ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Δεν μου λες ....Πηγα προσφατα στον ΟΑΕΕ να ανανεωσω γιατρους και ακουσα οτι δεν βγαζουν πλεον συνταγολογια μιας και μονο με ηλεκτρονικη συνταγογραφηση θα δινουν...

Εγω ομως στον παιδιατρο μου οταν πηγα ειχε πεσει παλι το συστημα και φυσικα μου εκοψε χειροκινητη...

Τι στα διαλα κανουν ?

Αυτό δεν έγραψα βρέ στο παραπάνω ποστ??
Οτι απο Δεκέμβριο άρχισαν τά ''προβλήματα''..

Και τά ''προβλήματα'' ειναι κεντρικά..Δεν ριχνει το σύστημα ο γιατρός,ή ο φαρμακοποιος ή εσύ σαν ασφαλισμένος..

Πέφτει διαρκώς τό σύστημα μέ αυξανόμενη μάλιστα τάση..:D:flipout:

Υ.Γ.
Φυσικά και ξαναδίνουν και συνταγολόγια στούς ασφαλισμένους,γιατί μέ την συχνότητα πού υφίσταται βλάβη ή ''ηλεκτρονική συνταγογράφηση'' θά ξεμείνουν πολλοί απο φαρμακευτική αγωγή.

Last edited:
Φαντασου λεει, να ελεγε κααποιος, οτι κααποια φαρμακεια. συναλασσονται με συγκεκριμενες μονο φαρμακοεταιρειες, μην επιλεγοντας τα ιδια ποια φαρμακα θα εμπορευονται, κατανεμημενα (απο ποιον?) ανα περιοχες και -φυσικα-συμετεχοντας και κααποιοι γιατροι, στις αυτες περιοχες, συνταγογραφωντας αποκλειστικα τα αντιστοιχα φαρμακα, που διακινουνται στο οικειο φαρμακειο...

...κατι σαν αυτα που ειχαν ακουστει για την κοκακολα, το νες καφε ή την αμστελ...

εγω λεω οτι αποκλειεται να γινεται κατι τετοιο, κυριως γιατι...μιλαμε για φαρμακο και οχι για μπυρες αλλα και γιατι "ποσα πια φαρμακα να εχει και το φαρμακειο στοκαρισμενα? ολα? δε γινεται, θα επιλεξει καποια".... η επιλογη ομως πως να γινεται αραγε?

Εσεις τι λετε?

Φαντασου λεει, να ελεγε κααποιος, οτι κααποια φαρμακεια. συναλασσονται με συγκεκριμενες μονο φαρμακοεταιρειες, μην επιλεγοντας τα ιδια ποια φαρμακα θα εμπορευονται, κατανεμημενα (απο ποιον?) ανα περιοχες και -φυσικα-συμετεχοντας και κααποιοι γιατροι, στις αυτες περιοχες, συνταγογραφωντας αποκλειστικα τα αντιστοιχα φαρμακα, που διακινουνται στο οικειο φαρμακειο...

...κατι σαν αυτα που ειχαν ακουστει για την κοκακολα, το νες καφε ή την αμστελ...

εγω λεω οτι αποκλειεται να γινεται κατι τετοιο, κυριως γιατι...μιλαμε για φαρμακο και οχι για μπυρες αλλα και γιατι "ποσα πια φαρμακα να εχει και το φαρμακειο στοκαρισμενα? ολα? δε γινεται, θα επιλεξει καποια".... η επιλογη ομως πως να γινεται αραγε?

Εσεις τι λετε?

Εμείς λέμε ότι όταν γίνονται συμφωνίες και εκβιασμοί για το εάν το μεσαίο ράφι θα έχει κοκακόλα ή πέπσι κλπ κλπ κλπ, σίγουρα το πράγμα δεν θα γειάνει εάν αντί των ιδιωτών-φαρμακοποιών γίνει το πράμα περίπου σουπερμάρκετ.

Εάν είναι για ντεπονάκια κλπ μόνο (γιατί αυτό το επιχείρημα προβάλλεται) αυτά ας πάνε στα σουπερμάρκετ.

Γιατί δεν μάς λές εσύ πώς γινεται η επιλογή φαρμάκου απο κάααποια φαρμακεία καί καααποιους γιατρούς?

