ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Μακράν το καλύτερο κολάζ, μέχρι στιγμής, Κώστα.....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Αλλά τί να περιμένει κανείς από τον Αντώνη????

Αυτός ''ψέλνει'' το Δικέφαλο φορώντας κόκκινη φανέλα. Ού να μου χαθείς κρυφοτροτσκιστή......:flipout: :flipout: :flipout:

Καλό καλοκαίρι σε όλους......-bye-

Ρε συ δεν είμαι εγώ ο κρυφοτροτσκιστής............. ο Havoc είναι......:flipout: :flipout:

Post No 107!

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :flipout: :flipout: :flipout:

φίλε kokar, εσύ είσαι κρυφό ταλέντο!!!:BDGBGDB55:

Ζηλεύεις ρέ σύ με το νεογέννητο επειδή χτυπάς βάρδιες.:flipout: :flipout: Οταν γίνει 3 και το δικό σου θα μπορείς να αράξεις λιγουλάκι.Λέμε τώρα γιατί τα φαινόμενα απατούν....

Και φυσικά ο αρχηγός της παρέας ήταν ο γιος του Σιμου
Τα σχόλια δικά σας
Είχε ένα Donald μαζί του και το πέταγε στα κεφάλια μας …..
Είναι αυτό που λένε « από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια »

o Γιώργος, σας ευχαριστεί θερμά, διότι σήμερα " αναβαπτίστηκε ", στην κολυμβύθρα του AVClub, δηλώντας ξετρελαμένος με τα avatar του Havock και του Κokar, αρχικά αλλά και του Αλέξη.
Πέρασε ευχάριστα πάνω από μια ώρα και ίσως θα μπορούσε να σας "ανεχθεί" και παραπάνω, αλλά αναγκάστηκα να τον "αποσύρω", λόγω προχωρημένων μυρωδιών:flipout: :flipout: :flipout:

Παιδιά πέρασα για μια ακόμη φορά αξέχαστα, μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας αυτός ο Καφές, ο οποίος τελικά αρχιζει να αποκτά, μια παράδοση, είναι μια όαση δροσιάς εν τω μέσω του θέρους και όχι μόνο.
Θέλω να σας ευχηθώ Καλό Καλοκαίρι, σε όλους, μα πιό πολύ στον υπέροχο συντονιστή των εκδηλώσεων Larry, για μένα οι διακοπές αποτελούν παρελθόν ένεκα της έλευσης νέου τέκνου αρχές του επόμενου μήνα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ

Σιμο πρέπει να το προσέξεις αυτό…
Γιατί αν ο Γιωργάκης βαφτίστηκε
στο VERDE με νονούς όλους εμάς
τους τρελαμένους τα πράγματα δεν
είναι και τόσο καλά….χε χε

Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

o Γιώργος, σας ευχαριστεί θερμά, διότι σήμερα " αναβαπτίστηκε ", στην κολυμβύθρα του AVClub, δηλώντας ξετρελαμένος με τα avatar του Havock και του Κokar, αρχικά αλλά και του Αλέξη.
Πέρασε ευχάριστα πάνω από μια ώρα και ίσως θα μπορούσε να σας "ανεχθεί" και παραπάνω, αλλά αναγκάστηκα να τον "αποσύρω", λόγω προχωρημένων μυρωδιών:flipout: :flipout: :flipout:

Παιδιά πέρασα για μια ακόμη φορά αξέχαστα, μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας αυτός ο Καφές, ο οποίος τελικά αρχιζει να αποκτά, μια παράδοση, είναι μια όαση δροσιάς εν τω μέσω του θέρους και όχι μόνο.
Θέλω να σας ευχηθώ Καλό Καλοκαίρι, σε όλους, μα πιό πολύ στον υπέροχο συντονιστή των εκδηλώσεων Larry, για μένα οι διακοπές αποτελούν παρελθόν ένεκα της έλευσης νέου τέκνου αρχές του επόμενου μήνα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ

Με το καλό τα γεννητούρια Σίμο μου.
Είναι πολύ ευχάριστο που τα λέμε με σταθερή πιά συχνότητα.
Καλό Καλοκαίρι ,ούτως ή άλλως.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Άντε καλά κρασιά...Εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι το ραντεβού και μελετάω τι έχασα...Καθώς είμαι ήδη αδειούχος και από αύριο εκτός, εύχομαι σε όλους να περάσουν καλά! :ernaehrung004: