ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Παιδιά δεν είπα για γεννετική προδιάθεση, αλλά για το ότι το πράγμα πάει από τον μπαμπά στο παιδί.
Ένα πράμα σαν τους πολιτικούς δηλαδή;
Παιδιά δεν είπα για γεννετική προδιάθεση, αλλά για το ότι το πράγμα πάει από τον μπαμπά στο παιδί.
H Σοφοκλέους από την αθηνάς μέχρι την πειραιώς σου κάνει; όλες οι φυλές είναι εκεί. Πακιστάνοι, μαύροι, κινέζοι, ινδοί, ιρακινοί, αιγύπτιοι, και που και που βλέπεις και κανένα τσιαγγάνο. Κάθε μέρα λοιπον πέρναγα από εκεί πολλές ώρες της μέρας και της νύχτας. Ποτέ δεν μου έτυχε τίποτα. Το μόνο περιστατικό που θυμάμαι ήταν ένα τζάνκυ (έλληνας) που έκλεψε μια γριούλα που κατέβηκε από το Β18. Σε ένα λεπτό είχαν βγει δύο μαύροι, είχαν μπουζουριάσει τον τζάνκυ και είχαν δώσει στη γριούλα τη τσάντα της. Υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση από αυτήν;
Τάσο συγνώμη, που σου χαλάσω το επιχείρημα, αλλά έχω περιηγηθεί με την οικογένεια σχεδόν όλα τα χωριά του κάμπου και τα ορεινά, έχω πάει σε γιορτές τους, και έχουμε φιλοξενηθεί σε σπίτι στον Ήφαιστο (ναι, στο γνωστό γκέτο δίπλα στην Κομοτηνή).
Ζω ακόμα....
Μήπως δεν ήταν τσιγγάνοι ? Γύφτισσα καθαρίστρια, γύφτισσα πόρνη και γύφτο χαπάκια δεν έχω δει ποτέ...Εγώ έζησα απέναντι από γύφτους 24 χρόνια, στην οδό Δημοκρίτου στην Άνω Πόλη. Με μαμά καθαρίστρια, κόρη πόρνη και γιο χαπάκια. Ο γιος της πόρνης όμως (αγνώστου πατρός είναι γιατρός στο Παπανικολάου).
Εγώ έζησα απέναντι από γύφτους 24 χρόνια, στην οδό Δημοκρίτου στην Άνω Πόλη. Με μαμά καθαρίστρια, κόρη πόρνη και γιο χαπάκια. Ο γιος της πόρνης όμως (αγνώστου πατρός είναι γιατρός στο Παπανικολάου).
Αποτελούν όμως ασφαλή λύση για να τούς ´πετάμε´όλες τίς δικές μας ´αμαρτιες´και να νοιώθουμε καλύτερα.![]()
Σκέφτομαι μήπως η αποβλάκωση που προσφέρει ο κάθε Αρναούτογλου και το κάθε survivor τής ιδιωτικής-´ελεύθερης´τηλεόρασης προκαλεί μεγαλυτερο κακό στην κοινωνία,όταν μάλιστα παρακολουθούνται με μαζική συμμετοχή απο τούς Νεοέλληνες.
Μήπως έχουμε δεί τίς στατιστικές για το πόσο διαβάζει ο Νεοέλληνας ,ή για την μουσική που ο ίδιος επιλέγει ή για την οικολογική καταστροφή ,στην οποία, μιά χαρά συμβάλλει και αυτός ή για την οδηγική του συμπεριφορά??
Μήπως παραχαϊδευόμαστε βρίσκοντας ´εύκολους στόχους´??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.