Η τεχνητή στέρηση φαρμάκου απο τίς φαρμακοβιομηχανίες προφανώς ειναι ααααγνωστη..
Το ότι οι φαρμακοβιομηχανίες απέσυραν εδώ και καιρό φτηνά και καλά φάρμακα και τά αντικατέστησαν μέ ακριβά παρόμοιας ή και μειωμένης αποτελεσματικότητας σε σχέση μέ τά προηγούμενα είναι και αυτό ααγνωστο φαίνεται....
Μονον που γι´αυτο δεν αποφασίζει κανείς φαρμακοποιός και κανείς γιατρός,αλλά η ιδια η φαρμακοβιομηχανία.

Last edited:
Καλά κάνουν οι φαρμακοποιοί και εξυπηρετουν τα επείγοντα περιστατικά είτε πρόκειται για μακροχρόνιους πελάτες είτε για αγνώστους. ΟΚ κάνουν απεργεία αλλά σκοπός της δεν είναι να παίξουν με την υγεία των ανθρώπων αλλά να αναδείξουν το πόσο σημαντικό έργο επιτελούν. Προσωπικά πιστεύω ότι ο φαρμακοποιός της γειτονιάς παίζει σε μεγάλο βαθμό το ρόλο του ιατρικού συμβούλου. Κάτι σαν γιατρός, αλλά όχι γιατρός. Ακούει τα προβλήματα των πελατών του, τα συζητά μαζί τους, τους συμβουλευει και πολλές φορές εκτελεί και χρέη νοσηλευτή (ενέσεις, μετρήσεις πίεσης κλπ). Αυτό δεν μπορεί να το αντικαταστήσει κανένα σουπερμάρκετ όσο φτηνότερα και αν πουλάει τα εμπορικά φάρμακα.

Εμάς πάντως κάνουν 'ντιλιβερι' μέσω Κτελ η οποιοδήποτε άλλο μέσο εδώ και 20-30 χρόνια από την πόλη στο χωριό.. Κρητικές πατέντες..

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Aυτά πού υποτίθεται ξέρει όλη η Κοινωνία ,δέν ξέρω απο πού τά ξέρει καί πώς τά ξέρει..
Γενικώς φαίνεται οτι ολη η Κοινωνία ξέρει τά πάντα γιά τούς ''άλλους''.

Ποιές είναι αυτές οι δήθεν ''συνταγές'' καί πόσοι συμμετέχουν σε ολα αυτά τά κυκλώματα??

Αρκεί ένας φίλος ιατρικός επισκέπτης και μερικοί γιατροί? Αυτοί τα γνωρίζουν εκ των έσω. Ειδικά ο ιατρικός επισκέπτης.....

Ολοι οι γιατροί,ολοι οι φαρμακοποιοί,ολοι οι δικηγόροι,ολοι οι δημ.υπάλληλοι,ολοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι..Ολοι οι μηχανικοί...ολοι οι καθηγητές,οι δάσκαλοι...
Τά πάντα όλα τελικά.............

Καλή η ειρωνεία και πλάκα έχει, μόνο που παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου. Που είπα το ΟΛΟΙ? Το να προσθέτεις μερικά "ΟΛΟΙ" προκειμένου να απαξιώσεις τα γραφόμενα του άλλου είναι απλά φτηνό.

Δεν είπα ΟΛΟΙ πουθενά οπότε άστο. Το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Οσο γιά τον έλεγχο τών εξετάσεων πού γράφει ο χ ΩΡΛ και εγκρίνονται απο τούς ελεγκτές ,άν κινούνται μέσα στό πλαίσιο τών κανονισμών, ο ελεγκτής δεν μπορεί νά κάνει τίποτα παρά νά τίς εγκρίνει γιατί δεν μπορεί νά ενοχοποιήσει χωρίς αποδείξεις τον άλλο γιατρό..

Μπααα, το "νόμιμο" έγινε και ηθικό? Ποιος το είπε αυτό ποιος το είπε....

