Απλα την αποψη σας παρακαλω

Η επιλογη της κατηγοριας (για συζητηση του θεματος:smile:) ηταν δικη μου και οχι του captain,και ακομη πιστευω οτι ειναι η σωστη.Ειναι θεμα που εχει σχεση με μια εταιρεια high-end ηχειων και κατα την αποψη μου μια εταιρεια εκτος απο τα προιοντα της εχει ευθυνη για ολες της τις ενεργειες που ειτε προσθετουν ειτε αφαιρουν απο το image της.
Σε ποια κατηγορια πιστευεις οτι επρεπε να συζητηθει αυτο που συζηταμε για 214 posts τωρα;Εχεις αντιληφθει αλλη συζητηση να αλλαζει κατηγορια μετα απο 214 posts;
Αν ο Θ. οπως λες εγγραψει οποιο θεμα θελει,κι αν ειναι τοσης σημασιας οπως αναφερεις,κακο θα ηταν να εγγραφει στην κατηγορια που φυσιολογικα ανηκουν τα προιοντα μιας εταιρειας οπως αυτην που σκιαγραφεις;Εγγραψετε το θεμα εσεις και θα δειτε τις αντιδρασεις των φιλων εδω.

Φιλε Audiolytic. προφανως και η ιδεα ηταν δικη σου και πολυ καλα εκανες και ανοιξες ενα θεμα εκει που πιστευες οτι ειναι σωστο. Αυτο δεν σημαινει οτι και αντικειμενικα εισαι στη σωστη κατηγορια... Και γιαυτο και ειπα για τον captain. Χωρις βεβαια καμια μομφη, ειλικρινα.

Αν δηλαδη αυριο o Pass κατηγορηθει για δεν ξερω και εγω τι πρεπει να ανοιξουμε νημα στη DIY και να λεμε διαφορα και οχι στην Καφε που ειναι πιο γενικου ενδιαφεροντος;
Αδυνατω να παρακολουθησω το σκεπτικο σου.

Αν δεν κανω λαθος, το foul της εταιρειας δεν εχει να κανει ουτε με την ποιοτητα των μηχανηματων της ουτε με το κακο της service. Εχει να κανει με την πολιτικη της αντιληψη. Συγνωμη αλλα αυτο δεν αφορα μια κατηγορια που λεγεται Hi-end Ηχεια...

Φιλε Audiolytic. προφανως και η ιδεα ηταν δικη σου και πολυ καλα εκανες και ανοιξες ενα θεμα εκει που πιστευες οτι ειναι σωστο. Αυτο δεν σημαινει οτι και αντικειμενικα εισαι στη σωστη κατηγορια... Και γιαυτο και ειπα για τον captain. Χωρις βεβαια καμια μομφη, ειλικρινα.

Αν δηλαδη αυριο o Pass κατηγορηθει για δεν ξερω και εγω τι πρεπει να ανοιξουμε νημα στη DIY και να λεμε διαφορα και οχι στην Καφε που ειναι πιο γενικου ενδιαφεροντος;

Αν δεν κανω λαθος, το foul της εταιρειας δεν εχει να κανει ουτε με την ποιοτητα των μηχανηματων της ουτε με το κακο της service. Εχει να κανει με την πολιτικη της αντιληψη. Συγνωμη αλλα αυτο δεν αφορα μια κατηγορια που λεγεται Hi-end Ηχεια...

Ειπα "κατα την αποψη μου".Ασφαλως ειναι υποκειμενικο.

Αν σε βοηθα να παρακολουθησεις καλυτερα το σκεπτικο μου,απλα δεν θεωρω το θεμα που συζηταμε σαν θεμα του Καφε(νειου)

Οσον αφορα την αποψη σου σε ποια κατηγορια ανηκει η συζητηση του θεματος αυτου,σεβαστη.

Last edited:
Ειπα "κατα την αποψη μου".Ασφαλως ειναι υποκειμενικο.

Αν σε βοηθα να παρακολουθησεις καλυτερα το σκεπτικο μου,απλα δεν θεωρω το θεμα που συζηταμε σαν θεμα του Καφε(νειου)

Οσον αφορα την αποψη σου για το που ανηκει η συζητηση του θεματος αυτου,σεβαστη.

Τωρα υποβιβαζεις την Καφε χωρις λογο ομως.Υπαρχουν παραδειγματα νηματων διαμαντια. Ασε που απτεται και των ενδιαφεροντων της Καφε. Το διαπιστωνει κανεις πολυ ευκολα βλεποντας τις κουβεντες που γινονται αυτο τον καιρο.

Anyway, δεν υπαρχει καποιο προβλημα :smile:, δεν προσπαθω και να πεισω κανεναν για κατι. Και οπως ειπα και πριν η λυση στο συγκεκριμμενο θεμα ειναι απλη...

Καλη συνεχεια.

