Απλα την αποψη σας παρακαλω

Το μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου, ήταν το να δώσει αντιπροσώπευση σε δύο έμπορους που δραστηριοποιούνται σε μία τόσο μικρή αγορά.
Δηλαδη αν η χωρα ηταν μαγαλη,οπως πχ η Ελλαδα,δεν θα το θεωρουσες λαθος να δωσει αντιπροσωπευση σε δυο ισως και περισσοτερους εμπορους;Οχι Θεμη,το "λαθος"-ισως- ειναι οτι για να διορισει καποιος δυο αντιπροσωπους,θεωρει οτι προκειται για δυο χωρες.

Εντάξει όχι και ξένοι οι Άγγλοι ειδικά στο συγκεκριμένο νησί.

Η δημοσιοποίηση βλέπω έφερε μια αντίδραση και μπράβο στον αντιπρόσωπο που δεν έμεινε αμέτοχος.

Τώρα για τους Εγγλέζους ειδικά και την Κύπρο, ας μην απαντήσω, είναι όλα καταγεγραμένα ιστορικά.... .

Στα κατεχόμενα αγοράζονται σπίτια από Εγγλέζους και μάλλον είναι νέα αγορά που ανοίγει. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται αντιπρόσωπος ειδικά εκεί.

Να πω και εγω την γνωμη μου αφου ζητηθηκε.
Δεν με ενδιαφερει καθόλου μα καθόλου η αναφορα αυτη της ATC.
Ειναι γελοιο να διαβαζω κρισεις για "κωλοηχεια" για τον λογο αυτο.
Ειναι λογικο οταν ζητησαν απ τον αντιπροσωπο στα κατεχομενα να δωσει την διευθυνση του να δωσει αυτην που διαβαζετε.
Ας γινει μια ενημερωση απο τον κ Θεμη στα κεντρικα (που εγινε) και εαν δεν το αλαξουν ε ας χασουν κανα 2 πελατες που "ακουν" με τετοια κριτηρια.

Αυτα στην γλωσσα την δικη μου.

Aγαπητέ Νίκο, μάλλον δεν τα σκέφτηκες αρκετά τα όσα γράφτηκαν, αλλά δεν πειράζει, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε...

1) Η κρίση περί κωλοηχείων δεν αφορά την απόδοσή τους... αλλά τον κατασκευαστή τους, ο οποίος αδιαφορεί, αν όχι για τα αίσχη των Τούρκων προς τους Κυπρίους... προς τις αποφάσεις της διεθνούς κοινότητας (μια από τις ελάχιστες φορές που κράτησε τα προσχήματα έστω και κατά το ελάχιστο αναμενόμενο!)...
Υπάρχει και η "κρίση" περί "κωλόσπιτου" παλαιότερα για ένα καθόλα όμορφο και καλό σπίτι.... αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα που δίνω σε αυτή τη κρίση...

2) Δεν θα χαρακτηρίσω "αστεία" την κρίση σου περί μη εξέτασης της διεύθυνσης του τουρκοκύπριου αντιπροσώπου... θα περιμένω να πας λίγα posts παραπίσω και να ξαναδιαβάσεις την ενημέρωση που είχαμε από τον Ελληνοκύπριο αντιπρόσωπο περί ενημέρωσης της ATC για την κατάσταση... έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν οι κύριοι... της κωλοεταιρείας... (ώσπου να αλλάξουν το τροπάριο ή να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις τέτοιοι θα είναι στα μάτια μου... και αυτοί και τα προϊόντα τους...)
Η κοινότητα είναι ανοιχτή και δεν βλέπω το λόγο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί να εκφράζομαι διαφορετικά απ´ότι στις ιδιωτικές συζητήσεις!

3) Και το ΛΙΓΟΤΕΡΟ σημαντικό...
Το γεγονός ότι ανάθεσαν 2 αντιπροσώπους σε μια χώρα πληθυσμού 1.000.000 εκ. δεν σου λέει τίποτα??? Το κάνουν και αλλού??? Τυχαίο και απλό λάθος, έτσι... ???
Προφανώς το ίδιο κάνουν και πολλές άλλες βρετανικές κωλοεταιρείες επιδιώκοντας την de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους...
Εμείς ασχολούμαστε με τον ήχο... όταν ασχοληθούμε και με το realestate και τις κατασκευές... ας ασχοληθούμε και με αυτούς!

