Σήμερα κατέθεσα στη ΓΔ την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του ΑΓΔ. Μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου, το διάβασμα των παιδιών καθημερινά, το πήγαινε έλα κάθε εβδομάδα σε 2 χώρες και ο κορεσμός που έχει επέλθει από την παραμονή στη θέση του ΓΔ, ΑΓΔ 3,5 χρόνια στο avforum και στο avclub δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Μάλιστα ήθελα να αποχωρήσω νωρίτερα, αλλά η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί με τον Internet provider έφερε την αποχώρηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου καλή συνέχεια και τέτοια επιτυχία ώστε να λησμονηθεί η όποια παραμονή μου στη θέση αυτή. Εύχομαι επίσης ομαλή λειτουργία και ευχάριστη συνύπαρξη των μελών, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.
Σε όλα τα μέλη καλή συνέχεια και –φυσικά- καλές γιορτές. Ακόμα ζητώ συγνώμη από όσα μέλη θεωρούν ότι τα αδίκησα, ή ότι ήμουν σκληρός μαζί τους, αλλά, πιστέψτε με, η διεύθυνση ενός τέτοιου φόρουμ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και όταν έρχεσαι από την άλλη πλευρά καταλαβαίνεις ότι οι αγαθές προθέσεις δεν αρκούν.
Θα παραμείνω στο avclub ως ενεργό μέλος και εύχομαι –επιτέλους- να βρεθώ με κάποια μέλη στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.