Καλησπερα σε ολους, ηρθε και 'μενα η ωρα να αλλαξω μια παλια Thomson CRT 21' σε μια μαλλον led lcd, ομως αφου απεχω απο το αθλημα εδω και 17 περιπου χρονια ειμαι εντελως αδιαβαστος. Πριν ομως ζητησω την βοηθεια σας εκανα μια μελετη να μην ειμαι και εντελως ανιδεος, σ´αυτο το σημειο τα ευσημα στο site και σε οσους προσφερουν γνωση και γνωμες. Αποσταση θεασης max 2,5m και ελεγχομενο φωτισμο δωματιου (προσοχη!!! η συζυγος επιλεγει να βλεπει με αρκετο φως στο δωματιο - σαλονι), προσανατολιζομαι σε 42' - 46' διαγωνιο οθονης με μεγιστο κοστος 850,00ε. 3D και οχι απαραιτητα smart-tv, με προοπτικη να φτιαξω στο μελλον ενα home cinema. Η τηλεοραση σκοπο εχει να ερθει για να μεινει αρκετα χρονια - βλεπε παρελθον -. Το ενδιαφερον μας ειναι τηλεοπτικα καναλια, ταινιες που κατεβαινουν απο διαδικτιο, ντοκιμαντερ δορυφορικων, και ισως και κανενα game. Εχω ομως δυο βασικα ερωτηματα να θεσω: 1) Πρεπει οπωσδηποτε πισω απο την οθονη να υπαρχει τοιχος? Αν δηλαδη ειναι κενο 2,00μ ή τζαμαρια μπαλκονοπορτας τοτε αντιμετωπιζω προβλημα? 2) Πως μπορω να συνδεσω το pc με την tv, αν αυτο δεν εχει εξοδο hdmi? Αλλαζω κατι, ας πουμε καρτα γραφικων ή κατι αλλο? και ετσι μπορω να περιηγηθω στο διαδικτιο οπου θελω? Το ιδιο μπορει να γινει και με μια smart - tv? Παω παντου διαδικτιακα? Τα μοντελα που εχω ξεχωρισει ειναι: 1) ue46f6500, 2) kdl-42w805a, 3) 42la667s, 4) 42la690s, 5)txl-42et60 απο αυτες που ειναι smart - tv και 3D, γιατι για τις "σκετες" 3D δεν ενημερωθηκα. Ποια ειναι τα καταστηματα που μπορεις να δεις ζωντανα μια μεγαλη γκαμα συσκευων? Ευχαριστω για τον χρονο και την διαθεση να βοηθησετε.