Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

off topic:
καλα τι γινεται? εδω και μερικους μηνες μπαινω σπανια λογο ελλειψης χρονου και ξαφνικα βλεπω να συμβαινουν αυτα ρε παιδια? μα γιατι(ρητορικη)?

ευχομαι αγαπη και αλληλοκατανοηση!

Koιτάχτε μάγκες.
Όποιος θέλει να πάει, να πάει στην πίτα και σε ότι άλλο.
Και να πάει για να βοηθήσει την κατάσταση και βρεθούν οι άκριες.
Όποιος όμως δεν πάει ας κάτσει στ' αυγά του και να μην ξαναγράψει αφού δεν γουστάρει.
Να την κάνει αλά τιγκανά ρε παιδί μου.
Διότι αν ασχολείσαι ενώ δεν γουστάρεις χαρακτηρίζεσαι ως grande μαλαξ...
Οι πιο πολλοί εδώ μέσα βλέπω να ασχολούνται με τον εαυτούλη τους... και αν θίχτηκε... και λιγότερο μ' αυτό που τάχα μου αγαπούν και έκαναν θυσίες και άλλες παπαριές.
Πήξαμε με λίγα λόγια στις θεωρείες και στα εγώ και εκείνος και ο δείνα και ο τάδε.
Περίμενα περισσότερη ωριμότητα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως η ανωκατωσούρα οφείλεται κυρίως σε ώψιμα μέλη... με ανεπτυγμένο εγώ...
Αλλά και τα πρώιμα, λαθεύουν...

Άντε και καλό ξημέρωμα.
Εύχομαι η πίτα να είναι καλοχώνευτη.

Να στείλεις την Αστυνομία να μάς συλλάβει για την ανακατωσούρα.

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες
Στίχοι: Γιάννης Μηλιώκας
Μουσική: Γιάννης Μηλιώκας
Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Μηλιώκας

Λένε πως είμαι γκαντέμης
Παλιοκουμούνι, ανάρχας
Χωρίς αιτία φρικάρω
Και άλλα πολλά εμπριμέ

Πιάσαν τα πόστα κοθώνια
Όλα τα ξέρουν, ξεράδια
Κι ήρθανε λέει να μας σώσουν,
Που να μην σώσουνε ποτέ

Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς

Μου ‛ρχεται ρεύμα τριάντα
Του τηλεφώνου σαράντα
Νερό και νοίκι εξήντα
Και τα κοινόχρηστα δεκαεφτά

Γύρω σαΐνια κανάγιες
Τρώνε με δέκα μασέλες
Θέλουν βρεμένη σανίδα
Και τους φερόμαστε κι ευγενικά

Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς

Κάνω εξετάσεις για κήλη
Όσοι γιατροί, τόσες γνώμες
Γρίπη, συκώτι, στομάχι
Πάω στο ΙΚΑ με βρίσκουν καλά

Άστα να πάνε στο διάλο
Κάθε καρέκλα και χάχας
Όλα πηγαίνουν στο φούντο
Κι αυτοί εκεί τη λιλής το χαβά

...........................................................................................

Όλα περίμενα να τα ακούσω,
αλλά να μας πούνε και μαλάκες
γιατί αγαπάμε αυτόν εδώ το χώρο και
θέλουμε το καλό του ...... δεν το περίμενα.

Ντροπή σου μεγάλε ...... ντροπή σου .....

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Σε μια face to face συζητηση δεν θα γινοταν τιποτε γιατι εκει ΔΕΝ μπορουν να γινουν διαγραφες...

Εκει... delete button...γιοκ....

οσο για το τοπι... και πριν καποιους μηνες μας λεγατε οτι το τραβαμε και να δειξουμε υπομονη και κατανοηση...

Ζητατε το ιδιο πραμα τωρα, μονο που τωρα η δικη σας συμπεριφορα εχει χειροτερευσει και Δεν υπαρχουν σημαδια προς το καλυτερο, μαλλον το αντιθετο.
Αρα τι ζητατε? Αφηστε μας να κανουμε λαθη? Οχι, η ανοχη ειναι σαν ενα λαστιχο που ειναι στον ηλιο πολυ καιρο χωρις να το φροντιζουμε... Καποια στιγμη θα ξεραθει και θα σπασει...

