Από πού αγοράζετε Blu-Ray disks?

Στο λεει το Ιmgburn στη καρτελα "Συσκευη".
Αυτο??
MID: VERBAT-IMv-000
Demux την ταινία με το tsmuxer και στην συνέχεια επιλογή των αρχείων εικόνας και ήχου και μετατροπή σε .MKV με το mkvmerge.
Δεν έχεις την παραμικρή απώλεια σε ποιότητα,διαβάζεται από τους περισσότερους players και τέλος αν δεν θέλεις τους υπότιτλους ενσωματωμένους με την ταινία,πολύ απλά τους έχεις σε .SRT με το όνομα της ταινίας.

Με την μόνη διαφορά ότι αν κάποια ταινία στην playlist έχει συνδιασμό 2 mpls(υπάρχουν αρκετές),το tsmuxer δεν θα κάνει δουλειά.
Σε αυτήν την περίπτωση την δουλειά κάνει το DVDFab.
(Αυτό τουλάχιστον χρησιμοποιώ εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος).

Η όλη διαδικασία δεν θα πάρει παραπάνω από 35-40 λεπτά.
Δε χρειαζεται Demux, κατευθειαν mkvmerge ή DVDFab

Re: Απάντηση: Από πού αγοράζετε Blu-Ray disks?

Αυτο??
MID: VERBAT-IMv-000

Δε χρειαζεται Demux, κατευθειαν mkvmerge ή DVDFab

Ανάλογα την έκδοση του mkvmerge.Οι παλαιότερες (4.0 π.χ) δεν στηρίζανε demux.Και για τις πιό καινούργιες εκδόσεις μετά από την 4.0,δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια...

Μα δεν κανεις demux με το mkvmerge.

Ταινιες που κολλαει το DVDFab, τις κανω με το mkvmerge. Κανενα προβλημα. Τελευταια εκδοση 5.7.0

Εχετε δοκιμασει το προσφατο Total Recall ? Με ποιο ποργραμμα μπορεσατε να δειτε κανονικα τα streams και να κανετε extract ενα αρχειο με την ταινια (πχ extended) και να επιλεξετε το hd audio μαζι με subs?

Απάντηση: Re: Από πού αγοράζετε Blu-Ray disks?

Εχετε δοκιμασει το προσφατο Total Recall ? Με ποιο ποργραμμα μπορεσατε να δειτε κανονικα τα streams και να κανετε extract ενα αρχειο με την ταινια (πχ extended) και να επιλεξετε το hd audio μαζι με subs?

Είναι χωρισμένο σε πολλά m2ts Χρήστο και έχει και μπερδεμένο το seamless branching μέσα στα mpls, μου πήρε δυό μέρες να το φτιάξω...άνοιξε το φάκελο playlist και κάνε λίγο scroll down μέχρι να βρείς τα mpls 800 και 801, το πρώτο είναι το Theatrical και το δεύτερο είναι το extended, ρίξε όποιο από τα δύο playlist θέλεις μέσα στο Tsmuxer και φτιάξ' το όπως θες, να ξέρεις όμως ότι κάνει overlap μερικά καρέ επειδή είναι σε TrueHD ο ήχος και δεν μπορεί να τον διαχειριστεί σωστά το Tsmuxer, δεν είναι τίποτα το φοβερό πάντως βλέπεται μιά χαρά...αν θέλεις και σωστούς υπότιτλους και για τα δύο πες μου να στους στείλω...

Re: Απάντηση: Re: Από πού αγοράζετε Blu-Ray disks?

Είναι χωρισμένο σε πολλά m2ts Χρήστο και έχει και μπερδεμένο το seamless branching μέσα στα mpls, μου πήρε δυό μέρες να το φτιάξω...άνοιξε το φάκελο playlist και κάνε λίγο scroll down μέχρι να βρείς τα mpls 800 και 801, το πρώτο είναι το Theatrical και το δεύτερο είναι το extended, ρίξε όποιο από τα δύο playlist θέλεις μέσα στο Tsmuxer και φτιάξ' το όπως θες, να ξέρεις όμως ότι κάνει overlap μερικά καρέ επειδή είναι σε TrueHD ο ήχος και δεν μπορεί να τον διαχειριστεί σωστά το Tsmuxer, δεν είναι τίποτα το φοβερό πάντως βλέπεται μιά χαρά...αν θέλεις και σωστούς υπότιτλους και για τα δύο πες μου να στους στείλω...

Thanks!

Re: Απάντηση: Re: Από πού αγοράζετε Blu-Ray disks?

Τι γκαντέμης που είμαι!
Εχθές έκαψα το πρώτο 50GB δισκάκι και κάτι πήγε στραβά (μάλλον στην εγγραφή) και στο τέλος της ταινίας δεν προχωρούσε το player..

Είχα πάρει πρόσφατα εκείνα τα δισκάκια 50GB Verbatim-Japan και έγραψα εχθές το πρώτο και ενω είδα ταινία άψογα,στο σημείο 1h-19min η εικόνα κόλλησε και ακουγόταν απο το player η κεφαλή έντονα που προσπαθούσε να διαβάσει το δισκάκι και ούτε προχωρούσε στο next chapter.Η ταινία ήθελε 20 λεπτά για να τελειώσει.Ψιλιάζομαι οτι κάτι γίνεται στην εγγραφή στο "imageburn" μήπως επειδή η ταινία ήταν 29GB (λίγο παραπάνω απο 25άρι δισκάκι) ήθελε στην εγγραφή να σκαλίσω τίποτα για dual layer δισκάκια;

Οχι τίποτα άλλο,δεν με παίρνει να κάνω πειράματα έχει 3 το δισκάκι.

Σήμερα παρέλαβα απο "Japan Stop" (e-bay) 50άδα 25GB TDK 57 .
Είπα να τα δοκιμάσω γιατί μου τα πρότεινε ο Ιάπωνας σαν τα μοναδικά για τα οποία δεν του έκανε παράπονα κάποιος πελάτης του...

1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

Last edited:
μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο imgburn για να γραψω σε bluray δισκακι μια ματροσκα που εχω μετατρεψει σε μορφη bluray με το TSmuxer?

Αν το εχεις προσεξει εισαι σε λάθος θεμα.
Χρησιμοποιησε την αναζητηση, ή ανοιξε νεο νημα στη σωστη κατηγορία.
Γιατι δε χρησιμοποιεις το Nero, που έχει ετοιμο το προφιλ?

Last edited:
Σκέφτομαι να πάρω ένα εξωτερικό blu-ray witer με usb για να το συνδέσω με το φορητό και να φτιάχνω blu-ray video disks από τα αρχεία της hd cameras που έχω.
Επίσης θα το ήθελα και για backup των αρχείων μου.
Έχετε κάτι να προτείνεται?

Re: Απάντηση: Από πού αγοράζετε Blu-Ray disks?

Αν το εχεις προσεξει εισαι σε λάθος θεμα.
Γιατι δε χρησιμοποιεις το Nero, που έχει ετοιμο το προφιλ?

Δεν με βολευει το nero...

ποιο ειναι το σωστο θεμα για να ρωτησω?

Πήρα αντιγραφικό blu-ray και ψάχνω σε καλή τιμή αξιόπιστα 25αρια δισκάκια για να γράψω κάποια προσωπικά βίντεο.

Τα Verbatim δε διαβαζονταν, με τα Maxell δεν εχω θεμα. Θες κωδικο?