ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Παντως τα σουπερ μαρκετ και οι αλυσσιδες, ειναι ενας καλος οδηγος για μειωση κοστους, τοσο των μεταφορων οσο και της διανομης (και ειναι υψηλο αυτο το κοστος)...

Μονον πού οι Αμερικανοί ζητούν πλέον νά πάψουν νά πωλούν φάρμακα τά σούπερ μάρκετ ,γιατί ούτε οι τιμές μειώθηκαν και φυσικά ούτε βρήκαν δουλειά περισσότεροι φαρμακοποιοί (πιθανώς μερικοί οχι ως ελευθεροι επαγγελματιες,αλλά ως απλοί υπάλληλοι)..

Επομένως οι ''ρηξικέλευθες'' και ψευδείς ιδέες πού μάς πλασάρουν ως ''ευκαιρία γιά όλους'' έχουν πλέον απορριφθεί ακόμα και από τούς δημιουργούς τού ''Αμερικανικου Ονειρου''..

Απλά εδώ στούς ιθαγενείς πουλάν χάντρες γιά Ινδιάνους και τίς ονομάζουν χρυσάφι..

Εγω δεν γνωριζω αλλα μπορω να υποθεσω.Απο την αλλη πως σχετιζονται η μαλλον πιο σωστα πως αποτρεπονται αυτες οι 'παρενεργειες' με την υπαρχουσα κατασταση , σε αντιθεση προφανως με την αλλαγη πλυθησμιακου η ακομα και ιδιοκτησιακου καθεστωτος ? Ρωταω δεν ξερω.

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

γιατί ούτε οι τιμές μειώθηκαν

Απλά εδώ στούς ιθαγενείς πουλάν χάντρες γιά Ινδιάνους και τίς ονομάζουν χρυσάφι..

Παρανοησις... η μειωση του κοστους, αναφεροταν αποκλειστικα στα λειτουργικα των εταιρειων, οχι στις τιμες καταναλωτη...

Μονον πού οι Αμερικανοί ζητούν πλέον νά πάψουν νά πωλούν φάρμακα τά σούπερ μάρκετ ,γιατί ούτε οι τιμές μειώθηκαν και φυσικά ούτε βρήκαν δουλειά περισσότεροι φαρμακοποιοί (πιθανώς μερικοί οχι ως ελευθεροι επαγγελματιες,αλλά ως απλοί υπάλληλοι)..

Επομένως οι ''ρηξικέλευθες'' και ψευδείς ιδέες πού μάς πλασάρουν ως ''ευκαιρία γιά όλους'' έχουν πλέον απορριφθεί ακόμα και από τούς δημιουργούς τού ''Αμερικανικου Ονειρου''..

Σπυρο, δεν θυμαμαι να εχω δει φαρμακα σε super market εδω (αλλα δεν τα εψαξα κι ολας). Βλεπω ομως το αναποδο: τα Duane Reade και το CVA (φαρμακεια υποτιθεται) να εχουν γινει super market...:blink:

Κακα τα ψεματα: τελευταια φορα που ειδα φαρμακοποιό (να φτιάχνει φαρμακο) ηταν πριν απο μερικα χρονια στην Αγγλια και αρκετα αργοτερα ομοιοπαθητικο φαρμακοποιο στην Ελλαδα.

Παντως μου φαινεται ατοπο (και λυπηρο), το φιλοτιμο των φαρμακοποιών delivery να βαλλεται είτε ως απεργοσπαστικος μηχανισμος, είτε ως φιλοχρηματια, είτε ως γρνικοτερη παγαποντια...

Ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει φίλοι μου, προς όφελος των κρατούντων.
Μια φταίει ο ΔΥ, μια ο ΙΥ, μια ο αγρότης, μια ο ελεύθερος επαγγελματίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι το παχύδερμο έχει υποστηρικτές, ούτε είναι τυχαίο ότι αρκετοί επικριτές της κυβέρνησης (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) ποντάρουν κι αυτοί στον λαϊκισμό για να ωφεληθούν αργότερα.
Η λύση είναι μία και είναι πολύ απλή. Αλλά είναι τόσο απλή που ο σύγχρονος Έλληνας δεν μπορεί να την καταλάβει. Γι αυτόν ισχύει το "μακρυά απ τον κώλο μας κι ας είναι 60 πόντους"

Δεν ξερω παντως πολλους επαγγελματιες να προστατευονται οσο οι φαρμακοποιοι και τυγχανουν ιδιαιτερου καθεστωτος.Ας φερω ενα απλο παραδειγμα.Δυο σπουδαστες ενας φαρμακευτικης -ενας ιατρικης,ο ενας σε 5 χρονια μπορει να δουλευει και ο αλλος θελει 6 χρονια,+ειδικοτητες+,κλπ θα χρειασθει κατι λιγοτερο απο 9-10 χρονια.Και ο πρωτος προστατευεται απο πληθυσμιακα κριτηρια,τ.μ,αποστασεις κλπ και ο δευτερος ανοιγει ιατρειο και μπορει ακριβως διπλα του να ανοιξει αλλο ιατρειο της ιδιας ειδικοτητας.
Ποσο .... πρεπει να αισθανεται ο γιατρος ,ο μηχανικος κλπ με αυτη τη κατατασταση?
Η δε καθ αυτο δουλεια του φαρμακα -φαρμακοποιου ειναι να διαβαζει την συνταγη του γιατρου ,να κατεβαζει τα φαρμακα απο το ραφι,και να γραφει τις οδηγιες του γιατρου πανω στο κουτι,και φυσικα να παιρνει 30% κερδος απο αυτη την επιπονη διαδικασια.Στην Θεσ/νικη στο χειροτερο φαρμακειο απο πλευρας τζιρου το μηνιαιο εισοδημα ειναι καπου στα 4.000.
Γιαυτο βεβαια και οι φαρμακευτικες σχολες της Τσεχιας και Σλοβακιας ειναι γεματες παιδια φαρμακοποιων που δεν περασαν στις πανελληνιες και θελουν να συνεχισουν το εργο των γονιων τους
Απ την αλλη πλευρα εχουν να ακουν και τον καυμο του καθε πελατη τους και να μετρουν την πιεση και να βαζουν ενεσεις,για να τα λεμε ολα.
Απλως η ηλεκτονικη συνταγογραφιση ,η μειωση των τιμων θα τους αναγκασει να δουλεψουν.
Υπαρχουν φαρμακεια στη Δ.Μακεδονια,που η φαρμακοποιος δεν πηγαινει πριν απο τις 12 μμ στο φαρμακειο της,αντ αυτης ειναι οι βοηθοι.Σε δε ορεινο χωριο της Κατερινης ο φαρμακοποιος δεν ανοιγει ποτε τα απογευματα,γιατι ζει στη Κατερινη και βαριεται να ανεβει τα 20χλμ που ειναι το χωριο που εχει το φαρμακειο.
Αν ζητηθει και συνεχεια ευχαριστως

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Στην Θεσ/νικη στο χειροτερο φαρμακειο απο πλευρας τζιρου το μηνιαιο εισοδημα ειναι καπου στα 4.000.

Αυτο εδω μαλλον το επιβεβαιωνει και ανεβαζει προς τα πανω αυτο που λες.

Σπυρο, δεν θυμαμαι να εχω δει φαρμακα σε super market εδω (αλλα δεν τα εψαξα κι ολας).

Εχει εχει...ραφια ολοκληρα στα μεγαλα σουπερ μαρκετς.. Οχι βαρια φαρμακα αλλα αυτα που λεμε συνηθως μη συνταγογραφουμενα.. Απλα στην Αμερικα πιθανον η λιστα με τα μη συνταγογραφουμενα ειναι σιγουρα πιο ανοιχτη απο την Ελληνικη.

Να είσαι καλά ρε Πέτρο για την αναλυτική περιγραφή του "γελοιωδώς" εύκολου και υπερτιμημένου επαγγέλματος μου. Ωραίο παιχνίδι, ο κάθε άσχετος να ¨πιάνει" στο στόμα του ένα-ένα τα επαγγέλματα και να τα ξεσκίζει, άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι ό "Ελληνας" είναι ο μόνος που δουλεύει και όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες και τεμπέληδες. Εχουν γραφτεί χιλιάδες μυνήματα στο "που πάει η χώρα;¨" για το ρόλο της συγκεκριμένης κυβέρνησης και μόλις ένας κλάδος απεργήσει, ο κάθε πικραμένος πυροβολεί. Ευγε.

Πόσα χρωστούν τά ταμεία στούς φαρμακοποιούς??