Αντε, την εκανα και την παρομοιωση μου... Πρεπει σε λιγο καιρο να το ζωγραφιζουμε...

Παντού βλέπεις γύρω σου 2 ομάδες … εγώ πάλι δεν το βλέπω έτσι … δικαιωμα σου βεβαία να πιστεύεις ότι θέλεις … πάντως ξαναδιάβασε το κείμενο μου αν θες στον πληθυντικό.

Re: Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Aφησέ τους να παίζουν με τους αριθμούς και τα ποσοστά και να κοκορεύονται. Σύντομα θα ανακαλύψουν ...την Αμερική κι αυτοί. Μόλις μάθουν πως "ουκ εν τω πολλώ το εύ". Back to the roots: από εκεί δεν ξεκινήσαμε πριν καναδυό χρόνια; -bye-

Κ. Λυμπεροπουλε γιατα πρακτικα και μονο .... ασχολιαστο ως προς το να παιζουν και να κοκορευοντε !!!

Μεγαλα παιδια ειμαστε.

Last edited:
Σούρλα τσίμπησες σε χρόνο dt.
Kαι επετέθης προσωπικώς...
Αλλά παρ' όλα αυτά εγώ δεν θέλω να σε προσβάλλω (όπως έκανες εσύ).
Αν και όπως αντιλαμβάνεσαι... μπορώ πανεύκολα..
Για ένα θέμα της hi-end ανακατεύονται περισσότερο όσοι δεν έχουν γράψει ουδέποτε μήνυμα σ' αυτήν...
Γιατρέ μου δεν συμφωνείς ότι χρήζει εξέτασης αυτό?????

Και συγνώμη που σε ανακατώνω μάνα μου το... ξημέρωμά σου...
Είμαι ξέρεις λίγο ανακατωσούρας...
Και για να είμαι δίκαιος σε πείραξε φαίνεται το "όψιμος" αλλά δεν έδωσες καν σημασία, λίγο-λιγουλάκι και στους "πρώιμους"...

Πιστεύω πως αν οι υπόλοιποι δείξουν ωριμότεροι και ψυχραιμότεροι... όλα θα πάνε καλά.
Να σκεφτείς ντοτόρε μου πως αλλού αντί να εκμεταλλευτούν και να χαίρονται, και πάλι αυτοκτονούν...
Δεν πιστέυω να έχουμε και μεις τέτοιες τάσεις.
Τι λες ντόκτορ???

Σούρλα τσίμπησες σε χρόνο dt.
Kαι επετέθης προσωπικώς...
Αλλά παρ' όλα αυτά εγώ δεν θέλω να σε προσβάλλω (όπως έκανες εσύ).
Αν και όπως αντιλαμβάνεσαι... μπορώ πανεύκολα..
Για ένα θέμα της hi-end ανακατεύονται περισσότερο όσοι δεν έχουν γράψει ουδέποτε μήνυμα σ' αυτήν...

Και συγνώμη που σε ανακατώνω μάνα μου το... ξημέρωμά σου...
Είμαι ξέρεις λίγο ανακατωσούρας...
Και για να είμαι δίκαιος σε πείραξε φαίνεται το "όψιμος" αλλά δεν έδωσες καν σημασία, λίγο-λιγουλάκι και στους "πρώιμους"...

Πιστεύω πως αν οι υπόλοιποι δείξουν ωριμότεροι και ψυχραιμότεροι... όλα θα πάνε καλά.
Να σκεφτείς ντοτόρε μου πως αλλού αντί να εκμεταλλευτούν και να χαίρονται, και πάλι αυτοκτονούν...
Δεν πιστέυω να έχουμε και μεις τέτοιες τάσεις.
Τι λες ντόκτορ???

