Στέλιος Π.
Supreme Member
Η επιλογη της κατηγοριας (για συζητηση του θεματος:smileηταν δικη μου και οχι του captain,και ακομη πιστευω οτι ειναι η σωστη.Ειναι θεμα που εχει σχεση με μια εταιρεια high-end ηχειων και κατα την αποψη μου μια εταιρεια εκτος απο τα προιοντα της εχει ευθυνη για ολες της τις ενεργειες που ειτε προσθετουν ειτε αφαιρουν απο το image της.
Σε ποια κατηγορια πιστευεις οτι επρεπε να συζητηθει αυτο που συζηταμε για 214 posts τωρα;Εχεις αντιληφθει αλλη συζητηση να αλλαζει κατηγορια μετα απο 214 posts;
Αν ο Θ. οπως λες εγγραψει οποιο θεμα θελει,κι αν ειναι τοσης σημασιας οπως αναφερεις,κακο θα ηταν να εγγραφει στην κατηγορια που φυσιολογικα ανηκουν τα προιοντα μιας εταιρειας οπως αυτην που σκιαγραφεις;Εγγραψετε το θεμα εσεις και θα δειτε τις αντιδρασεις των φιλων εδω.
Φιλε Audiolytic. προφανως και η ιδεα ηταν δικη σου και πολυ καλα εκανες και ανοιξες ενα θεμα εκει που πιστευες οτι ειναι σωστο. Αυτο δεν σημαινει οτι και αντικειμενικα εισαι στη σωστη κατηγορια... Και γιαυτο και ειπα για τον captain. Χωρις βεβαια καμια μομφη, ειλικρινα.
Αν δηλαδη αυριο o Pass κατηγορηθει για δεν ξερω και εγω τι πρεπει να ανοιξουμε νημα στη DIY και να λεμε διαφορα και οχι στην Καφε που ειναι πιο γενικου ενδιαφεροντος;
Αδυνατω να παρακολουθησω το σκεπτικο σου.
Αν δεν κανω λαθος, το foul της εταιρειας δεν εχει να κανει ουτε με την ποιοτητα των μηχανηματων της ουτε με το κακο της service. Εχει να κανει με την πολιτικη της αντιληψη. Συγνωμη αλλα αυτο δεν αφορα μια κατηγορια που λεγεται Hi-end Ηχεια...