Επειδή ολο διαβάζω γιά κέρδος 35% ,ενώ δέν συνυπολογίζονται οι φόροι,οι ξαφνικές υποτιμήσεις φαρμάκων(οπότε μένει τό stock πού έχει αγοραστεί ακριβότερα)αλλά και τό ότι τά βασικότερα ταμεία πληρώνουν μιά φορά τον χρόνο καί άν και φυσικά μέρος τού χρέους...

Μάλλον μερικοί νομιζουν οτι ολα τά φαρμακεία ειναι ''Μπακάκος''.................................

ΟΠΟΙΟΣ "ΚΟΝΟΜΑΕΙ" ΤΟ ΚΑΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΩΝ 592 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.....
ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΝ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΞΩ ΓΛΥΤΩΝΕΙ....
ΓΙΝΕΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ-ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ-ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ-ΛΟΥΜΠΕΝ...
Ο ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.....

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Χωρις να θελω να κανω τον μακακα τωρα και φυσικα χωρις να θελω να θιξω κανεναν, μιας και η αλληλεγγυη μου ειναι δεδομενη σε ολους τους κλαδους που η "εισαγομενη" κυβερνηση αποφασισε να σοδομησει...

Που ηταν οι φαρμακοποιοι (και αλλοι που σημερα χοροπηδανε) οταν ενας ενας οι αλλοι κλαδοι χτυπιοντουσαν; Τους εβλεπες στην TV και ελεγαν (οι εκπροσωποι τους τουλαχιστον) "εμεις δεν κινδυνευουμε", "τα φαρμακεια ειναι ηδη πολλα", "μας υποσχεθηκε ο υπουργος" και αλλα τετοια νοστιμα...

Τωρα σφιγγουν οι πωποι και ξαφνικα θυμηθηκαν την "εξεγερση", οσο καιρο ψοφουσε η κατσικα του γειτονα, τιποτα!

Δεν εχω τιποτα με τον κλαδο, αντιθετως μαλιστα, αλλα μου δινεται η αφορμη για να πω οτι, οσο ο καθενας παλευει μονο οταν η φωτια φτασει μπροστα του και δεν προσπαθει να την ανακοψει απο νωρις, τοτε δυστυχως, ειναι χαμενος απο χερι...

Αντε να δουμε ποσοι ακομα πρεπει να θυσιαστουν για να το καταλαβουμε...

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΡΟΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΟΥ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ" ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ? ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Ο κολλήτος μου είναι φαρμακοτρίφτης και σας λέω από πρώτο χέρι ότι το ρεπορτάζ λέει παπαριές

ενοίκιο 1500
ασφάλεια 500
ρεύματα τηλ λειτουργικά εφορίες κλπ τζερεμεδες ... 500 και βάλε

ο τζίρος του φαρμακείου το τελευταίο διάστημα έχει πέσει στα 300 με 400 ευρω την ημέρα ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΑ !! ( απεργίες αργίες φασαρίες και άλλες ίες )
δλδ

350 επί 22 = 7700

εγω είμαι large στα κάνω 10.000 τζιρο
τα 7000 πάνε αυτόματα πίσω στην φαρμακαποθηκη για την προμήθεια των προϊόντων ( σημειωτέων η πίστωση είναι του μήνα το πολύ !!)
σε θεωρητικό επίπεδο πάντα ότι πήρες 7000 ευρό εμπόρευμα και το πούλησες μέχρι κεραίας !! πράγμα που δεν συμβαίνει ποτέ .. υπάρχει και αρκετό στοκ ληγμένα , παραϊατρικά , χωρίς ζήτηση , κτλ ,,, εγω στα βγάζω έξω αυτά ( πάλι large )

δλδ 3000 περίσσευμα από την πώληση
3000 είναι τα έξοδα .... που προαναφέραμε ...

τι του έμεινε ?

όπως λέει ο Σπύρος δεν είναι όλα τα φαρμακεία μπακακοι

σημειωτέων έχει λαμβάνειν 12000 από τα ταμεία εδώ και μήνες , βγάζουν σποραδικά κάποιες πληρωμές με μικρά νούμερα τα οποία εξατμίζονται ...

μετα τα μικρομαγαζα τους φορτηγατζήδες τους εργαζόμενους ήρθε και η σειρά για τα φαρμακεία ,,, και τα μπουρδελοκάναλα καρμπόν συνταγή ...

οι αλήτες οι που χοντροκονομάνε οι φαρμακοτρίφτες

για τα καρτέλ και και τις φαρμακαποθήκες και τις μίζες στα υπουργεία μουγκα στην στρουγκα !!
ο εργαζόμενος φαρμακοτρίφτης φταιει που έχει βγάλει φλεβιτη απο τα 10 ώρα στο πόδι

ρε άιντε απο κει ..... τσιράκια ρουφιάνοι υπηρέτες σπογγάρια κόλου δημοσιογράφοι

Χωρις να θελω να κανω τον μακακα τωρα και φυσικα χωρις να θελω να θιξω κανεναν, μιας και η αλληλεγγυη μου ειναι δεδομενη σε ολους τους κλαδους που η "εισαγομενη" κυβερνηση αποφασισε να σοδομησει...

Που ηταν οι φαρμακοποιοι (και αλλοι που σημερα χοροπηδανε) οταν ενας ενας οι αλλοι κλαδοι χτυπιοντουσαν; Τους εβλεπες στην TV και ελεγαν (οι εκπροσωποι τους τουλαχιστον) "εμεις δεν κινδυνευουμε", "τα φαρμακεια ειναι ηδη πολλα", "μας υποσχεθηκε ο υπουργος" και αλλα τετοια νοστιμα...

Τωρα σφιγγουν οι πωποι και ξαφνικα θυμηθηκαν την "εξεγερση", οσο καιρο ψοφουσε η κατσικα του γειτονα, τιποτα!

Δεν εχω τιποτα με τον κλαδο, αντιθετως μαλιστα, αλλα μου δινεται η αφορμη για να πω οτι, οσο ο καθενας παλευει μονο οταν η φωτια φτασει μπροστα του και δεν προσπαθει να την ανακοψει απο νωρις, τοτε δυστυχως, ειναι χαμενος απο χερι...

Αντε να δουμε ποσοι ακομα πρεπει να θυσιαστουν για να το καταλαβουμε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΕΡΜΟΝΑΣ ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΗ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ "ΠΗΔΗ....Ε ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ" ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΜ.....Σ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΠΕ "ΚΑΝΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΛΙ":Banane0:

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΡΟΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΟΥ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ" ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ? ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Αυτό ειναι δελτίο Κυβερνητικό ή κανω λάθος ??

Ολα´ειναι πολιτικές σκοπιμότητες στην Ελλάδα,εκτός από τίς πολιτικές σκοπιμότητες τής εκάστοτε κυβέρνησης.:Banane0::Banane0:

Αλλά ειναι off-topic,οπότε αν θές βάλτο σε άλλο νήμα..

Αυτό ειναι δελτίο Κυβερνητικό ή κανω λάθος ??

Ολα´ειναι πολιτικές σκοπιμότητες στην Ελλάδα,εκτός από τίς πολιτικές σκοπιμότητες τής εκάστοτε κυβέρνησης.:Banane0::Banane0:

ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΗ ΑΚΟΜΑ. ΑΣΠΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.:award:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ". :laugh::laugh::laugh:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ". :laugh::laugh::laugh:

Βλέπω οτι πρέπει κάποιος νάναι παπαγαλάκι τού Μνημονιου και οσφυοκάμπτης τού ΔΝΤ γιά νά ειναι ''έγκυρος''..

Μάλλον δεν εχεις καταλάβει οτι δεν ενημερωνομαστε ολοι απο τούς απογόνους τής Σιτσας Καραϊσκάκη ήτοι τούς Μανδραβέληδες καί τούς Παπαδημητρίου και λοιπές παραφυάδες τού τρισαθλιου συστήματος gap and friends ..Αυτούς απλά τούς παραθέτουμε γιά νά δείχνουμε τι σημαίνει σύγχρονος γκαιμπελίσκος και υπηρέτης τού συστήματος και όταν τούς συναντούμε στόν δρόμο νά τούς φτύνουμε(νομιμότατη απάντηση στή φασιστική βία καί στήν παρακίνηση γιά μεγαλύτερη Κρατική Καταστολή πού ασκούν μέσω τών ''γραπτών '' τους)

Last edited:

Εχει εχει...ραφια ολοκληρα στα μεγαλα σουπερ μαρκετς.. Οχι βαρια φαρμακα αλλα αυτα που λεμε συνηθως μη συνταγογραφουμενα.. Απλα στην Αμερικα πιθανον η λιστα με τα μη συνταγογραφουμενα ειναι σιγουρα πιο ανοιχτη απο την Ελληνικη.

Μπα... Πολυ μικροτερη. Εδω αντιβιωση χωρις συνταγη ουτε να τη σκεφτεσε...