Aπό Plasma σε LCD κι από LCD σε Plasma...

Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@Leonid δεν εχω καταλαβει πιο ακριβως ειναι το προβλημα σου???

το οτι ο yperion θεωρει την τεχνολογια πλασμα ανωτερη?

οτι και να λες υπαρχουν καποια αντικειμενικα πραγματα τα οποια ολοι αυτα τα χρονια τα εχουμε δει με τα ματια μας και αυτα τα αντικειμενικα πραγματα δεν αλλαζουν οσο ακριβη κι αν ειναι μια lcd (που λες οτι ταχα μου οι ακριβες ειναι καλυτερες)

η ψευτικη αντιθεση το ψευτικο μαυρο η ψευτικη κινηση η ψευτικη εικονα τους γενικα...

τι νομιζεις οτι επειδη τα μεγαλα συμφεροντα και οι περισσοτερες εταιριες εχουν βαλει τον κοσμο σ'ενα φαυλο κυκλο της ψευτικης εικονας ολα αυτα τα χρονια επειδη βεβαια γι'αυτους η κονομα ειναι πολυ μεγαλυτερη και πολυ πιο ευκολη στις lcd απ'οτι στις πλασμα εμεις δε πρεπει να μιλαμε καθολου και να μη φωναζουμε την αληθεια? ε???

Το θέμα είναι ποια είναι η αλήθεια; Συχνά καταφεύγουμε σε όρους όπως φυσική, ψεύτικη, τεχνητή, πλαστική, γυάλινη, που δεν έχουν ορισμό, και ο καθένας μπορεί να αντιλαμβάνεται διαφορετικά.
Ποιος είναι ο τρόπος να μετρήσω την "ψευτότητα" για να τις κατατάξω;

Το θέμα είναι ποια είναι η αλήθεια; Συχνά καταφεύγουμε σε όρους όπως φυσική, ψεύτικη, τεχνητή, πλαστική, γυάλινη, που δεν έχουν ορισμό, και ο καθένας μπορεί να αντιλαμβάνεται διαφορετικά.
Ποιος είναι ο τρόπος να μετρήσω την "ψευτότητα" για να τις κατατάξω;

Οταν το προσωπο ενος ανθρωπου ειναι κοκκινο σαν να ειναι ινδιανος πως λεγεται αυτο? Οταν το γρασιδι στο γηπεδο ειναι μπλε-πρασινο?

Το ανθρωπινο ματι μπορει να ξεχωρισει τι ειναι "φυσικο".-bye-

Χοντρικα 100/0.009 ποσο κανει? Σωστο ειναι το νουμερο.

Γιάννη, καμμία CRT ή Plasma δε μετράει στο ANSI το ίδιο μαύρο με full black, λόγω διάχυσης...

Οταν το προσωπο ενος ανθρωπου ειναι κοκκινο σαν να ειναι ινδιανος πως λεγεται αυτο? Οταν το γρασιδι στο γηπεδο ειναι μπλε-πρασινο?

Το ανθρωπινο ματι μπορει να ξεχωρισει τι ειναι "φυσικο".-bye-
Έχεις απόλυτο δίκιο Γιάννη, ως ένα μεγάλο βαθμό το μάτι μπορεί να ξεχωρίσει το τι είναι φυσικό, αρκεί βέβαια να μην έχει προβλήματα όρασης χα! χα!
Πάντως σοβαρά τώρα, έχω την υποψία πως δεν έχεις δει καλή lcd σωστά και επαγγελματικά ρυθμισμένη.
Η πρόσκλησή μου για καφέ ισχύει, και θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να πεις.
Η αλήθεια είναι πως πιο παλία , στο έχω ξαναπεί νομίζω, είχα την ίδια άποψη με εσένα, αλλά άλλαξα γνωμη γιατί υπάρχουν και μερικές πολύ λίγες εξαιρέσεις.Σωστά χρώματα, πολύ καλο μαύρο κτλ.
Θα μου πείς και η 9705 στο τεστ, τι ήταν. Οκ, δε χάνεις τίποτα όμως να δεις και άλλη μία, γιατί μία ( από τις καλές εννοώ ) ίσον καμία.
icon12.gif

Παρακαλώ, το συγκεκριμένο νήμα να μην ξεφεύγει από την συζήτηση γύρω από τις εμπειρίες ατόμων που έχουν πραγματοποιήσει εναλλαγή από τη μία τεχνολογία στην άλλη...

Ως προς το θέμα Plasma vs. LCD υπάρχει ήδη το σχετικό νήμα.

Χαρα στη ορεξη σου βρε Leonid.
Εγω εχω παψει πλεον να ασχολούμαι με τις ισοπεδωτικές απόψεις τυπου yperion.
Και οι δυο τεχνολογίες εχουν τα θετικα τους και τα αρνητικά τους και καλο είναι σε ένα δημόσιο φορουμ όταν μας ζητάτε η γνώμη για αγορα νεας τηλεόρασης η απάντηση να είναι οσο το δυνατον αντικειμενικότερη.
Οι φανατικές κορώνες δεν βοηθούν.

σήμερα ημουν σε ένα φίλο και έβλεπα μια samsung (40b500 νομίζω...παλιό μοντέλο ,CCFL) και διαπίστωσα ότι έχει καλύτερο μαύρο απο την panasonic plasma μου...κατράμι λέμε η τηλεόραση! τελικά υπάρχουν και lcd με καλό μαύρο...

(μην ρωτήσετε για την εικόνα, δεν έφτανε σε καμία περίπτωση την plasma)

Re: Απάντηση: Aπό Plasma σε LCD κι από LCD σε Plasma...

Χαρα στη ορεξη σου βρε Leonid.
Εγω εχω παψει πλεον να ασχολούμαι με τις ισοπεδωτικές απόψεις τυπου yperion.
Και οι δυο τεχνολογίες εχουν τα θετικα τους και τα αρνητικά τους και καλο είναι σε ένα δημόσιο φορουμ όταν μας ζητάτε η γνώμη για αγορα νεας τηλεόρασης η απάντηση να είναι οσο το δυνατον αντικειμενικότερη.
Οι φανατικές κορώνες δεν βοηθούν.
Καλημέρα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Αυτός ήταν και ο σκοπός που ξεκίνησε αυτή η συζήτηση.
icon14.gif

σήμερα ημουν σε ένα φίλο και έβλεπα μια samsung (40b500 νομίζω...παλιό μοντέλο ,CCFL) και διαπίστωσα ότι έχει καλύτερο μαύρο απο την panasonic plasma μου...κατράμι λέμε η τηλεόραση! τελικά υπάρχουν και lcd με καλό μαύρο...

Mερα η νυχτα την ειδες?

Μπας και ηταν κλειστη?:flipout: