει απλως η πιτα .Καιρος δεν ειναι ?
Αλλά το Κύκλωμα του φαρμάκου στην Ελλάδα είναι ΤΟ κύκλωμα, τόσο βρώμικο και θεσμοθετημένο και καλά στημένο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.