από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

Επισης αν δεν εκανες σωστα το συνδιασμο για αναβαθμηση στιν 1.1.2 δεν θα δουλεψει το jailbreak. Δηλαδη πατας update+shift. Και οχι shift +restore. Av δεν το εκανες ετσι τοτε πας παλι πισω στιν 1.1.1 και κανεις το jailbreakme.com που ειναι μονο για 1.1.1.

το τηλ. κάνει restore ΜΟΝΟ στην 112, στην 111 βγάζει error 1015 και δεν επανέρχεται. το itunes δε μου δίνει πλήκτρο update, μόνο restore. το τηλ. βρίσκεται κλειδωμένο στην 112 (με shift+restore στο itunes έγινε), στην οθόνη slide to emergency. με το jailbreak της 111 πάω ως το σημείο εγκατάστασης του installer (μέσω unlock.no) αλλά δεν τον εγκαθιστά, ούτε μπουτάρει κανονικά μετά, μένει κολλημένο στην ιστοσελίδα του unlock.:FSGSFGS4: δεν το έχω μαζί μου γιατί είμαι στο σχολείο, θα δω το μεσημέρι τι θα κάνω. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ...

προφανώς θα πρέπει να γίνει κάποιο downgrade στην 111, αλλά μου δίνει μόνο restore στο itunes. έχω κατεβάσει στο pc τα firmwares 111, 112, το δε ibrickr και το app tap installer με πάνε στην 102, πίσω κι απ'την 111.:rifle:

γενικά, επικρατεί ένα μπάχαλο ...:bigcry:

μήπως πουλάει κανείς κανένα ξεκλείδωτο 113;;;;

ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ERROR 1015 ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ IBRICK ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΙBRICK ΠΟΥ ΛΕΕΙ BOOT MY IPHONE ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

αν θες στειλτο να σου το κανω να δουλευει αν δεν τα καταφερεις και παλι στιν 1.1.3 που λες...

Απάντηση: Re: από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ERROR 1015 ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ IBRICK ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΙBRICK ΠΟΥ ΛΕΕΙ BOOT MY IPHONE ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

οκ, θα το κάνω το μεσημέρι. υποθέτω όμως ότι θα έχω ένα κλειδωμένο στην 102, γιατί το ibrickr εκεί με πήγαινε εχθές που το προσπάθησα δυο φορές και διέκοψα τη διαδικασία.

Καλητερα να βρεις καποιο απο εκει κοντα σου και ξερει να σου το κανει αναβαθμηση....

λοιπόν, ως έχουν τα πράγματα, δε βλέπω βοήθεια από πουθενά - μάλλον δεν έχει κανείς άλλος 113 σπασμένη. nikolis, αν θες να σου στείλω το e-mail μου να με καθοδηγήσεις, αλλιώς στείλε pm με όσο πιο αναλυτικές οδηγίες μπορείς ώστε να κινηθώ. μην αγχωθείς, όποτε σε βολέψει. βρίσκομαι στην 112, κλειδωμένη, στην οθόνη το μπριζάκι με το σήμα itunes και slide to emergency. με το jailbreak της 111 φτάνει ως εκεί που ΔΕΝ κατεβαίνει ο installer. η 112 μπήκε μέσω shift+restore του itunes, αφού δεν υπήρχε κουμπί update. αυτά ...
σου στέλνω με pm το e-mail μου ...
όποιος μπορεί, ας προτείνει κάτι, αρκετά ζάλισα το nikoli, να ζαλίσω και κανέναν άλλο ...

shift +restore σημαινει δεν θα δουλεψει το jailbreak 1.1.2 oποτε πρεπει να το παμε στην 1.1.1 ...πατα οπως ειναι αναμενο το τηλεφωνω το power +home button στο τηλεφωνω και να τα εχεις πατημενα μεχρι να κανει ρεσταρτ το τηλεφωνω μην τα αφησεις για να παει στο restore mode το τηλεφωνω σου ...Αν δεν τα καταφερεις κανε το trick με το DFU και γραψε στο run αυτα που σου ειπα ...θα σου στειλω και ενα οδηγο ...με πμ ..αν τα καταφερεις διαλεξε με το restore+shift τιν 1.1.1 ...μετα οταν τελειωσει θα βγαλει το error 1015 ...τοτε ανοιξε το ibrick και πατα στο boot iphone και θα μπουταρει σε λιγο κανονικα...

παιδια καποιος που εκανε αναβαθμηση σε 1.1.2 και για καποιο λογο εκανε downgrade σε 1.1.1 ...δεν μπορει να βοηθησει τον VAG.NIK αφου πολλη απο σας το ειχατε αναφερει στο μελλον οτι ειχατε κανει αναβαθμηση ...γιατι δεν βοηθατε τον φιλο μας...αντε να μην πω και ονοματα...

Μετα απο 4 ολοκληρες ωρες καταφερα και εχω αναβαθμισμενο το iPhone μου σε 1.1.3 μαζι με Ελληνικα απο το igreek και με ολες τις εφαρμογες μου να λειτουργουν σωστα συν youtube.
Οφειλω να ομολογησω οτι ηταν γερη σπαζοκεφαλια μιας και το παραμικρο λαθος ή παραλειψη που δεν αναγραφοταν στις οδηγιες που εβρισκα σε δεκαδες διαφορετικες σελιδες επρεπε να κανω συνεχως downgrade και αντε παλι απο την αρχη. Τελος καλο ομως. Μεχρι στιγμης το κινητο λειτουργει super.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ. ΜΕ ΤΗΝ 1.1.2 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΟ ANYSIM 1.2.1u ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ AIRPLANE MODE ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ENDLESS LOOP ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

τα καταφερες Νικο μπραβω ειχα δικιο για το aeroplane mode ...Ο Βαγγελης τι εκανε?

Απάντηση: Re: από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

τα καταφερες Νικο μπραβω ειχα δικιο για το aeroplane mode ...Ο Βαγγελης τι εκανε?

Συνονοματε δεν εχεις ιδεα τι τραβηξα. Και οπως φυσικα πρεπει να γνωριζεις με την παραμικρη απροσεξια ή μη διασταυρωση του τι κανεις με αλλο site σε οδηγει σε downgrade ξανα και ξανα και ξανα. Θελει τρελη υπομονη.
Για τον Βαγγελη δεν ξερω τι εχει κανει.

και εγω περασα αυτα τα σταδια για αυτο μην λες δεν εχω ιδεα και ειχα κανει downgrade δεν νομιζω χωρις να τιν παθεις να μαθεις ...ρε συ εγω μεχρι τιν 1.1.3 ειχα βαλει κατα λαθος αντι τιν 1.1.2 ..ασ τα ειδα και επαθα μεχρι να βρω τον τροπο για downgrade τις 1.1.3 ....