Τα μάλαξ,οψιμα μελη ,μελη ανακατωστρες, πρωιμα που πηγαινουν???
Στον άνεμο?Απολύτως προσβλητικά ήταν για ομάδα ανθρωπων με ονοματεπώνυμο...Και την αντιδραση πρωιμοι την ξεκινησαν...τουλάχιστον εδώ..Και για θεμα που υπερεβαινε την high-end.
Και τον γνωρίζεις τον Δαμιανό,που δεν ειναι και ανακατώστρας??
Tις τάσεις αυτοκτονιας τις εχουμε γραψει απο νωρίτερα...Μονον,που θάπρεπε να το απευθυνεις αλλου.Αλλοι αυτοχειριάζονται μερες τώρα.
Να με συγχωρείς ,αλλά η τοποθετησή σου ρίχνει λάδι στην φωτιά σε μια ώρα που υπήρχε ησυχία.
Kατά τά άλλα ελπίζω αυτές οι τάσεις να μήν συνεχιστούν..Πάντως εμένα δεν με πιάνουν τετοιες...

Σπύρο δεν ρίχνω λάδι.
Λάδι ρίχνουν αυτοί που θέλουν να ρίξουν.
Εδώ και τρείς μέρες διάβασα τα πάντα.
Ησυχία δεν είδα.
Και έγραψα γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου να γράψω έστω και σαν πρώην διαχείρας αν θέλεις.

Πρέπει να καταλάβεις πως δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί πρώιμοι που ούτε μαλάκες είναι αλλά και δεν μιλούν...
Επίσης υπάρχουν παρα μα παρα πολλοί όψιμοι που είναι το ίδιο.
Αν θέλεις να συζητήσουμε πρέπει να μπεις (το έχεις κάνει νομίζω) στο πνέυμα γραφής μου χωρίς να κολλάς στις λέξεις αλλά στο νόημα και στις επιδιώξεις μου.
Έτσι ρωτώ ευθέως αν εύχεσαι καλή συνέχεια στο κλάμπ ή όχι.
Θέλω να πιστέυω πως την απάντηση την ξέρω και φρονώ πως είναι θετική.
Γι' αυτό και λέω να πάτε στις πίτες, να μιλήσετε - και έντονα αν χρειαστεί- και να βρεθούν οι λύσεις που αντιπροσωπεύουν όλους.
Δυστυχώς είναι φύσει αδύνατο να παρακολουθήσει κάποιος τα δεκάδες ποστς.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα σοβαρό θέμα, να γραφονται πέντε σοβαρά πραγματα και 35 βλακείες ανάμεσα... και να θες μία μέρα να τα διαβάσεις...
Γι' αυτό και έθεσα θέμα ωριμότητας, πρωιμότητας και άλλα φρούτα...

Η επαφή μελών και διαχειριστών στίς πίτες είναι κάτι που αν μη τι άλλο επιβάλλεται.-

Καλό ξημέρωμα.
Εύχομαι όσοι προσέλθετε στις εκδηλώσεις να περάσετε καλά και να φύγετε στο τέλος περισσότερο ευχαριστημένοι.

Υ.Γ: δεν με ενδιαφέρει αν άλλοι αυτοκτονούν.
Απλά το επισημαίνω.
Με ενδιαφέρει μόνο για τους δικούς μας...

Γιάννη τώρα το φεραμε περισσότερο στα ισα.
Μιά κουβέντα σχετικα με την ερωτησή σου περί ενδιαφέροντος μου για το avclub..

Με τον Ολυμπιακό είμαι απο μικρός.Και ειμαι μονον Ολυμπιακός..Οχι μά και μού..
Αλλά εάν στον Ολυμπιακό αναλάβει ο Τσουκαλάς και η Θυρα 7 δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο...
Ελπίζω νάγινα κατανοητός.
Ευχομαι όσοι πατε 'επάνω' στην πίτα να περάσετε δημουργικά..

Koιτάχτε μάγκες.
Όποιος θέλει να πάει, να πάει στην πίτα και σε ότι άλλο.
Και να πάει για να βοηθήσει την κατάσταση και βρεθούν οι άκριες.
Όποιος όμως δεν πάει ας κάτσει στ' αυγά του και να μην ξαναγράψει αφού δεν γουστάρει.
Διότι αν ασχολείσαι ενώ δεν γουστάρεις χαρακτηρίζεσαι ως grande μαλαξ...
Οι πιο πολλοί εδώ μέσα βλέπω να ασχολούνται με τον εαυτούλη τους... και αν θίχτηκε... και λιγότερο μ' αυτό που τάχα μου αγαπούν και έκαναν θυσίες και άλλες παπαριές.
Πήξαμε με λίγα λόγια στις θεωρείες και στα εγώ και εκείνος και ο δείνα και ο τάδε.
Περίμενα περισσότερη ωριμότητα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως η ανωκατωσούρα οφείλεται κυρίως σε ώψιμα μέλη... με ανεπτυγμένο εγώ...
Αλλά και τα πρώιμα, λαθεύουν...

Άντε και καλό ξημέρωμα.
Εύχομαι η πίτα να είναι καλοχώνευτη.
Επειδη δεν 8α παω στην κοπη της πιτας,δεν θα μπορω να κανω ποστ?Σορρυ φιλαρακο αλλα δεν κανω αυτο που λες.Ποιος εισαι εσυ που 8α μου το απαγορευσης?

Συγγνώμη κύριε Ακριβόπουλε, προσωπικά δεν έχω γράψει ποτέ μήνυμα στην hiend γιατι τυγχανει να είμαι φοιτητης και να μην διαθετω τα απαραιτητα εκατομμυρια για να δραστηριοποιηθω σ'αυτην. Ωστοσο, αυτο δε σημαινει οτι το αντικειμενο δεν με ενδιαφερει, και δεν διαβαζω πολυ συχνα θεματα σ'αυτην.

Και σαν μελος του forum εχω καθε δικαιωμα να μου κακοφαινεται να γινονται τετοια απαραδεκτα πραγματα εδω μεσα.

Επειδη εχουν ανοιξει πλεον απειρα θεματα για ολο αυτο, και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τα διαβασω ολα, δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις ηδη, ωστοσο το αναφερω εγω:
Νοσταλγω την εποχη που το avforum ήταν ενα μερος που γραφαμε ολοι εμεις οι πωρωμενοι. Που δεν ηταν νομικο προσωπο και αλλες ΑΧΡΗΣΤΕΣ λαλακιες.. Που γραφαμε ο,τι θελαμε, για ο,τι θελαμε, που κανεις διαχειριστης δεν εμφανιζοταν να κανει τον "μπαμπα" , ειδικα οταν δεν υπηρχε κανενας λογος.

Το avforum ωστοσο διαλυθηκε, όλα τα ποστ εξαφανιστηκαν, κανεις δεν απαντησε ξεκαθαρα στην σχετικη κατακραυγη, και δημιουργηθηκε το avclub.

Προσωπικα στο avforum ημουν πολυγραφοτατος, και με το πραγματικο μου ονομα. Εδω απο την αρχη αντιμετωπισα το μερος με μικρη επιφυλαξη... Κατι δε μου αρεσε... τιποτα συγκεκριμενο, ίσως αντιδραση στο κλεισιμο του avforum και μια γενικοτερη αισθηση "ιδιοκτησιας" απο καποιους. Και γι'αυτο αποφασισα να γραφω πλεον με ψευδωνυμο.. και αραιοτερα, μεχρι να δω οτι ολα ηταν στη φαντασια μου.. Και τελικα φτανει μια στιγμη που μου δειχνει οτι τα πραγματα εχουν οντως αλλαξει απο παλια.:FSGSFGS4:

Στην πίτα δε θα ερχομουν λογω πολυ μεγαλου φορτου λογω εξεταστικής. Ωστόσο, θα συμφωνήσω με τον προαλαλησαντα, και θα πω οτι πλεον ακομα και να υπηρχε χρονος, δε με εκφραζει αυτη η συναξη, στην παρουσα φαση, μετα απο αυτα τα γεγονοτα, και ΚΥΡΙΩΣ, μετα την σταστη της διαχειριστικης ομαδας.

Last edited:

Μονο και μονο αυτη η προταση δειχνει την κατασταση... Οτι το φορουμ ανηκει σε 5-10 ανθρωπους.. και οι υπολοιποι ειναι απλα απροσαρμοστοι, αναρχικοι.. να τους διωξουμε, μη μας λερωσουν το μαγαζι.:Banane0::Banane0:

βρε τι αλλο θ'ακουσουμε. :7SFGSFG:

Last edited: