Μόνο τη γνώμη μου μπορώ να εκφράσω και τίποτα παραπάνω, πάνω σε αυτό που σκέφτεσαι...
Δεν έχω πρόβλημα να είναι αντιπρόσωπος της ΑΤC στη Κύπρο o Selim ή ο Aμπτούλ ή ο Μοχάμεντ... Όπως υπάρχουν και αντιπρόσωποι εταιρειών στη χώρα μας οι αντίστοιχοι selim...
Αρκεί να αναγνωρίζει τόσο η ΑΤC όσο και αντιπρόσωπος την Κυπριακή Δημοκρατία, όπως το κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία της Διεθνούς κοινότητας...
Τούρκοι ή Έλληνες, τουρκόφωνοι ή Ελληνόφωνοι είναι πολίτες του ίδιου κράτους και άνθρωποι με ίσα δικαιώματα...
Aν ο κάθε selim ήταν ή είναι εγκληματίας ή έχει καταπατήσει περιουσία (κι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο...) είναι θέμα των Κυπριακών αρχών να το διαπιστώσουν και να το κρίνουν... πριν του εκδώσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή ότι άλλα χαρτιά χρειάζονται για να ανοίξει το μαγαζί του...
Εγώ, εσύ, η ΑΤC, κάθε ΑΤC αλλά και η Ελληνική ή Τουρκική Κυβέρνηση δεν έχουν λόγο σε αυτό... (για την ψευτοκυβέρνηση της "Τουρκικής Δημοκρατίας τη Κύπρου" όπως βλέπεις δεν αναφέρομαι καθόλου... γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... ούτε πρόκειται να υπάρξει όσο ο Κυπριακός λαός είναι στην Ευρωπαική Ένωση...

)
Nομίζω ότι αν δεν βρίσκεις κάτι λάθος στα παραπάνω θα συμφωνήσουμε...
Επιπλέον δεν ζήτησε κανένας από κανένα να κάνει οτιδήποτε...
Έχει ζητηθεί μια νομική συμβουλή από αρμόδια αρχή της Κύπρου και όποιος θέλει συμμετέχει, αν συμφωνεί...
Αν δε, θες να αγοράσεις ATC δεν σε ψέγει επίσης κανένας... Εγώ πάντως κάτω από αυτό το καθεστώς... έχω ξαναεκφραστεί... δεν χρειάζεται να το ξαναπώ...