Όταν φτάνει να οικονομάει κάποιος γιατρός ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ νούμερα το μήνα από ΑΠΙΘΑΝΟ αριθμό ΑΠΙΘΑΝΩΝ εξετάσεων που είναι αδύνατο να υπάρξουν στατιστικά απλά μιλάμε για ΑΠΑΤΗ. Το ότι το κράτος δεν μπορεί να την ελέγξει αυτή την απάτη και να οδηγήσει τον επίορκο γιατρό στον εισαγγελέα δεν σημαίνει τίποτα. Μιλάμε για απάτη...

Δεν το κάνουν ΟΛΟΙ. Το κάνουν πολλοί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Αρκεί ένας φίλος ιατρικός επισκέπτης και μερικοί γιατροί? Αυτοί τα γνωρίζουν εκ των έσω. Ειδικά ο ιατρικός επισκέπτης.....

Καλή η ειρωνεία και πλάκα έχει, μόνο που παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου. Που είπα το ΟΛΟΙ? Το να προσθέτεις μερικά "ΟΛΟΙ" προκειμένου να απαξιώσεις τα γραφόμενα του άλλου είναι απλά φτηνό.

Δεν είπα ΟΛΟΙ πουθενά οπότε άστο. Το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Μπααα, το "νόμιμο" έγινε και ηθικό? Ποιος το είπε αυτό ποιος το είπε....

Όταν φτάνει να οικονομάει κάποιος γιατρός ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ νούμερα το μήνα από ΑΠΙΘΑΝΟ αριθμό ΑΠΙΘΑΝΩΝ εξετάσεων που είναι αδύνατο να υπάρξουν στατιστικά απλά μιλάμε για ΑΠΑΤΗ. Το ότι το κράτος δεν μπορεί να την ελέγξει αυτή την απάτη και να οδηγήσει τον επίορκο γιατρό στον εισαγγελέα δεν σημαίνει τίποτα. Μιλάμε για απάτη...

Δεν το κάνουν ΟΛΟΙ. Το κάνουν πολλοί...

Ωραία...Τελικά δεν ξερεις τι σού γινεται ,εκτός αν εισαι πανεπαγγελματιας και κάνεις εκατό επαγγέλματα παρέα.

Και εισαι και κατασκευαστής και γιατρός και φαρμακοποιος και δικηγόρος και υπουργος υγειας και μηχανικός και ιατρικος επισκεπτης και παπάς και δεν ξερω εγώ τι άλλο..

Αρκετά μέ τά γενικόλογα ρυπαρογραφήματα με τα οποια συκοφαντείς τούς έστω πολλούς

Ενας άσχετος είσαι πού αποτι φαινεται μισεί οποιονδήποτε εργάζεται και προσπαθεί μέ έωλα ''επιχειρήματα''' να αποδειξει οτι κλέβει..

Αρκετά...............

Πού θά μας πείς και για ειρωνείες οταν αναπαράγεις κάθε τί το συκοφαντικό πού διασπείρει ο καθε δημοσιογραφίσκος τής πλάκας....................
Εχεις βγάλει κλεφτες σχεδόν τούς πάντες πλην αυτών πού έχουν κατασκευαστικές εταιρείες και τίς φαρμακοβιομηχανίες..

Last edited:
Αλήθεια, ε;
Για ρώτα την λοιπόν μήπως γνωρίζει τι γίνεται με τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Για ρώτα την μήπως γνωρίζει ότι πηγαίνει να διατηρηθεί ο γεωγραφικός περιορισμός της μίας και μόνο έδρας για τον μεμονωμένο δικηγόρο, αλλά να αρθεί για τις "διατοπικές εταιρείες"! Μήπως δεν τα γνωρίζει αυτά ή τα γνωρίζει και αμέλησε να σου τα πει. Για αυτό γίνεται η δουλειά. Για να εξαλειφθεί ο δικηγόρος -ειδικώς της επαρχίας- και να αντικατασταθεί από εταιρείες.

Είναι δικηγόρος επαρχίας. Ο γεωγραφικός περιορισμός θα εξαλειφθεί εντελώς. Δεν μπορεί να στηριχτεί σε κανένα επίπεδο το να μην επιτρέπουν στον μεμονωμένο δικηγόρο να παρίσταται όπου θέλει.

