Koιτάχτε μάγκες.
Όποιος θέλει να πάει, να πάει στην πίτα και σε ότι άλλο.
Και να πάει για να βοηθήσει την κατάσταση και βρεθούν οι άκριες.
Όποιος όμως δεν πάει ας κάτσει στ' αυγά του και να μην ξαναγράψει αφού δεν γουστάρει.
Να την κάνει αλά τιγκανά ρε παιδί μου.
Διότι αν ασχολείσαι ενώ δεν γουστάρεις χαρακτηρίζεσαι ως grande μαλαξ...
Οι πιο πολλοί εδώ μέσα βλέπω να ασχολούνται με τον εαυτούλη τους... και αν θίχτηκε... και λιγότερο μ' αυτό που τάχα μου αγαπούν και έκαναν θυσίες και άλλες παπαριές.
Πήξαμε με λίγα λόγια στις θεωρείες και στα εγώ και εκείνος και ο δείνα και ο τάδε.
Περίμενα περισσότερη ωριμότητα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως η ανωκατωσούρα οφείλεται κυρίως σε ώψιμα μέλη... με ανεπτυγμένο εγώ...
Αλλά και τα πρώιμα, λαθεύουν...
Άντε και καλό ξημέρωμα.
Εύχομαι η πίτα να είναι καλοχώνευτη.
Και μετά φέρτε και τα ΜΑΤ.
Σε μια face to face συζητηση δεν θα γινοταν τιποτε γιατι εκει ΔΕΝ μπορουν να γινουν διαγραφες...
Εκει... delete button...γιοκ....
οσο για το τοπι... και πριν καποιους μηνες μας λεγατε οτι το τραβαμε και να δειξουμε υπομονη και κατανοηση...
Ζητατε το ιδιο πραμα τωρα, μονο που τωρα η δικη σας συμπεριφορα εχει χειροτερευσει και Δεν υπαρχουν σημαδια προς το καλυτερο, μαλλον το αντιθετο.
Αρα τι ζητατε? Αφηστε μας να κανουμε λαθη? Οχι, η ανοχη ειναι σαν ενα λαστιχο που ειναι στον ηλιο πολυ καιρο χωρις να το φροντιζουμε... Καποια στιγμη θα ξεραθει και θα σπασει...
Αντε, την εκανα και την παρομοιωση μου... Πρεπει σε λιγο καιρο να το ζωγραφιζουμε...
Aφησέ τους να παίζουν με τους αριθμούς και τα ποσοστά και να κοκορεύονται. Σύντομα θα ανακαλύψουν ...την Αμερική κι αυτοί. Μόλις μάθουν πως "ουκ εν τω πολλώ το εύ". Back to the roots: από εκεί δεν ξεκινήσαμε πριν καναδυό χρόνια;![]()
Σούρλα τσίμπησες σε χρόνο dt.
Kαι επετέθης προσωπικώς...
Αλλά παρ' όλα αυτά εγώ δεν θέλω να σε προσβάλλω (όπως έκανες εσύ).
Αν και όπως αντιλαμβάνεσαι... μπορώ πανεύκολα..
Για ένα θέμα της hi-end ανακατεύονται περισσότερο όσοι δεν έχουν γράψει ουδέποτε μήνυμα σ' αυτήν...
Γιατρέ μου δεν συμφωνείς ότι χρήζει εξέτασης αυτό?????
Και συγνώμη που σε ανακατώνω μάνα μου το... ξημέρωμά σου...
Είμαι ξέρεις λίγο ανακατωσούρας...
Και για να είμαι δίκαιος σε πείραξε φαίνεται το "όψιμος" αλλά δεν έδωσες καν σημασία, λίγο-λιγουλάκι και στους "πρώιμους"...
Πιστεύω πως αν οι υπόλοιποι δείξουν ωριμότεροι και ψυχραιμότεροι... όλα θα πάνε καλά.
Να σκεφτείς ντοτόρε μου πως αλλού αντί να εκμεταλλευτούν και να χαίρονται, και πάλι αυτοκτονούν...
Δεν πιστέυω να έχουμε και μεις τέτοιες τάσεις.
Τι λες ντόκτορ???
Επειδη δεν 8α παω στην κοπη της πιτας,δεν θα μπορω να κανω ποστ?Σορρυ φιλαρακο αλλα δεν κανω αυτο που λες.Ποιος εισαι εσυ που 8α μου το απαγορευσης?Koιτάχτε μάγκες.
Όποιος θέλει να πάει, να πάει στην πίτα και σε ότι άλλο.
Και να πάει για να βοηθήσει την κατάσταση και βρεθούν οι άκριες.
Όποιος όμως δεν πάει ας κάτσει στ' αυγά του και να μην ξαναγράψει αφού δεν γουστάρει.
Διότι αν ασχολείσαι ενώ δεν γουστάρεις χαρακτηρίζεσαι ως grande μαλαξ...
Οι πιο πολλοί εδώ μέσα βλέπω να ασχολούνται με τον εαυτούλη τους... και αν θίχτηκε... και λιγότερο μ' αυτό που τάχα μου αγαπούν και έκαναν θυσίες και άλλες παπαριές.
Πήξαμε με λίγα λόγια στις θεωρείες και στα εγώ και εκείνος και ο δείνα και ο τάδε.
Περίμενα περισσότερη ωριμότητα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως η ανωκατωσούρα οφείλεται κυρίως σε ώψιμα μέλη... με ανεπτυγμένο εγώ...
Αλλά και τα πρώιμα, λαθεύουν...
Άντε και καλό ξημέρωμα.
Εύχομαι η πίτα να είναι καλοχώνευτη.
Για ένα θέμα της hi-end ανακατεύονται περισσότερο όσοι δεν έχουν γράψει ουδέποτε μήνυμα σ' αυτήν...
Γιατρέ μου δεν συμφωνείς ότι χρήζει εξέτασης αυτό?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.