Aν θεωρείτε ότι προσβάλω τον χώρο του φόρουμ με τα γραφόμενά μου, τότε ζητώ συγνώμη και αποχωρώ.
Γιατρέ μου,επειδή ξενυχτάς που ξενυχτάς,το καλοκαίρι που συνήθως με πιάνουν οι κρίσεις πανικού τέτοιες ώρες,μήπως μπορώ να σε βρω σε κανένα chat room?
Για σένα το πιστεύω.Οχι και για όλους πάντως.Ματάκια έχουμε και διαβάζουμε.ΚαιΟι κρίσεις μου είναι πραγματικές και δεν τις εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.
Το ότι η εγκληματικότητα δεν έχει να κάνει με φυλή και χρώμα,νομίζω ότι όλοι το παραδέχονται
Aν θεωρείτε ότι προσβάλω τον χώρο του φόρουμ με τα γραφόμενά μου, τότε ζητώ συγνώμη και αποχωρώ.
Ο Αυγουστίνος Καντιώτης μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά. Αλλά κατόρθωσε με συμπαράσταση, αγάπη και μόχθο να κάνει τους ρομά της Φλώρινας να ζουν σε πολύ καλύτερες συνθήκες από ότι στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών τους να έχει προχωρήσει σημαντικά, και πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες περιοχές. Άρα η άποψη ότι δεν αλλάζουν είναι προσωπική, και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι τον κύριο Μελίδη.
Αισθάνεστε ωραία που θα δώσατε αυτό στο φόρουμ;
Αλήθεια τί καλό αποκομίσαμε;
Αλήθεια έχετε παιδιά;
Θα θέλατε να δουν αυτά που γράφει ο πατέρας τους;
Πώς θα νιώθατε;
Χθες βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να απαγορεύσω την είσοδο στο φόρουμ στις 2 κόρες μου (14, 10 ετών) και στον ανηψιό μου (13 ετών), που μπαίνουν συχνά, διότι, ειλικρινά, δεν θα ήθελα να μάθουν ότι συχνάζω σε αυτό το χώρο, όπου γράφονται τέτοιες .... (συμπληρώστε εσείς).
Αλήθεια, μήπως θα ακούσουμε στη συνέχεια για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός;
Αλήθεια, πιστεύετε ότι το θέμα που ανοίξατε σας τιμά;
Και ξαναρωτώ: Έχετε παιδιά;
![]()
![]()
![]()
![]()
θα επιθυμούσα να σέβεστε το χώρο μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.