Για πες μας και για τις περίφημες ελάχιστες αμοιβές μια και φαίνεσαι να τα ξέρεις.
Θα γνωρίζεις ασφαλώς ότι δρομολογείται μεν η κατάργησή τους, αλλά διατηρούνται ως βάση υπολογισμού όλων των επιβαρύνσεων. Πχ 1000 ευρώ η νυν ισχύουσα δικηγορική αμοιβή για συμβόλαιο, εκ των οποίων τα 450 είναι κρατήσεις των δικηγορικών συλλόγων, οι οποίες θα εξακολουθούν να υπολογίζονται πάνω στο "νόμιμο" και να επιβαρύνουν τον συναλλασσόμενο, 550 η καθαρή αμοιβή του δικηγόρου, και έχει ασφαλώς από Ιούλιο προστεθεί από το κράτος που θέλει να φθηνήνει τις νομικές υπηρεσίες για τον πολίτη, και 23% ΦΠΑ, και πού, όοοοχι στην καθαρή αμοιβή, αλλά και στις κρατήσεις!.

Όλα τα υπόλοιπα θέματα, ελάχιστες αμοιβές κτλ, έχουν να κάνουν με τον πληθωρισμό της παραγωγής δικηγόρων. Από την στιγμή που βγαίνουν δικηγόροι με αυτόν τον ρυθμό από τα Ελληνικά πανεπιστήμια είναι βέβαιο ότι το επάγγελμα θα απαξιωθεί και δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτό.

Αφού αφήνετε κλαδικά να βγαίνει ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός δικηγόρων προκειμένου να μην χάσουν τις έδρες τους μερικοί καθηγητές, είστε καταδικασμένοι.

Πέρα από αυτό νομίζω ότι ο πανικός με τις ελάχιστες αμοιβές είναι υπερβολικός. Θα υπάρξει μείωση στις αποδοχές σας αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι τραγική. Αφήνω ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να έχουμε και αντίθετο αποτέλεσμα. Οι τιμές να τσιμπήσουν προς τα πάνω.

Για όλα τα επαγγέλματα το επιχείρημα περί φτηνότερων υπηρεσιών δεν ισχύει. Αυτό που θα συμβεί είναι ένας εξορθολογισμός των επαγγελμάτων.

Τα κόμιστρα στα φορτηγά δεν θα φτηνύνουν. Ήταν ήδη ΠΟΛΥ χαμηλά. Το να πουλιέται μια άδεια κάτω από το τραπέζι όμως ήταν παραλογισμός.

Η κατάργηση των κατώτερων αμοιβών δεν θα φτηνύνει παρά ελάχιστα τις δικηγορικές αμοιβές. Είναι όμως εντελώς παράταιρη με τον υπέρτατο νόμο της προσφοράς και ζήτησης. Μήπως η κατάργησή της είναι η ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία να δουν οι κλάδοι που επηρεάζονται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τους πρόβλημα? Ότι απλά είναι πάρα πολλοί???

Λέτε συνέχεια για το κοινωνικό έργο των φαρμακοποιών και ότι ουσιαστικά ήταν κάτι μεταξύ γιατρού και ασθενή. Συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά τους. Ποτέ δεν ήταν. Αυτό τον ρόλο οφείλει να τον παίξει ο οικογενειακός γιατρός που δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Επιτέλους να τελειώνουμε με τα μπαλώματα σε αυτή την χώρα. Ο φαρμακοποιός στα φάρμακά του και ο οικογενειακός γιατρός με τις αρμοδιότητές του.

Εκείνους τους συμβολαιογράφους γιατί τους ξεχνάμε? Μιλάμε για ΤΟ κλειστό επάγγελμα.

Οι αλλαγές πάντα ξυπνούν συντηρητικά ανακλαστικά. Η κοινωνία μας είχε μείνει στάσιμη εδώ και πολύ καιρό και έχουν μαζευτεί πολλά που πρέπει να διορθωθούν. Μακάρι να διορθωθούν και να μην μπαλωθούν καταστάσεις όπως γίνετε χρόνια τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Ωραία...Τελικά δεν ξερεις τι σού γινεται ,εκτός αν εισαι πανεπαγγελματιας και κάνεις εκατό επαγγέλματα παρέα.

Και εισαι και κατασκευαστής και γιατρός και φαρμακοποιος και δικηγόρος και υπουργος υγειας και μηχανικός και ιατρικος επισκεπτης και παπάς και δεν ξερω εγώ τι άλλο..

