Απλα την αποψη σας παρακαλω

Θέμη πόσες άλλες εταιρείες του χώρου κάνουν το ίδιο στην κατεχόμενη Κύπρο;Αυτό είναι το θέμα κι όχι πόσο συνεπείς είναι στις συναλλαγές τους.Πρόκειται για διαφορετικής τάξης ζητήματα.

Μην τα μπερδεύεις.

Ασφαλώς και κάνουν πολιτική με την στάση τους αυτή και μάλιστα του αισχίστου είδους.Δεν έχει σημασία τι νομίζουν.Υπάρχει θέμα διεθνούς νομιμότητας την όποία παραβιάζουν ασυστολα.Το παλιώτερο παράδειγμα της Ν.Αφρικής είναι χαρακτηριστικό και συναφές.

Last edited:
Η ATC είναι μία εταιρία που γνωρίζω και δουλεύω 25 χρόνια. Ήταν πάντα από τις ειλικρινέστερες και πιο έντιμες συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια.
Έυλογα είναι τα ερωτήματά σου αλλά δεν έχω καμμία δικαιοδοσία να θέσω τέτοιου είδους ερωτήσεις. Είμαι όμως σίγουρος οτι οι απαντήσεις τους θα σε βεβαίωναν για την απουσία οποιασδήποτε παρανομίας γιατί απλά ξέρω οτι δεν ενεργούν ποτέ έτσι. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει και απευθείας μαζύ τους.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω.

Φιλικά

Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Για εξηγησέ μου καπετάνιε μου τι σημαίνει αυτό.
Γιατί μία εταιρία πρέπει να δει ξαφνικά έναν Τούρκο επιχειρηματία, που θέλει να δραστηριοποιηθεί, σαν εγκληματία, εισβολέα, ή δεν ξέρω τι άλλο?.
Πραγματικά εμείς μπορεί να νοιώθουμε άσχημα για κάτι τέτοιο και δίκαια φυσικά, αλλά δεν θα το έβλεπα ποτέ σαν αφορμή να ονομάζω μια σοβαρή εταιρία του χώρου "κωλοεταιρία", ούτε να κάνω υπεργυμνάσματα εθνικισμού. Λυπάμαι αλλά έτσι βλέπω τα πράγματα, ποτέ δεν μου ταίριαζαν οι θερμές δηλώσεις και δεν νοιώθω καθόλου λιγώτερο πατριώτης γι αυτό.

Κι αφού είναι ως τι θα πρέπει να τον δει;
Από πότε η επιχειρηματικότητα είναι πανάκεια και δικαιολογία για τα πάντα;

Από κει και ύστερα διαφωνώ και ο ίδιος με τους δημόσιους χαρακτηρισμούς.
Ο καθένας από μας έχει κρίση... Δεν χρειάζονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.

Παρακαλώ θερμά, αν υπάρξει κάποιο κείμενο διαμαρτυρίας προς την εταιρεία, ή οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη κίνηση από το φόρουμ (ή μεμονωμένα μέλη του), να ειδοποιηθώ με pm.

Ευχαριστώ

Θέμη πόσες άλλες εταιρείες του χώρου κάνουν το ίδιο στην κατεχόμενη Κύπρο;Αυτό είναι το θέμα κι όχι πόσο συνεπείς είναι στις συναλλαγές τους.Πρόκειται για διαφορετικής τάξης ζητήματα.

Μην τα μπερδεύεις.

Αυτής της τάξης ζητήματα δεν τα πολυκαταλαβαίνουν Διονύση.

Τα νομικά και η πτώση των πωλήσεων θα τους κάνουν να σκεφτούν τι ακριβώς έκαναν...

Γιατί μία εταιρία πρέπει να δει ξαφνικά έναν Τούρκο επιχειρηματία, που θέλει να δραστηριοποιηθεί, σαν εγκληματία, εισβολέα, ή δεν ξέρω τι άλλο?.
Πραγματικά εμείς μπορεί να νοιώθουμε άσχημα για κάτι τέτοιο και δίκαια φυσικά, αλλά δεν θα το έβλεπα ποτέ σαν αφορμή να ονομάζω μια σοβαρή εταιρία του χώρου "κωλοεταιρία", ούτε να κάνω υπεργυμνάσματα εθνικισμού. Λυπάμαι αλλά έτσι βλέπω τα πράγματα, ποτέ δεν μου ταίριαζαν οι θερμές δηλώσεις και δεν νοιώθω καθόλου λιγώτερο πατριώτης γι αυτό.

Θέμη βλέπεις ότι από την αρχή της κουβέντας κάνουμε προσπάθεια και εγώ και ο
economides και ο Δημητρακούδης να την κρατήσουμε σε ένα ήπιο κλίμα, χωρίς
εντάσεις και υπεργυμνάσματα εθνικισμού, όπως λες...

Φυσικά και η ATC χαίρει της αγάπης των μελών του φόρουμ μας( αρκεί ένα
ψάξιμο για να δεί κανείς πόσα νήματα έχουν ανοιχτεί για την συγκεκριμένη
εταιρία) αλλά η απάντηση του Bob Polley δεν δείχνει οτι κατάλαβε
το μέγεθος του λάθους του(?) και συνεχίζει να γράφει για αντιπροσώπους
Pro και Hi-Fi λες και αυτό ήταν το θέμα...

Καμμία άλλη εταιρία του χώρου δεν κάνει αυτό το διαχωρισμό σε Βόρεια και Νότια Κύπρο, απ´όσο έχω ψάξει αυτό τον καιρό...

υγ: Ουδέποτε χαρακτηριζόμουν για εθνικιστικές εξάρσεις...

Προ ολίγου έλαβα την απάντηση του Bob Polley της ATC και την μεταφέρω εδώ αυτούσια.

Dear Themis,
Thank you for your concern. The true fact is that Selim is primarily a pro distributor and has access to Night Clubs and Studios. Audio Excellence are primarily Hi-Fi dealers. We are not acknowledging Cyprus as two separate countries and neither does the British Government. We have tries to address both professional and Hi-Fi customers. This is in fact what we do all over the World. There will be some instances where a Greek will not deal with Selim and probably the same with Audio Excellence.
ATC is not trying to play politics it is simply trying to cover both Pro and hi-fi. I hope this explains our position. I am really very sorry that this was against Greek and Cypriot feelings.

My Regards
Bob

Θεμη,
1)η εταιρεια αυτη,εξαγει τα προιοντα της σε μια κατεχομενη περιοχη την οποια η χωρα της(Αγγλια) ΔΕΝ αναγνωριζει.
2)αν ο σελιμ ειναι "pro distributor",ΓΙΑΤΙ τον εχει και στα οικιακα;ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ τον εχει και στα οικιακα σαν αντιπροσωπο της στην κατεχομενη Κυπρο.Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει οτι με αυτο εννοουν δυο κρατη κι ας το αρνουνται αστοχα;
3)This is in fact what we do all over the World.
Που αλλου το κανουν αυτο;

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Η ATC είναι μία εταιρία που γνωρίζω και δουλεύω 25 χρόνια. Ήταν πάντα από τις ειλικρινέστερες και πιο έντιμες συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια.
Έυλογα είναι τα ερωτήματά σου αλλά δεν έχω καμμία δικαιοδοσία να θέσω τέτοιου είδους ερωτήσεις. Είμαι όμως σίγουρος οτι οι απαντήσεις τους θα σε βεβαίωναν για την απουσία οποιασδήποτε παρανομίας γιατί απλά ξέρω οτι δεν ενεργούν ποτέ έτσι. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει και απευθείας μαζύ τους.

Θέμη περιμένω την νομική τεκμηρίωση από την Κυπριακή Δημοκρατία που αποδεικνύει ότι είναι παντελώς παράνομοι.
Οταν τη λάβω θα τη προωθήσω και σε εσένα με σκοπό να τους τη στείλεις.

Ενας Τουρκος επιχειρηματιας που "θελει να δραστηριοποιηθει" κυριε,να δραστηριοποιηθει στην χωρα του οχι στην δικη μας.Και εαν η αγωνια και η αγαπη για την χωρα μας για σενα ειναι "υπεργυμνασματα εθνικισμου" πες μας ο δικος σου "πατριωτισμος" μεχρι που μπορει να ξεπεσει και να ανεχεται;Μηπως συμφωνεις και με την "δραστηριοποιηση"Τουρκων "developers" στην γη που η μανα και ο πατερας μου εφτυσαν αιμα να αποκτησουν και τωρα ειναι κατεχομενη;Ετσι θα σκεφτοταν ο πατριωτισμος σου αν η γη αυτη ανηκε στην μανα και τον πατερα σου;

Themilloc said:

ολοι καταλαβαίνουμε την επιχειρηματική αγωνία του κ. Θέμη
και είναι και κατανοητή και δικαιολογημένη
αλλά σίγουρα δεν κερδίζετε με τέτοιου είδους τοποθετήσεις
νομίζω ότι η σιγή σας κατόπιν της επιστολής που αποστείλατε
ίσως θα ήταν περισσότερο εκτιμητέα
άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει ότι δεν
κοινοτοποιηθήκατε.
Φιλικά πάντοτε.

Last edited by a moderator:
....... και συνεχίζει να γράφει για αντιπροσώπους
Pro και Hi-Fi λες και αυτό ήταν το θέμα...

Καμμία άλλη εταιρία του χώρου δεν κάνει αυτό το διαχωρισμό σε Βόρεια και Νότια Κύπρο, απ´όσο έχω ψάξει αυτό τον καιρό...

υγ: Ουδέποτε χαρακτηριζόμουν για εθνικιστικές εξάρσεις...
Κωστα,στην σελιδα της η εταιρεια εχει αντιπροσωπο επαγγελματικων ΚΑΙ hifi στα κατεχομενα το ιδιο ατομο................αρα η δηλωση του δεν συμβαδιζει με τα γραφομενα στην σελιδα τους.
Aτιπροσωπο για hifi εχουν στην Κυπρο κι αν η audio excellence δεν ενδιαφεροταν και για τα επαγγελματικα,υπαρχουν Κυπριοι επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στον χωρο του επαγγελματικου.

Last edited:
Παρακαλώ θερμά, αν υπάρξει κάποιο κείμενο διαμαρτυρίας προς την εταιρεία, ή οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη κίνηση από το φόρουμ (ή μεμονωμένα μέλη του), να ειδοποιηθώ με pm.

Ευχαριστώ

Κωστα,στην σελιδα της η εταιρεια εχει αντιπροσωπο επαγγελματικων ΚΑΙ hifi στα κατεχομενα το ιδιο ατομο................αρα η δηλωση του δεν συμβαδιζει με τα γραφομενα στην σελιδα τους.
Aτιπροσωπο για hifi εχουν στην Κυπρο κι αν η audio excellence δεν ενδιαφεροταν και για τα επαγγελματικα,υπαρχουν Κυπριοι επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στον χωρο του επαγγελματικου.

Η αγορά της Κύπρου δεν έχει καμία σχέση με την αγορά των κατεχομένων.
Η διαφορά στο ΑΕΠ είναι είναι χαώδης το ίδιο και η αγοραστική δύναμη. Με μια πρώτη ματιά μοιάζει ηλίθια επιχειρηματικά η κίνηση αυτή,να χάνεις μια μεγαλύτερη αγορά για μια ελάχιστη.
Ελπίζω ότι δεν θα μάθουμε στο μέλλον ότι κάποιο κάποιο μεγαλοστέλεχος της εταιρείας αυτής έχει αγοράσει σπίτι στα κατεχόμενα

Άμα λέω εγώ ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να πάρουμε την Αγιασοφιά και την Βόρειο Ήπειρο....
Ήδη μετράμε μια νίκη στον δίκαιο πόλεμο. Η ATC μετράει χιλιάδες απώλειες.
ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑ

Άμα λέω εγώ ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να πάρουμε την Αγιασοφιά και την Βόρειο Ήπειρο....
ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑ

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαστε πλέον έτοιμοι για να "μας πάρουν" οι πάντες;

Πόλεμο επίσης δεν βλέπω πουθενά. Δίκαιο όμως βλέπω...
Και το μόνο δίκαιο σ' αυτή τη ζωή είναι να θερίζει κανείς ό,τι έσπειρε.

Η αγορά της Κύπρου δεν έχει καμία σχέση με την αγορά των κατεχομένων.
Η διαφορά στο ΑΕΠ είναι είναι χαώδης το ίδιο και η αγοραστική δύναμη. Με μια πρώτη ματιά μοιάζει ηλίθια επιχειρηματικά η κίνηση αυτή,να χάνεις μια μεγαλύτερη αγορά για μια ελάχιστη.
Ελπίζω ότι δεν θα μάθουμε στο μέλλον ότι κάποιο κάποιο μεγαλοστέλεχος της εταιρείας αυτής έχει αγοράσει σπίτι στα κατεχόμενα

Να έχει αγοράσει δύσκολο. Να του έχει χαριστεί, ίσως.
Δικά τους είναι άλλωστε; Τα σπίτια των Κυπρίων χαρίζουν οι Τούρκοι, και -ως γνωστόν- όχι σε "όποιους κι όποιους".

Κύριε Θέμη, με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας...
αλλά εδώ υπάρχει μια τεράστια γκάφα την οποία διαδέχθηκε μια αδιάφορη (αν όχι απαξιωτική) απάντηση.
Αποκλείεται να μη γνωρίζουν οι Άγγλοι που τους πάνε τα τέσσερα για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγώ λέω να ζητήσουμε τα πολιτικά φρονήματα όλων των αντιπροσώπων και όλων των κατασκευαστών να δούμε αν συμβαδίζουν με τα δικά μας για να μπορούμε να προχωρήσουμε σε αγορά άφοβα.

Επίσης να ξέρουμε εταιρίες που καταπατάνε τα δικαιωματα των εργατών έτσι ώστε να μπούνε στην black list.

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αποκλείεται να μη γνωρίζουν οι Άγγλοι που τους πάνε τα τέσσερα για το συγκεκριμένο θέμα.

Είμαι σίγουρος ότι ο Τύπος που απάντησε για την ATC έχει σπουδάσει ιστορία και έχει πάρει και PHD. Μα τι είναι αυτά που λέτε ωρε???? Οι άγγλοι είναι ένα ενιαίο πράγμα που έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις???Άλλος μπορεί να ξέρει την ιστορία έτσι ο άλλος γουβέτσι.

Πολύ πιθανό να μην γνωρίζει ούτε καν που πέφτει η κύπρος. Σε μια εταιρία βρήκατε να εξαντήσετε τον πατριωτισμό σας??

Το θέμα είναι τουλάχιστον αστείο και ακόμη πιο αστείες οι τοποθετήσεις που λένε δεν θα ξαναγοράσω για αυτόν τον λόγο. Άμα σας το αλλάξουν δηλαδή και βάλουν μετά μόνο cyprus θα είναι μια εταιρία που υποστηρίζει τα εθνικά μας θέματα?? Τι διαβάζω ο άνθρωπας!!!

Last edited:

ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑ

Τα περί Αγιασοφιάς και Βόρειας Ηπείρου τα προσπερνάω, εμπίπττουν στη γνωστή τακτική σου της ειρωνείας και της άρνησης. Ένα άτυπο μποϋκοτάζ της ATC όμως στην Ελλάδα και την Κύπρο να είσαι σίγουρος ότι θα τους τσούξει, και πολύ μάλιστα. Οι πωλήσεις στα κατεχόμενα σίγουρα δε μπορούν να ισοφαρίσουν απώλειες από την ελληνική και κυπριακή αγορά.

Mήτσε Θ. και φίλε savatage ελευθερία του λόγου έχουμε...

Επίσης προσωπικά δεν με πειράζει όσες ταμπέλες και αν μου βάλουν, οπότε απλά χαίρομαι που το θέμα απασχολεί και εσάς... Οπότε ας το συνεχίσουμε, είτε εδώ είτε στην "επί παντός" είτε και σε κανά καφενείο...

Το θέμα είναι ότι κάποιοι εδώ λέμε ότι η ΑΤC παρανομεί...
...εσείς τι ακριβώς λέτε?

...εσείς τι ακριβώς λέτε?

Εγώ λέω ένα μηνυματάκι από τον themiloc ότι θα τους πέσουν οι πωλήσεις και την επόμενη μέρα θα το αλλάξουν. Αλλα αφού γίνει αυτό θέλω να ρωτήσω

Θα λυθεί έτσι το κυπριακό ή έστω θα βοηθήσει προς αυτήν την κατέυθυνση???

Last edited:

Πολύ πιθανό να μην γνωρίζει ούτε καν που πέφτει η κύπρος
Δεν εχεις την περιεργεια να δεις τι θα γινει τωρα που εμαθε;Περιεγη αντιληψη περι πατριωτισμου εχεις