Περίπου 5 λεπτά παιδεύομαι να βρω τον σωστό τίτλο για μερικές σκέψεις που κάνω τους τελευταίους μήνες ... Τώρα θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας και να μου πείτε εαν κάτι πάει στραβά με τις σκέψεις μου ...
Υδρογόνο + Οξυγόνο με καύση = Νερό
Νερό με 2 ηλεκτρόδια παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο
Το σύστημα που σκέφτομαι έχει ως εξής ...
Μιας και κάθομαι σε μονοκατοικία μπορώ να "χάσω" λίγο χώρο προκειμένου να χτίσω ένα πολλαπλό σύστημα απεξάρτησης από την ΔΕΗ και μελλοντικά και από τα καύσιμα.
Με ανεμογεννήτρια -> παράγω υδρογόνο + οξυγόνο
Δεξαμενή υπό πίεση για το υδρογόνο .
Ηλεκτρογεννήτρια υδρογόνου για να παράγω 220volt εναλλασσόμενου ρεύματος
Υβριδικό σύστημα με ΔΕΗ αφού θα χρειαστεί λίγος καιρός να γεμίσει η δεξαμενή και δεύτερον μία ανεμογεννήτρια δύσκολα θα καλύψει τις ανάγκες ενός σπιτιού - οπότε υπολογίζω για μελλοντικές προσθήκες ανεμογεννήτριων.
Μελλοντικά σύστημα εφοδιασμού υδρογόνου στο υδροκίνητο αυτοκίνητο ...
Τα χρήματα που εξοικονομώ σε σχέση με αυτά που δίνω είναι 20ετία ...
Σημείωση : θέλω να αποφύγω τις μπαταρίες , αφού είναι ένα έξοδο που προκύπτει ανα τακτά σύντομα διαστήματα και ταυτόχρονα είναι βαριά , καθόλου πράσινα και ακριβά.
Ομως όταν η ΔΕΗ μία φορά το μήνα με αφήνει χωρίς ρεύμα , όταν το ρεύμα δεν είναι εντός ορίων για τις ευπαθείς κατασκευές , όταν ο καιρός παίζει με το ρεύμα, όταν το ρεύμα αυξάνεται κάθε χρόνο 15% , όταν για τις μετακινήσεις μου προς την πόλη και πίσω σε καθημερινή βάση ζητάει 250 ευρώ το μήνα ( πχ σπίτι - εργασία πάνε έλα 50 χλμ ) πιστεύω πως θα είμαι πιο χαρούμενος και με περισσότερα χρήματα στην τσέπη.
Είμαι νέος άνθρωπος και θέλω να απεξαρτηθώ από κακές υπηρεσίες , όπως νοθεία καυσίμων και κακής ποιότητας ρεύμα ...
Υδρογόνο + Οξυγόνο με καύση = Νερό
Νερό με 2 ηλεκτρόδια παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο
Το σύστημα που σκέφτομαι έχει ως εξής ...
Μιας και κάθομαι σε μονοκατοικία μπορώ να "χάσω" λίγο χώρο προκειμένου να χτίσω ένα πολλαπλό σύστημα απεξάρτησης από την ΔΕΗ και μελλοντικά και από τα καύσιμα.
Με ανεμογεννήτρια -> παράγω υδρογόνο + οξυγόνο
Δεξαμενή υπό πίεση για το υδρογόνο .
Ηλεκτρογεννήτρια υδρογόνου για να παράγω 220volt εναλλασσόμενου ρεύματος
Υβριδικό σύστημα με ΔΕΗ αφού θα χρειαστεί λίγος καιρός να γεμίσει η δεξαμενή και δεύτερον μία ανεμογεννήτρια δύσκολα θα καλύψει τις ανάγκες ενός σπιτιού - οπότε υπολογίζω για μελλοντικές προσθήκες ανεμογεννήτριων.
Μελλοντικά σύστημα εφοδιασμού υδρογόνου στο υδροκίνητο αυτοκίνητο ...
Τα χρήματα που εξοικονομώ σε σχέση με αυτά που δίνω είναι 20ετία ...
Σημείωση : θέλω να αποφύγω τις μπαταρίες , αφού είναι ένα έξοδο που προκύπτει ανα τακτά σύντομα διαστήματα και ταυτόχρονα είναι βαριά , καθόλου πράσινα και ακριβά.
Ομως όταν η ΔΕΗ μία φορά το μήνα με αφήνει χωρίς ρεύμα , όταν το ρεύμα δεν είναι εντός ορίων για τις ευπαθείς κατασκευές , όταν ο καιρός παίζει με το ρεύμα, όταν το ρεύμα αυξάνεται κάθε χρόνο 15% , όταν για τις μετακινήσεις μου προς την πόλη και πίσω σε καθημερινή βάση ζητάει 250 ευρώ το μήνα ( πχ σπίτι - εργασία πάνε έλα 50 χλμ ) πιστεύω πως θα είμαι πιο χαρούμενος και με περισσότερα χρήματα στην τσέπη.
Είμαι νέος άνθρωπος και θέλω να απεξαρτηθώ από κακές υπηρεσίες , όπως νοθεία καυσίμων και κακής ποιότητας ρεύμα ...