Αρκετά μέ τά γενικόλογα ρυπαρογραφήματα με τα οποια συκοφαντείς τούς έστω πολλούς

Ενας άσχετος είσαι πού αποτι φαινεται μισεί οποιονδήποτε εργάζεται και προσπαθεί μέ έωλα ''επιχειρήματα''' να αποδειξει οτι κλέβει..

Αρκετά...............

Πού θά μας πείς και για ειρωνείες οταν αναπαράγεις κάθε τί το συκοφαντικό πού διασπείρει ο καθε δημοσιογραφίσκος τής πλάκας....................
Εχεις βγάλει κλεφτες σχεδόν τούς πάντες πλην αυτών πού έχουν κατασκευαστικές εταιρείες και τίς φαρμακοβιομηχανίες..

Είναι εντυπωσιακό πως παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου και με τι ρυθμό τον προσβάλλεις.

"Άσχετος", "Μισώ", "δεν εργάζομαι" (αυτό υπονοείς), "υπερασπίζομαι κατασκευαστικές εταιρίες και φαρμακοβιομηχανίες" (????!!!!!)...

Επί της ουσίας κάτι?

Όλα όσα γράφω βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι μιλάς με τον Τριανταφυλλόπουλο τώρα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Είναι εντυπωσιακό πως παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου και με τι ρυθμό τον προσβάλλεις.

"Μισώ", "δεν εργάζομαι", "υπερασπίζομαι κατασκευαστικές εταιρίες και φαρμακοβιομηχανίες" (????!!!!!)...

Επί της ουσίας κάτι?
Προσβλητικός εισαι εσύ απέναντι σε καθε εργαζόμενο.
Ειναι εντυπωσιακό οτι έχεις πεί αρρώστους τούς καπνιστές,κλεφτες τούς πολλούς (οχι ολους λοιπόν,αλλά τούς πολλούς....)απο τούς ελευθερους επαγγελματίες,''άνομους'' οσους δεν θένε να πληρωσουν διοδια ,και παντού ανακαλύπτεις απάτες ,χωρίς καμιάν αποδειξη..
Οσα γράφεις ειναι αναποδεικτα και συκοφαντούν την πλειοψηφια τών κλάδων ,αλλά και μέλη τους που γραφουν εδώ μέσα.
Εχεις πάρει απαντήσεις και απο δικηγόρους και γιατρούς,και φαρμακοποιούς και μηχανικούς,αλλά συνεχιζεις τα δικά σου..

Επειδή λοιπόν αποκλειεται νάσαι πολυ-πτυχιούχος και νά ασκείς ολα αυτά τά επαγγέλματα στά οποια επιτίθεσαι ,απλώς αναπαράγεις τά τσουβαλιάσματα κάθε δημοσιογραφίσκου..
Ολες οι απαντήσις εχουν δοθεί..σέ προηγούμενα ποστ τά οποια οχι μονον στραβοδιάβασες,αλλά ούτε κάν κατάλαβες τί ελεγαν γιατί θές νά μάς ξαναπείς ποσο ''κλέβουν οι πολλοί''..
Μηπως γνωρίζεις καί τούς λογαριασμούς που εχουν στην τράπεζα μιάς και μιλάς γιά πενταπλάσια ποσά και δεν ξερω εγώ τι άλλο??
Και άλλο τσουβάλιασμα δέν επιτρέπεται.

Μπά??Εννοείς και τί υπονοώ??Πουθενά δεν ειπα οτι δεν εργαζεσαι..Ειπα οτι πρεπει νασαι παντογνώστης ολων τών επαγγελματων προφανέστατα..............

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Προσβλητικός εισαι εσύ απέναντι σε καθε εργαζόμενο.
Ειναι εντυπωσιακό οτι έχεις πεί αρρώστους τούς καπνιστές,κλεφτες τούς πολλούς (οχι ολους λοιπόν,αλλά τούς πολλούς....)απο τούς ελευθερους επαγγελματίες,''άνομους'' οσους δεν θένε να πληρωσουν διοδια ,και παντού ανακαλύπτεις απάτες ,χωρίς καμιάν αποδειξη..
Οσα γράφεις ειναι αναποδεικτα και συκοφαντούν την πλειοψηφια τών κλάδων ,αλλά και μέλη τους που γραφουν εδώ μέσα.
Εχεις πάρει απαντήσεις και απο δικηγόρους και γιατρούς,και φαρμακοποιούς και μηχανικούς,αλλά συνεχιζεις τα δικά σου..