Τωρα υποβιβαζεις την Καφε χωρις λογο ομως.Υπαρχουν παραδειγματα νηματων διαμαντια. Ασε που απτεται και των ενδιαφεροντων της Καφε. Το διαπιστωνει κανεις πολυ ευκολα βλεποντας τις κουβεντες που γινονται αυτο τον καιρο.

Anyway, δεν υπαρχει καποιο προβλημα :smile:, δεν προσπαθω και να πεισω κανεναν για κατι. Και οπως ειπα και πριν η λυση στο συγκεκριμμενο θεμα ειναι απλη...

Καλη συνεχεια.
Δεν υποβαθμιζω καμια κατηγορια.Αντιθετως,λαμβανω μερος σε αρκετες,και παρακολουθω ακομη περισσοτερες με πολλη προσοχη,ενδιαφερον και σεβασμο.
Δεχομαι το σχολιο σου οτι δεν υπαρχει απο μερους σου κανενα προβλημα,και σ'ευχαριστω.Σε διαβεβαιωνω οτι ουτε απο μερους μου υπαρχει καποιο προβλημα μαζι σου.:ernaehrung004:

Συγνωμη αλλα υστερα απ ολα οσα εχουν υποθει σε αυτο το νημα, αυτο ειναι που σ ενοχλησε περισσοτερο ,οτι δλδ για ποιο λογο ο audiolytic εθεσε αυτον τον ευστοχο και ευλωγο προβληματισμο του για την απαραδεκτη κινηση της atc στην συγκεκριμενη κατηγορια και οχι σε καποια αλλη γενικου ενδιαφεροντος ?
Ασχετα απο αυτο παντως, και γενικα απ οσα διαβασα εδω θα ηθελα να παρατηρησω απο μερικους μια απαθεια κ εναν ωχαδερφισμο για τα πραγματα ...

Εγώ θα προσπαθήσω να δώ το θέμα σε αντιπαράθεση με την καθημερινότητα του Ελληνα (του Κύπριου δεν την ξέρω), αφού αναφέρω για πολλοστή φορά ότι στην ΕΕ δεν υπάρχει πλέον αποκλειστική αντιπροσωπεία.
Λοιπόν σαφώς υπάρχει πρόβλημα με την Κύπρο που είναι πολυσύνθετο και σαφώς πιστεύω ότι έχουμε το περισσότερο δίκιο με το μέρος μας (υπάρχουν και κάποια φαουλ), αλλά τόσα χρόνια αυτά τα έχουν αναλάβει ειδικοί(;) και όχι φυσικά οι πωλητές.
Αν ξεκινήσουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν η χώρα είναι αναγνωρισμένη η όχι, οπότε αμέσως βγάζουμε απέξω παντελώς Κίνα, ΗΠΑ, Μ.Βρεττανία, Γερμανία, Ελλάδα και όλα τα κράτη που κάνουν εξαγωγές. Επίσης δεν θα έπρεπε να τρώω Ελληνικά αγροτικά προιόντα γιατι ξέρουμε ποιοί απασχολούνται και πως.
Ας πάρουμε το ενδεχόμενο να το έβλεπαν οι Αγγλοι πιο διπλωματικά, ε και τι αυτό έλυνε το πρόβλημα; δλδ πασαλείματα;
Επίσης μιλάμε για χομπυ τα οποία ενώνουν και δεν χωρίζουν, δεν θα ένοιωθα καθόλου πιο Έλληνας αν η ΑΤC δεν είχε αντιπρόσωπο αλλά πουλούσε με χίλιους πλάγιους τρόπους.
Να εκφράσω και μία απορία, αν πήγαινε κάποιος Τουρκοκύπριος να ψωνίσει απο τον Κύπριο αντιπρόσωπο δεν θα του πουλούσε; και αν του πουλούσε πως θα έκοβε παραστατικά σαν εξαγωγή, σαν ενδοκοινοτική ή σαν ντόπια πώληση;
Τελικά για να μην μακρυγορώ το πρόβλημα δεν είναι η ATC ούτε και οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να τιμωρηθούν και να μην μπορούν να αγοράσουν ATC. To πρόβλημα είναι πολιτικό και πρέπει να λυθεί στα επίπεδα της πολιτικής και όχι στα πλαίσια του διεθνούς εμπορίου. Και με τους Τούρκους έχουμε χίλια μύρια προβλήματα αλλά βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές κινήσεις οι λαοί να συνυπάρχουν.....................

Εγώ θα προσπαθήσω να δώ το θέμα σε αντιπαράθεση με την καθημερινότητα του Ελληνα (του Κύπριου δεν την ξέρω), αφού αναφέρω για πολλοστή φορά ότι στην ΕΕ δεν υπάρχει πλέον αποκλειστική αντιπροσωπεία.
Λοιπόν σαφώς υπάρχει πρόβλημα με την Κύπρο που είναι πολυσύνθετο και σαφώς πιστεύω ότι έχουμε το περισσότερο δίκιο με το μέρος μας (υπάρχουν και κάποια φαουλ), αλλά τόσα χρόνια αυτά τα έχουν αναλάβει ειδικοί(;) και όχι φυσικά οι πωλητές.
Αν ξεκινήσουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν η χώρα είναι αναγνωρισμένη η όχι, οπότε αμέσως βγάζουμε απέξω παντελώς Κίνα, ΗΠΑ, Μ.Βρεττανία, Γερμανία, Ελλάδα και όλα τα κράτη που κάνουν εξαγωγές. Επίσης δεν θα έπρεπε να τρώω Ελληνικά αγροτικά προιόντα γιατι ξέρουμε ποιοί απασχολούνται και πως.
Ας πάρουμε το ενδεχόμενο να το έβλεπαν οι Αγγλοι πιο διπλωματικά, ε και τι αυτό έλυνε το πρόβλημα; δλδ πασαλείματα;
Επίσης μιλάμε για χομπυ τα οποία ενώνουν και δεν χωρίζουν, δεν θα ένοιωθα καθόλου πιο Έλληνας αν η ΑΤC δεν είχε αντιπρόσωπο αλλά πουλούσε με χίλιους πλάγιους τρόπους.
Να εκφράσω και μία απορία, αν πήγαινε κάποιος Τουρκοκύπριος να ψωνίσει απο τον Κύπριο αντιπρόσωπο δεν θα του πουλούσε; και αν του πουλούσε πως θα έκοβε παραστατικά σαν εξαγωγή, σαν ενδοκοινοτική ή σαν ντόπια πώληση;
Τελικά για να μην μακρυγορώ το πρόβλημα δεν είναι η ATC ούτε και οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να τιμωρηθούν και να μην μπορούν να αγοράσουν ATC. To πρόβλημα είναι πολιτικό και πρέπει να λυθεί στα επίπεδα της πολιτικής και όχι στα πλαίσια του διεθνούς εμπορίου. Και με τους Τούρκους έχουμε χίλια μύρια προβλήματα αλλά βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές κινήσεις οι λαοί να συνυπάρχουν.....................
Ευαγγελε,
Εχεις κατα την αποψη μου συγκεχυμενες αποψεις γυρω απο καποια θεματα.Κατ αρχην το βορειο τμημα της Κυπρου ειναι κατεχομενο και μη αναγνωρισμενο απο κανεναν πλην της Τουρκιας και Πακισταν ως κρατος.Αυτο απο μονο του καθιστα παρανομες πραξεις και κινησεις καποιων,οι οποιες διδουν εστω και την παραμικρη εντυπωση οτι αναγνωριζουν την κατεχομενη περιοχη μιας χωρας μελους του Ο.Η.Ε ως κρατος.Οταν μια εταιρεια εχει αντιπροσωπο στην Κυπρο-κατι που ειναι επιλογη της,οπως επιλογη της ειναι να εχει αποκλειστικους αντιπροσωπους σε ολο τον κοσμο-και ξαφνικα αποφασιζει να διαχωρησει την Κυπρο σε "Βορεια" και "Νοτια" για λογους που δεν μας αποκαλυπτει,αυτο,ειναι κατα την αποψη μου παρανομο και προκλητικο.Πως διασφαλιζεται κατα την αποψη σου η "συνυπαρξη" οπως την λες των λαων;Με την οποιαδηποτε μορφη αναγνωρισης ως κρατους τμηματος χωρας το οποιο κατεχεται δια της βιας των οπλων;Στην Κυπρο εδω και καποια χρονια εχουν μετα απο συμφωνια των δυο κοινοτητων ανοιξει τα οδοφραγματα-οχι τα "συνορα" οπως μερικοι τα ονομαζουν-και η διακινηση γινεται ελευθερα.Αν ποτε εισαι στην Κυπρο,πες μου να σε γυρισω λιγο και θα διαπιστωσεις οτι -ως απαντηση στο ερωτημα σου τι γινεται αν Τουρκοκυπριοι θελουν να αγορασουν κατι απο την ελευθερη περιοχη-ερχονται και αγοραζουν οτι θελουν,απο τους νομιμους αντιπροσωπους,χωρις κανενα προβλημα.Κινησεις δηλαδη νομιμες που βοηθουν στην συνυπαρξη και τις προσπαθειες επιλυσης του Κυπριακου προβληματος.Και για να απαντησω πληρως το ερωτημα σου,αυτες οι πωλησεις-οι νομιμες-ειναι καθαρα "ντοπιες" για να χρησιμοποιησω μια απο τις λεξεις που χρησιμοποιησες και συ.Η Αγγλια δεν αναγνωριζει την κατεχομενη περιοχη της Κυπρου ως κρατος.Επομενως εαν Αγγλοι κατασκευαστες εξαγουν στην κατεχομενη Κυπρο απ'ευθειας,ενδεχομενως να παρανομουν και εναντι των νομων της χωρας τους;Σε ποια "χωρα" στελνουν τα προιοντα τους,και με τι εγγραφα;Μπορει οπως λες να "μην ενοιωθες περισσοτερο Ελληνας"αν καποιες εταιρειες δεν ειχαν αντιπροσωπο-πιστευω εννοεις στην κατεχομενη Κυπρο-αλλα θα ενοιωθες τουλαχιστον οτι για το θεαθηναι τηρουνται τα προσχηματα.Η τηρηση των προσχηματων εστω και για το θεαθηναι δειχνουν οτι ο αλλος σε σεβεται-ειτε του αρεσει ειτε οχι-και δεν τορπυλλιζει τις προσπαθειες που γινονται για "συνυπαρξη" οπως λες των λαων.Το ειπα και σε αλλο ποστ,το λεω ξανα,δεν εχει να κανει μαζι σου προσωπικα γι αυτο μη παρεξηγηθεις,αλλα παντοτε ηταν και θα ειναι αποψη μου οτι ο σεβασμος που εισπραττουμε ολοι απο τον απεναντι μας,ειναι τοσος,οσος του επιτρεπουμε με τις νοοτροπιες και ανοχες μας,να μας εχει.

Αγαπητέ Audiolytic,
προσπαθώ να πώ ότι αυτήν την στιγμή αν εγώ ζητήσω στην Λάρισα να αντιπροσωπεύσω την ATC, και οποιαδήποτε κατασκευαστή και διαθέτω τις προδιαγραφές που θέτει η ATC τότε αυτή είναι υποχρεωμένη να μου πουλάει και εγώ να πουλάω ATC χωρίς αποκλειστικότητες. Αρα λοιπόν έστω και μόνο με το όνομα της πόλης ο Selim ή και χωρίς αυτό μπορεί να πουλά ATC. Τα υπόλοιπα επιμένω είναι σε άλλη δικαιοδοσία και όχι του εμπορίου.

Αγαπητέ Audiolytic,
προσπαθώ να πώ ότι αυτήν την στιγμή αν εγώ ζητήσω στην Λάρισα να αντιπροσωπεύσω την ATC, και οποιαδήποτε κατασκευαστή και διαθέτω τις προδιαγραφές που θέτει η ATC τότε αυτή είναι υποχρεωμένη να μου πουλάει και εγώ να πουλάω ATC χωρίς αποκλειστικότητες. Αρα λοιπόν έστω και μόνο με το όνομα της πόλης ο Selim ή και χωρίς αυτό μπορεί να πουλά ATC. Τα υπόλοιπα επιμένω είναι σε άλλη δικαιοδοσία και όχι του εμπορίου.
Μιλας για δυο διαφορετικα πραγματα,και χρησιμοποιεις το ενα για να δικαιολογησεις το αλλο.Δεν ξερω αν η ΑTC θα σου στειλει,απλα πιστευω οτι αν δεν θελει, δεν μπορεις να την αναγκασεις να το κανει.
Οσον αφορα την κατεχομενη Κυπρο, το θεμα μας δεν ειναι αν καποιος μπορει να πουλα εκει,αλλα αν μια κατασκευαστρια εταιρεια μπορει να πουλα σε ενα ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ κρατος,το οποιο στην πραγματικοτητα ειναι κατεχομενο κομματι ανεξαρτητης χωρας μελους του Ο.Η.Ε.Δεν νομιζω αυτο να ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος.Δικαιωμα σου βεβαια να εχεις τετοιες αποψεις.Θα μπορουσες να μου πεις ποιο ειναι αυτο το κρατος στο οποιο η εν λογω εταιρεια εξαγει τα προιοντα της;Εννοω αν μπορεις να μου πεις το ονομα αυτου του κρατους.
Kατι ακομη αν μου επιτρεπεις,αν ηθελες ηχεια και σου προσφερε την καλυτερη τιμη καποιος στην κατεχομενη Κυπρο θα τα αγοραζες;

Last edited:
Να σας είχα από μια μεριά να βλέπετε τον Πενταδάχτυλο με την ασχήμια που έχουν βάλει πάνω του και να σας έχω το απόγευμα να ακούτε τον Ιμάμη να ψέλλει..... δε σας λέω τίποτε άλλο!

H ATC μπροστά στο κέρδος δεν ενδιαφέρεται για το τι είναι σωστό και τί όχι.

Εμείς ως χομπίστες τι κάνουμε, είναι η ερώτηση.

Γι' αυτό το θέμα είναι στο σωστό μέρος.

Παρακαλώ συνεχίστε.... .

Last edited: