devilcosta
Established Member
- 27 March 2009
- 192
Ένας εγκληματίας έφυγε, αλλα άφησε κληρονόμο , ας ελπίσουμε ότι αυτός ο λαός μια μέρα θα ξεσηκωθεί για να βρει την ελευθερια του....
Για τους Κουβανούς μιλάς ή για κανένα λαό πιο κοντά;Ως κριτές διαπρέπουμε ως συνήθως..
Ένας εγκληματίας έφυγε, αλλα άφησε κληρονόμο , ας ελπίσουμε ότι αυτός ο λαός μια μέρα θα ξεσηκωθεί για να βρει την ελευθερια του....
Δηλαδη ο λαος της Κουβας τον μισουσε ε;
Α παλι καλα γιατι με αυτα που ειδα απο την κηδεια του λεω σκεψου να τον αγαπουσε τι θα εκανε.
......."Τέλος όπως όλοι οι δικτάτορες του τρίτου κόσμου, ο Κάστρο έπρεπε να εφεύρει και να διατηρεί κάποιους "εχθρούς".....
Αυτή είναι η μεγαλύτερη "ιστορική" μπαρούφα που άκουσα ποτέ. Δεν γνωρίζω ποιός είναι ο Πωλ Τζόνσον, αλλά αυτό το τελευταίο ξεπερνά κάθε όριο. Ούτε απολογητής του Κάστρο είμαι, ούτε ποτέ έβαλα αφίσα του Τσε στο σπίτι μου, αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει στον κύριο αυτό γιά την επιχείρηση του Κόλπου των Χοίρων : http://www.mixanitouxronou.gr/o-kolpos-ton-chiron-to-stratiotiko-fiasko-ton-amerikanon-stin-kouva-o-tse-gkevara-efcharistise-ton-kenenti-epidi-me-tin-apotichia-tou-enischise-tin-kouvaneziki-epanastasi/ ......
Στην περίπτωση του Κάστρο δεν χρειάστηκε να "εφευρεθούν" οι εχθροί.......
Ο θάνατος του φημολογείται ότι συνέβη χρόνια πριν και όλο το σκηνικό της "κηδείας" ήταν μια απάτη.
Φιντέλ Κάστρο: Απάτη και δικτατορία μέχρι και στο θάνατό του !....http://taairetika.blogspot.gr/2016/11/blog-post_27.html
... μηπως καταλαβες οτι εστω και ενας Κουβανος που ζει στην Κουβα θελει καποια αλλαγη στον τροπο εξουσιας;
..... μηπως καταλαβες οτι εστω και ενας Κουβανος που ζει στην Κουβα θελει καποια αλλαγη στον τροπο εξουσιας;
Εχετε ακουσει κατι για τον υπολογισμο αριθμου θυματων (νεκροι) της συνεχους Κυβανικης επαναστασης
Εμενα κατι πηρε το αυτι μου αλλα δεν το εχω διασταυρωσει με συγκεκριμενα στοιχεια οποτε και δεν το αναφερω.
Οοιος ξερει περισσοτερα για τον αριθμο αυτον ας πει...
Δηλαδη ο λαος της Κουβας τον μισουσε ε;
Α παλι καλα γιατι με αυτα που ειδα απο την κηδεια του λεω σκεψου να τον αγαπουσε τι θα εκανε.
Ναι αλλα σημερα περισσοτεροι ειναι οι Κουβανοι που κλαινε για τον καστρο παρα οι Κουβανοι που γιορταζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.