Επειδή λοιπόν αποκλειεται νάσαι πολυ-πτυχιούχος και νά ασκείς ολα αυτά τά επαγγέλματα στά οποια επιτίθεσαι ,απλώς αναπαράγεις τά τσουβαλιάσματα κάθε δημοσιογραφίσκου..
Ολες οι απαντήσις εχουν δοθεί..
Και άλλο τσουβάλιασμα δέν επιτρέπεται.

Συνεχίζεις να γράφεις ανακρίβειες. Τους καπνιστές τους ανέφερα ως εθισμένους, όπως και είναι. Αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια φυσικά και είναι παράνομοι και όσοι δεν πληρώνουν τον φόρο που τους αναλογεί είναι φοροφυγάδες.

Δικηγόρος είναι η γυναίκα μου. Γιατρός και Ιατρικός επισκέπτης οι δυο καλύτεροι μου φίλοι και Μηχανικοί τα δύο μου αδέρφια.

Άσε το παραμυθάκι. Είπαμε δεν έχει δράκο.

Το αν επιτρέπεται η όχι να πω την γνώμη μου δεν είναι στο χέρι σου.

Δεν τον αντέχεις και πολύ τον διάλογο και την αντίθετη γνώμη.

Είπαμε, η γνωστή σχολή Βαγγέλη Γιαννόπουλου. Όταν διαφωνούμε με κάποιον δεν ασχολούμαστε με τα επιχειρήματά του παρά μόνο ασχολούμαστε με την συκοφάντηση του προκειμένου να τον απαξιώσουμε και έτσι να μην λαμβάνουμε υπόψη την γνώμη του.

Παλιό το κόλπο...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑΑΑΑ......

Μπά??Εννοείς και τί υπονοώ??Πουθενά δεν ειπα οτι δεν εργαζεσαι..Ειπα οτι πρεπει νασαι παντογνώστης ολων τών επαγγελματων προφανέστατα..............

Πως μπορώ να μισώ όποιον εργάζεται όταν εργάζομαι και εγώ??

Απλός είναι ο συνειρμός...

Tελικά σε αυτή τη χώρα μόνο οι καημένοι οι μεγαλοεργολάβοι είναι δικαιολογημένοι για όλα.

Όλοι οι υπόλοιποι, στην πυρά... :flipout: :flipout: :flipout:

Ναι ρε παιδί μου, αυτό είπα και εγώ. Ότι οι μεγαλόεργολάβοι είναι δικαιολογημένοι για όλα. Ευτυχώς που το θυμήθηκες και το έγραψες. Μπράβο, μπράβο...

Άλλος ένας οπαδός του Βαγγέλη του Γιαννόπουλου. Α ρε Γορτυνία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑ

Συνεχίζεις να γράφεις ανακρίβειες. Τους καπνιστές τους ανέφερα ως εθισμένους, όπως και είναι. Αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια φυσικά και είναι παράνομοι και όσοι δεν πληρώνουν την εφορία τους φοροφυγάδες.

Δικηγόρος είναι οι γυναίκα μου. Γιατρός και Ιατρικός επισκέπτης οι δυο καλύτεροι μου φίλοι και Μηχανικοί τα δύο μου αδέρφια.

Άσε το παραμυθάκι. Είπαμε δεν έχει δράκο.

Το αν επιτρέπεται η όχι να πω την γνώμη μου δεν είναι στο χέρι σου.

Δεν τον αντέχεις και πολύ τον διάλογο και την αντίθετη γνώμη.

Είπαμε, η γνωστή σχολή Βαγγέλη Γιαννόπουλου. Όταν διαφωνούμε με κάποιον δεν ασχολούμαστε με τα επιχειρήματά του παρά μόνο ασχολούμαστε με την συκοφάντηση του προκειμένου να τον απαξιώσουμε και έτσι να μην λαμβάνουμε υπόψη την γνώμη του.

Παλιό το κόλπο...

