Apocalypto

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    56
Re: Απάντηση: Apocalypto

Δεν ξερω αν μου αρεσε, ξερω οτι με "κρατησε". Εχω ενα θεμα με τις ταινιες που δεν καταλαβαινω ξεκαθαρα το τι θελουν να πουν αλλα ανακατευουν διασπαρτα ενα σωρο "μηνυματα" !

Οσον αφορα τον "μονολογο" της μικρης, με εντυπωσιασε παρα πολυ το υποκριτικο της ταλεντο και το υφος της/ ματια της , παρα το τι ελεγε !

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι να πω.Αυτός ο μονόλογος ο οποίος αναφέρετε εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο...????
Συμφωνώ με τον Browser οτι με κράτησε η ταινία,αλλά δύσκολα την βλέπω και δεύτερη φορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apocalypto

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι να πω.Αυτός ο μονόλογος ο οποίος αναφέρετε εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο...????
Συμφωνώ με τον Browser οτι με κράτησε η ταινία,αλλά δύσκολα την βλέπω και δεύτερη φορά.

+1

Εμενα προσωπικα αυτες οι δυο συμπτωσεις,η μια στο τελος που δεν ξαναεπαναλαμβανεται ποτε και η δευτερη που γινεται καθε 300 χρονια στη γη,οι οποιες ηταν και τα γεγονοτα να σωθει η ζωη του με "χαλασαν" πολυ!

Η πιο καλή από τις 3 ταινίες του φίλου μας Μελ. Φοβερή φωτογραφία, ωμή βία και ρεαλισμός.

Ειδικά η σκηνή με τα κεφάλια και η άλλη με τα αποκεφαλισμένα πτώματα. Επίσης πήγα να ξεράσω όταν έφαγε τα αρ...δια του γουρουνιού.

Πιστεύω αντιπροσωπευτική του "θαυμαστού" πολιτισμού των Μάγιας.

Δεν την ξαναβλέπω εύκολα αλλά πάντως μου άρεσε πολύ.

Παρά πολύ καλή. Απλά και ξεκάθαρα όλα.Δεν προβληματίστηκα για να κατανοήσω τα νοήματα της (όποια και όσα μπόρεσα να αντιληφθώ). Όπως και με τα Πάθη του Χριστού, πιστεύω πως ότι ήθελε να πει ο σκηνοθέτης το είπε και μάλιστα με τον τρόπο που ο ίδιος ήθελε. Κατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λέει και ο σοφός λαός μας...

Στήν αρχή η πλοκή ήταν τέτοια που άρχισε να γίνετε κουραστική.Μετά την εισβολή στόν οικισμό σε "κρατά" η ταινία μέχρι το τέλος.Όσο για την βία, για να πώ την αλήθεια ή περίμενα να δώ περισσότερα-χειρότερα ή ταινίες τύπου SAW 1,2....,ν με έχουν κάνει να έχω χάσει το μέτρο :grandpa:.