Απλα την αποψη σας παρακαλω

Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Άνθρωποι σαν τον Audiolytic έχουν όλα τα δίκαια να ματώνουν, εμείς όμως οι υπόλοιποι Ελλαδίτες, θα πρότεινα να μην εξαντλούμε την ευαισθησία μας στο τι έκανε η ATC, ή ο όποιος ξένος, αλλά κυρίως στο πόσο η χώρα μας είναι υπεύθυνη γι αυτή την καταστροφή.
Για να βλέπουμε και τις ουσιαστικές ευθύνες.

Απλώς ενημερώνω ότι στο Δίκαιό μας, όπως και στα περισσότερα Δίκαια του κόσμου, υπάρχουν και τα δια παραλείψεως τελούμενα αδικήματα, τα οποία τιμωρούνται αναλόγως...

Νομίζω ότι δεν θα ήταν άσχημο να περιμένουμε την επίσημη διαμαρτυρία προς την ΑΤC και αφού πάρει θέση να το ξανασυζητήσουμε... για να μην φέρνουμε και σε δύσκολη θέση τους συντονιστές ίσως και το forum...

ps. αδελφέ δεν αποπροσανατολιζόμαστε με τίποτα... το έχει η φάρα μας...:ernaehrung004:

Αν είχε και τους δύο αντιπροσώπου κάτω από το "Cyprus" χωρίς να λέει North και South θα είναι εντάξει;

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Όχι βέβαια... μόνο αν ο Selim έπαιρνε τα ηχεία από την AudioExellense θα ήταν εντάξει...

Σωστο.Οπως λειτουργουν οι dealers ολων των αντιπροσωπων σε ολες τις χωρες του κοσμου.

Αν ο selim τα έπαιρνε από τον Τούρκο αντιπρόσωπο της ATC θα ήταν εντάξει??

Η ΑΤC θα ήταν εντάξει... (για μένα)
Σε αυτή τη περίπτωση θα πούλαγε νόμιμα. Ο Τούρκος αντιπρόσωπος για την χώρα του θα ήταν επίσης νόμιμος...

Για την διεθνή κοινότητα βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα....

Η ΑΤC όμως δεν θα είχε ευθύνη! Και απορώ γιατί δεν το έκανε αλλά προκλητικά αναφέρει τον selim...

Aναρωτήθηκα και σε προηγούμενο post μου γι´αυτό...

Last edited:
Αν ο selim τα έπαιρνε από τον Τούρκο αντιπρόσωπο της ATC θα ήταν εντάξει??
Ειναι το ιδιο αν οποιοσδηποτε Ελληνας dealer επαιρνε ηχεια απο οποιονδηποτε αντιπροσωπο αλλης χωρας και οχι απο τον Θεμη.Το εργοστασιο θα ωφειλε να βρει λυση εφοσον θεωρει τον Θεμη ως αντιπροσωπο του στην Ελλαδα.
Στην Κυπρο υπαρχει η ιδιαιτεροτητα της κατοχης.Προμηθευεις δυο αντιπροσωπους μονον οταν θεωρεις οτι ανηκουν σε δυο ανεξαρτητα κρατη.Κι αν κανεις δηλωσεις για να πεισεις για το αντιθετο,απλα ψευδεσαι.

Last edited:
Σωστά... εφόσον η ΑΤC ακολουθεί την πολιτική της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και πάλι δεν θα επέτρεπε στον Τούρκο Αντιπρόσωπο να εξάγει στην Κύπρο, τουλάχιστον όσον αφορά τα ΗiFi, αφού για τα επαγγελματικά δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στο νησί...

Σωστά... εφόσον η ΑΤC ακολουθεί την πολιτική της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και πάλι δεν θα επέτρεπε στον Τούρκο Αντιπρόσωπο να εξάγει στην Κύπρο, τουλάχιστον όσον αφορά τα ΗiFi, αφού για τα επαγγελματικά δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στο νησί...
Βασικα,οποια κινηση απο οποιονδηποτε δινει οντοτητα "ανεξαρτητου" κρατους στην κατεχομενη περιοχη ειναι ανηθικη και παρανομη βασει του διεθνους δικαιου,των ψηφισματων του ΟΗΕ,και ειναι εναντια σε ολους τους ηθικους νομους.

Από πότε το κεφάλαιο έχει ηθική?
ΕΛΕΟΣ τι άλλο θα διαβάσω
Μιλησα για κεφαλαιο σε κανενα ποστ μου;Αλλα αφου ρωτας,αποψη μου ειναι οτι το κεφαλαιο αποκτα ηθικη,οταν του το επιτρεπει η δικη μας ηθικη.

Σωστο.Οπως λειτουργουν οι dealers ολων των αντιπροσωπων σε ολες τις χωρες του κοσμου.

Θα τρελλαθουμε εντελως μου φαινεται εδω μεσα.

Όχι βέβαια... μόνο αν ο Selim έπαιρνε τα ηχεία από την AudioExellense θα ήταν εντάξει...

Αν ο ΑudioExcellense πουλαγεη χεια στον Σελιμ, θα ηταν ενταξει?

Αν ο ΑudioExcellense πουλαγεη χεια στον Σελιμ, θα ηταν ενταξει?
Αυτη ακριβως ειναι η εννοια του ενος κρατους νοουμενου οτι ο dealer ειναι νομιμος κατοικος Κυπρου.Δηλαδη,ο Θεμης για παραδειγμα,να πουλαει σε ενα Τουρκο dealer,που ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟς ΕΛΛΑΔΟΣ.(Μην νομισεις οτι φωναζω,απλα το τονιζω.

Last edited:
Είναι απλά τα πράγματα....

British Commonwealth

The member states co-operate within a framework of common values and goals as outlined in the Singapore Declaration.
These include the promotion of democracy, human rights, good governance, the rule of law, individual liberty, egalitarianism, free trade, multilateralism and world peace.

Ως Γνωστόν είναι και η Κυπριακή Δημοκρατία μέλος.

Το στέλνουμε στην Αγγλία? Έτσι για να γελάσουμε λίγο με τα μούτρα του εγγλέζου που έστειλε την απάντηση.
Είμαι σίγουρος πως έτσι και μάθουν τι γίνεται με την ATC, σίγουρα θα υπάρξει αντίδραση.

Και θα λυθεί το θέμα "ενδοοικογενειακώς"! :slapface:

Ρε σεις εντάξει μην τρελένεστε. Προφανώς κανέναν δεν ενδιαφέρει η νομιμότητα της ATC(άλλωστε μπορεί να κάνει ακόμα 15 "παρανομίες" όπως όλες οι εταιρίες).Το ζήτημα είναι αμιγώς πολιτικό. Κακά τα ψέμματα. Και πονάει τους Κύπριους κυρίως.

Ρε σεις εντάξει μην τρελένεστε. Προφανώς κανέναν δεν ενδιαφέρει η νομιμότητα της ATC(άλλωστε μπορεί να κάνει ακόμα 15 "παρανομίες" όπως όλες οι εταιρίες).Το ζήτημα είναι αμιγώς πολιτικό. Κακά τα ψέμματα. Και πονάει τους Κύπριους κυρίως.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά που δεν γράφονται...
Για αυτό θα πω μόνο ένα ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι θέμα των Κυπρίων λοιπόν και όχι ΚΑΙ δικό σου.

Πονάει όλους του Έλληνες (πλην.... "Λακεδαιμονίων", υποθέτω).
Εγώ για παράδειγμα δεν έχω καταγωγή από την Κύπρο.