Ακου να δείς λοιπόν..

Μάς ειναι παντελως αδιαφορο αν εχεις φιλο εναν γιατρό και εναν ιατρικό επισκεπτη..και εξ''αυτού εξαγεις γενικά συμπεράσματα..
Μάς ειναι εντελώς αδιάφορο τι δουλεια κανουν οι συγγενείς σου,που βεβαια με τα γραπτά σου εκθετεις και τούς ,κατά δηλωσιν φιλους σου και κατά δηλωσιν συγγενείς σου πού πιθανότατα κανουν αξιοσέβαστα την δουλειά τους..
Κανενα επιχειρημα δεν εχεις προβάλλει παρά μονον οτι οι πολλοί ελευθεροι επαγγελματιες κλεβουν και διαπράττουν απάτες παρά τά οσα εχουν γραψει εδώ μεσα συμφορουμιτες επαγγελματιες μετά λογου γνωσεως,τούς οποίους και τούς γνωρίζουμε γιατι ειναι μέλη επί χρονια..
Το τσουβάλιασμα δεν λεγεται αντιθετη γνώμη ,αλλά θιγεις προσωπικά, μέλη του φορουμ που εργαζονται αξιοπρεπέστατα ,τσουβαλιάζοντας τά επαγγέλματα τους και οταν μιλάς γιά ''πολλους'' ..

Οι ''εξυπνάδες'' περί ''αντιθετης γνωμης'' δεν περνάνε,ούτε οι ρετσινιές του στύλ ''λέγε λεγε κατι θα μεινει τελικά..''

Και τό τσουβάλιασμα δεν επιτρέπεται..
Αν το κατάλαβες το κατάλαβες...

Και τό ποιοι ειναι με τον μακαριτη τον Γιαννοπουλο και την αγαπημενη του ''Αυριανή'' επί εποχης του ειναι εμφανές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΜΠΑ

Πως μπορώ να μισώ όποιον εργάζεται όταν εργάζομαι και εγώ??

Απλός είναι ο συνειρμός...

Μπά μην το λές.
Υπάρχουν πολλών ειδών συνειρμοί..

Εδώ εργαζομενοι πάνε στον ''Προϊστάμενο'' και καταγγέλουν άλλους εργαζομενους για να τους παρουν την θεση..

Που ξερω τι κανει ο καθενας και πώς αντιδρά..??

Πάντως πολυ-επαγγελματια σε ειπα και οχι μη εργαζομενο,μιάς και φαινεται γνωριζεις τι κανει καθε κλάδος .

Ναι ρε παιδί μου, αυτό είπα και εγώ. Ότι οι μεγαλόεργολάβοι είναι δικαιολογημένοι για όλα. Ευτυχώς που το θυμήθηκες και το έγραψες. Μπράβο, μπράβο...

Άλλος ένας οπαδός του Βαγγέλη του Γιαννόπουλου. Α ρε Γορτυνία...

Όποιος έχει τη μύγα...

"Άκου να δεις", "Μάς ειναι παντελως αδιαφορο" ...Δεν είσαι ένας λοιπόν. Είσαι κάτι παραπάνω...Είσαι μήπως πρόεδρος, αντιπρόεδρος του φόρουμ ή απλά νιώθεις ότι εκπροσωπείς πολλούς?

Δεν μπορώ να ακολουθήσω την "λογική" σου στον γραπτό λόγο γιατί πραγματικά με ξεπερνάς. Σε αφήνω λοιπόν εκεί ψηλά που βρίσκεσαι στην απόλυτη αλήθεια.

Έχεις δίκιο. Προσέβαλα όλους τους επαγγελματίες του φόρουμ καθώς και την οικογένεια μου και τους φίλους μου που εσύ, πάντα τόσο στοργικά, έσπευσες να προστατέψεις. Πραγματικά αξεπέραστος. Σε ευχαριστώ που με έβαλες στην θέση μου, σε ευχαριστώ...

Πάω να κοιμηθώ τώρα γιατί το πρωί έχω συνάντηση με τον Μπόμπολα σχετικά με τα διόδια.

Καληνύχτα και χρόνια πολλά...
Ο πολύ-επαγγελματίας

Υ.Σ. Πλάκα έχει η ζωή.

Last edited: