Καλές δοκιμές Στέλιο.
Έχω την εντύπωση ότι η μίκα στο reflektor μπορεί να αφαιρεθεί, είναι άλλωστε σε σύνδεση οι πλάτες των Μ1, Μ2...λίγο πάστα και είσαι ΟΚ και με καλύτερη απαγωγή θερμότητας στον πάτο.
Η 4η δίοδος είναι πίσω από τον πυκνωτή;
Η πλακέτα πρέπει να σου βγήκε περίπου 5Χ5,5?
Επίσης οι αποζυζευκτικοί στους τελεστικούς (αυτοί οι μικροί 104), μάλλον θα σου χωρούσαν από κάτω από το άρθρωμα του τελεστικού...για πολύ hi-end αποσύζευξη πάνω στα πιν δηλαδή!
Μιχάλη δεν το ήξερα καν. Στην αρχή μάλιστα μου φάνηκε σαν αναγραμματισμός του 1865:chinscratch:Στέλιο έχεις κάποια γνώμη για το ad1856? Έχεις παίξει ποτέ με αυτό;
Ενδιαφέροντα...
Για ρίξε και άλλο την έξοδο του και μη φοβηθείς να την κατεβάσεις για τις δοκιμές σου και αρκετά κάτω από το τυπικό των 2Vrms.
Έχω την εντύπωση (από ότι έχουμε δει μαζί και έχουμε πει) ότι ο ολοκληρωμένος σου έχει ευαίσθητη είσοδο και τα 2Vrms πρέπει να είναι ήδη πολλά!
Αυτό σε συνδιασμό ότι το loudness war καλά κρατεί, δημιουργεί υπερφόρτωση εισόδου όταν τα ψηφιακά αρχεία έχουν ήδη εγγραφεί με ανεβασμένο το rms level αφήνοντας πολύ μικρό περιθώριο στο DR. Έχω την εντύπωση ότι είναι το Νο1 προβλήματος σε πολλές υλοποιήσεις ψηφιακής αναπαραγωγής.
Και πάλι εύγε, Στέλιο!
Μετέπειτα προσθήκη = πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι το PCM1702 και τα σχετικά τσιπ, απαιτούν έξοδο DataL/DataR από τη usb κάρτα...και δυστυχώς μόνο ελάχιστες παραμετροποιούνται προς αυτήν την κατεύθυνση (προσωπικά μόνο τη JLSound ξέρω).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.