Αυτά τα ολίγα... ελπίζω αν δεν αναθεωρήσεις τις προηγούμενες σκέψεις σου τουλάχιστον να σκεφτείς λίγο παραπάνω γιατί από μερικούς από εμάς επιδεικνύεται μεγαλύτερη του συνηθισμένου ευαισθησία για το θέμα... πολύ δε περισσότερο περί των εκφράσεων που δεν σου αρέσουν και δεν γράφουμε για πλάκα ή και τόσο εύκολα...

Καλημέρα...

Last edited:
Η σημαία κράτους μέλους της Ευρωπαικής Ενωσης...

Flag_of_Cyprus.svg

ένα κράτος... χωρίς διαχωριστικές γραμμές και κατοχικά στρατεύματα...
Αυτό το γνωρίζουν άραγε στην ΑΤC? ή και εδώ λάθος έκαναν...?

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

καλημερα...

η αποψη μου ειναι πως η παραπανω προσεγγιση ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ενα τοσο σημαντικο θεμα οπως αυτο της Κυπρου.
Τα και καλα defacto αναγνωριση μεσω της atc η οποιασδηποτε αντιστοιχης εταιριας φανατιζουν τον κοσμο και τον βγαζουν απο την ουσια της λυσης του προβληματος (που δεν θα συζητηθει εδω).
Μονο κακο κανει το παραπανω νημα και η προσεγγιση που ακολουθηθηκε σε διαμορφωση μιας υγειους γνωμης για την πραγματικη προσεγγιση του προβληματος. Εσυ πιστευεις πως ποσταρωντας την ενιαια σημαια και βριζοντας μια εταιρια ευαισθητοποιηηθηκε κοσμος?
Συγγνωμη αλλα διαφωνω.
Σε ευχαριστω που ακους αποψεις παντως...
Νικος

(Νομιζω ειμαστε στη σωστη κατηγορια ετσι? High END ηχεια ειναι τα ATC...)

Aγαπητέ Νίκο, μάλλον δεν τα σκέφτηκες αρκετά τα όσα γράφτηκαν, αλλά δεν πειράζει, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε...

1) Η κρίση περί κωλοηχείων δεν αφορά την απόδοσή τους... αλλά τον κατασκευαστή τους, ο οποίος αδιαφορεί, αν όχι για τα αίσχη των Τούρκων προς τους Κυπρίους... προς τις αποφάσεις της διεθνούς κοινότητας (μια από τις ελάχιστες φορές που κράτησε τα προσχήματα έστω και κατά το ελάχιστο αναμενόμενο!)...
Υπάρχει και η "κρίση" περί "κωλόσπιτου" παλαιότερα για ένα καθόλα όμορφο και καλό σπίτι.... αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα που δίνω σε αυτή τη κρίση...

2) Δεν θα χαρακτηρίσω "αστεία" την κρίση σου περί μη εξέτασης της διεύθυνσης του τουρκοκύπριου αντιπροσώπου... θα περιμένω να πας λίγα posts παραπίσω και να ξαναδιαβάσεις την ενημέρωση που είχαμε από τον Ελληνοκύπριο αντιπρόσωπο περί ενημέρωσης της ATC για την κατάσταση... έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν οι κύριοι... της κωλοεταιρείας... (ώσπου να αλλάξουν το τροπάριο ή να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις τέτοιοι θα είναι στα μάτια μου... και αυτοί και τα προϊόντα τους...)
Η κοινότητα είναι ανοιχτή και δεν βλέπω το λόγο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί να εκφράζομαι διαφορετικά απ´ότι στις ιδιωτικές συζητήσεις!

3) Και το ΛΙΓΟΤΕΡΟ σημαντικό...
Το γεγονός ότι ανάθεσαν 2 αντιπροσώπους σε μια χώρα πληθυσμού 1.000.000 εκ. δεν σου λέει τίποτα??? Το κάνουν και αλλού??? Τυχαίο και απλό λάθος, έτσι... ???
Προφανώς το ίδιο κάνουν και πολλές άλλες βρετανικές κωλοεταιρείες επιδιώκοντας την de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους...
Εμείς ασχολούμαστε με τον ήχο... όταν ασχοληθούμε και με το realestate και τις κατασκευές... ας ασχοληθούμε και με αυτούς!

Αυτά τα ολίγα... ελπίζω αν δεν αναθεωρήσεις τις προηγούμενες σκέψεις σου τουλάχιστον να σκεφτείς λίγο παραπάνω γιατί από μερικούς από εμάς επιδεικνύεται μεγαλύτερη του συνηθισμένου ευαισθησία για το θέμα... πολύ δε περισσότερο περί των εκφράσεων που δεν σου αρέσουν και δεν γράφουμε για πλάκα ή και τόσο εύκολα...

Καλημέρα...

Φίλε Νίκο να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
- Δεν προσπάθησε εδώ κανείς να λύσει το θέμα της Κύπρου...
- Δεν εξέφρασε κανείς εδώ μέσα αλυτρωτικές διαθέσεις... απλά μερικοί από εμας (ελπίζω πολλοί) δεν "μασάμε τον λωτό" καθημερινά, για να απολαμβάνουμε τα καλά της κάθε ΑΤC...
- Οι πολλές "ΑΤC" μπορούν κάλλιστα να δημιουργήσουν θέμα de facto αναγνώρισης...
- "ποσταρωντας την ενιαια σημαια"... δεν είναι η ενιαία σημαία!!!
Είναι η σημαία της Κύπρου! αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαική Ένωση... και δεν βλέπω πουθενά North Cyprus! Mόνο βόρειο τμήμα της Κύπρου στην ίδια χώρα...
- Ελπίζω ο κόσμος να μην περίμενε εμένα για να ευαισθητοποιηθεί...

Τέλος θα ήθελα πολύ να διαβάσω τη γνώμη σου για το πως έπρεπε να χειριστώ, ώστε να μην υποβαθμίζω το θέμα της Κύπρου... με το να πω.....
"ένα απλό λάθος έγινε από την ΑΤC, αλλά ακόμα και λάθος να μην έγινε... 2-3 δεν θα ξαναγοράσουν"...

μπα... δεν πρόκειται... άσε... θα υποβαθμίζω το θέμα της Κύπρου χαρακτηρίζοντας κωλοεταιρείες όσες δεν σέβονται τον εαυτό τους, πρώτα απ' όλα... και στη συνέχεια την διεθνή κοινότητα και τις αποφάσεις της (πολύ δε περισσότερο όταν αφορά αδελφούς... συνέλληνες...)

:ernaehrung004:

Last edited:
Αφού η "πολιτισμένη" Αγγλική εταιρεία δεν καταλαβαίνει μήπως οι Κύπριοι πρέπει να της ανεβάσουν μια σελίδα σαν αυτή που είχαν ανεβάσει για την Λατίνα τραγουδίστρια.

AGAINST JENNIFER LOPEZ PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS

Να μάθουν και οι ομογενείς γιατί δεν πρέπει να αγοράζουν τα προϊόντα της

Τα αποτελέσματα στο τέλος ήταν θεαματικά...

Ακύρωσε την συναυλία στην Κύπρο η Jennifer Lopez

Ακύρωσε την συναυλία της στα Κατεχόμενα της Κύπρου η Jennifer Lopez μετά τις έντονες αντιδράσεις δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων ανά τον κόσμο, αλλά και στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου.

Η Lopez είχε σκοπό να τραγουδήσει σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου. Μάλιστα, σκόπευε να γιορτάσει εκεί και τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της, Mark Antony, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Η Λατίνα τραγουδίστρια σε ανακοίνωση της εξήγησε «ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

αλλοίμονο στις "χώρες" διεθνώς μη αναγνωρίσιμες
και εν τοις πράγμασι ( de facto ) πλήρως αναπτυσσόμενες

είναι παντελώς λανθασμένη και νεοετερόφωτη η οπτική των "σοβαρών θεμάτων´"

σε έναν άνθρωπο που είναι πολίτης και ουχί ιδιώτης
η οιαδήποτε ευκαιρία αναμετρήσεως και υψώσεως φωνής
απέναντι στην ανομία και το υπερφίαλο κέρδος βασισμένο στο αίμα και την διαίρεση ενός λαού

είναι καθήκον.

Συγχαρητήρια σε όσους εδώ μέσα είχαν την ευαισθησία να πουν και ένα όχι στην κ....εταιρεία αυτή.

Προ ολίγου έλαβα την απάντηση του Bob Polley της ATC και την μεταφέρω εδώ αυτούσια.

Dear Themis,
Thank you for your concern. The true fact is that Selim is primarily a pro distributor and has access to Night Clubs and Studios. Audio Excellence are primarily Hi-Fi dealers. We are not acknowledging Cyprus as two separate countries and neither does the British Government. We have tries to address both professional and Hi-Fi customers. This is in fact what we do all over the World. There will be some instances where a Greek will not deal with Selim and probably the same with Audio Excellence.
ATC is not trying to play politics it is simply trying to cover both Pro and hi-fi. I hope this explains our position. I am really very sorry that this was against Greek and Cypriot feelings.

My Regards
Bob

Πραγματικά λυπάμαι δεν έχει καταλάβει τίποτα ο άνθρωπος.
Τι πάει να πει politics όταν μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα.
Πούλαγε δηλαδή και στη Νότιο Αφρική όταν της είχε επιβάλει εμπάργκο ο ΟΗΕ για το απαρτχάιντ.
Η JLέχει καταλάβει περισσότερα δυστυχώς και καλό θα ήταν κάποιος να του στείλει αυτή τη δήλωση μήπως και καταλάβει...

«ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

Κε Θέμη, ειλικρινά σας παρακαλώ, να μεταβιβάσετε ακόμα κάποιες ερωτήσεις προς την εταιρεία...

- Με ποια τελωνειακή σφραγίδα εισάγονται τα επαγγελματικά μηχανήματα της ΑΤC στα κατεχόμενα? Γιατί η μόνη ΝΟΜΙΜΗ σφραγίδα είναι της Κυπριακής Δημοκρατίας! Διαθέτουν τέτοια σφραγίδα στα κατεχόμενα???

- Στο δελτίο αποστολής που εκδίδει η εταιρεία τι αναγράφει ως προορισμό? Ποια είναι η διεύθυνση το κου Selim? Η (North)Cyprus???
Ποιο πλοίο (πλην Τουρκικής και Πακιστανικής σημαίας) δένει στα λιμάνια του βορείου κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου???
Μήπως, λέω μήπως... τα είδη που εξάγει πάνε μέσω Τουρκίας? Αν ναι... Γιατί δεν χρησιμοποιούν κάποιον Τούρκο αντιπρόσωπο και αναγράφουν αυτόν που έχει έδρα στα κατεχόμενα??? Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο???

- Στη φορολογική δήλωση που κάνει κάθε χρόνο η ΑΤC τι αναγράφει? Που εξάγει τα προιόντα της η ΑΤC?

H σαφής δήλωση του κου Bob Polley (ελπίζω να ομιλεί επισήμως για την ATC) για μη αναγνώριση δύο κρατών είναι αρκετά ενθαρρυντική και νομίζω ότι μπορείτε να του δώσετε να καταλάβει ότι αν στα παραπάνω έγγραφα που αναφέρω χρησιμοποιεί οτιδήποτε άλλο πέραν της Κυπριακής Δημοκρατίας η πιθανότητα να παρανομεί είναι πολύ μεγάλη...

Όσον δε αφορά τα "Greek and Cypriot feelings" πείτε του ότι τα κάνανε σμπαράλια...
Για κάποιους "κολλημένους" ποτέ ξανά η ΑΤC δεν θα είναι ίδια στις καρδιές τους... εκτός εαν διακόψει αυτήν την παρανομία που πιθανώς διαπράττει...

ειλικρινά και φιλικά
(πλήρη στοιχεία μου στην διάθεσή σας, όπως και της ΑΤC...)

Last edited:
Συγγνώμη Θέμη, αλλά η απάντηση του Bob Polley είναι τρείς λαλούν
και δυό χορεύουν...

Για εξηγησέ μου καπετάνιε μου τι σημαίνει αυτό.
Γιατί μία εταιρία πρέπει να δει ξαφνικά έναν Τούρκο επιχειρηματία, που θέλει να δραστηριοποιηθεί, σαν εγκληματία, εισβολέα, ή δεν ξέρω τι άλλο?.
Πραγματικά εμείς μπορεί να νοιώθουμε άσχημα για κάτι τέτοιο και δίκαια φυσικά, αλλά δεν θα το έβλεπα ποτέ σαν αφορμή να ονομάζω μια σοβαρή εταιρία του χώρου "κωλοεταιρία", ούτε να κάνω υπεργυμνάσματα εθνικισμού. Λυπάμαι αλλά έτσι βλέπω τα πράγματα, ποτέ δεν μου ταίριαζαν οι θερμές δηλώσεις και δεν νοιώθω καθόλου λιγώτερο πατριώτης γι αυτό.

Οταν ο κος Μπόμπ θα δεί τις πωλήσεις του να πατώνουν σε Ελλάδα και Κύπρο να είστε σίγουροι ότι θα το ξανασκεφθεί.

Λυπάμαι για τον Θέμη,που είναι εξάιρετος άνθρωπος κι επαγγελματίας αλλά σ' αυτή την περίπτωση,δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Ας τους στείλουμε μαζικά μέιλ διαμαρτυρίας.

Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Συγγνώμη Θέμη, αλλά η απάντηση του Bob Polley είναι τρείς λαλούν
και δυό χορεύουν...

Εγώ θα προσέθετα ότι είναι και προκλητικός.
Ειδικά αυτό το "sorry" στο τέλος, στη δική μου αντίληψη μεταφράζεται ως "χε@@καμε".

Κρίμα, γιατί τα προιόντα της τα είχα σε εκτίμηση. Σαν εταιρεία όμως τελείωσε για μένα...
οπότε μπορώ να συμπεριληφθώ στους "δυο-τρεις"... (που βέβαια είμαστε πολλοί περισσότεροι, αφού ο καθένας έχει τον κύκλο του).

Όταν καταλάβουμε ότι σαν έθνος είμαστε μόνοι εναντίον όλων, θα είναι πολύ αργά.

Ήδη είναι...

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Κε Θέμη, ειλικρινά σας παρακαλώ, να μεταβιβάσετε ακόμα κάποιες ερωτήσεις προς την εταιρεία...

- Με ποια τελωνειακή σφραγίδα εισάγονται τα επαγγελματικά μηχανήματα της ΑΤC στα κατεχόμενα? Γιατί η μόνη ΝΟΜΙΜΗ σφραγίδα είναι της Κυπριακής Δημοκρατίας! Διαθέτουν τέτοια σφραγίδα στα κατεχόμενα???

- Στο δελτίο αποστολής που εκδίδει η εταιρεία τι αναγράφει ως προορισμό? Ποια είναι η διεύθυνση το κου Selim? Η (North)Cyprus???
Ποιο πλοίο (πλην Τουρκικής και Πακιστανικής σημαίας) δένει στα λιμάνια του βορείου κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου???
Μήπως, λέω μήπως... τα είδη που εξάγει πάνε μέσω Τουρκίας? Αν ναι... Γιατί δεν χρησιμοποιούν κάποιον Τούρκο αντιπρόσωπο και αναγράφουν αυτόν που έχει έδρα στα κατεχόμενα??? Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο???

- Στη φορολογική δήλωση που κάνει κάθε χρόνο η ΑΤC τι αναγράφει? Που εξάγει τα προιόντα της η ΑΤC?

H σαφής δήλωση του κου Bob Polley (ελπίζω να ομιλεί επισήμως για την ATC) για μη αναγνώριση δύο κρατών είναι αρκετά ενθαρρυντική και νομίζω ότι μπορείτε να του δώσετε να καταλάβει ότι αν στα παραπάνω έγγραφα που αναφέρω χρησιμοποιεί οτιδήποτε άλλο πέραν της Κυπριακής Δημοκρατίας η πιθανότητα να παρανομεί είναι πολύ μεγάλη...

Όσον δε αφορά τα "Greek and Cypriot feelings" πείτε του ότι τα κάνανε σμπαράλια...
Για κάποιους "κολλημένους" ποτέ ξανά η ΑΤC δεν θα είναι ίδια στις καρδιές τους... εκτός εαν διακόψει αυτήν την παρανομία που πιθανώς διαπράττει...

ειλικρινά και φιλικά
(πλήρη στοιχεία μου στην διάθεσή σας, όπως και της ΑΤC...)

Η ATC είναι μία εταιρία που γνωρίζω και δουλεύω 25 χρόνια. Ήταν πάντα από τις ειλικρινέστερες και πιο έντιμες συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια.
Έυλογα είναι τα ερωτήματά σου αλλά δεν έχω καμμία δικαιοδοσία να θέσω τέτοιου είδους ερωτήσεις. Είμαι όμως σίγουρος οτι οι απαντήσεις τους θα σε βεβαίωναν για την απουσία οποιασδήποτε παρανομίας γιατί απλά ξέρω οτι δεν ενεργούν ποτέ έτσι. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει και απευθείας μαζύ τους.