Αποχώρηση από τη Γενική Διαχείριση

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
-bye- Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα κατέθεσα στη ΓΔ την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του ΑΓΔ. Μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου, το διάβασμα των παιδιών καθημερινά, το πήγαινε έλα κάθε εβδομάδα σε 2 χώρες και ο κορεσμός που έχει επέλθει από την παραμονή στη θέση του ΓΔ, ΑΓΔ 3,5 χρόνια στο avforum και στο avclub δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Μάλιστα ήθελα να αποχωρήσω νωρίτερα, αλλά η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί με τον Internet provider έφερε την αποχώρηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου καλή συνέχεια και τέτοια επιτυχία ώστε να λησμονηθεί η όποια παραμονή μου στη θέση αυτή. Εύχομαι επίσης ομαλή λειτουργία και ευχάριστη συνύπαρξη των μελών, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.

Σε όλα τα μέλη καλή συνέχεια και –φυσικά- καλές γιορτές. Ακόμα ζητώ συγνώμη από όσα μέλη θεωρούν ότι τα αδίκησα, ή ότι ήμουν σκληρός μαζί τους, αλλά, πιστέψτε με, η διεύθυνση ενός τέτοιου φόρουμ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και όταν έρχεσαι από την άλλη πλευρά καταλαβαίνεις ότι οι αγαθές προθέσεις δεν αρκούν.

Θα παραμείνω στο avclub ως ενεργό μέλος και εύχομαι –επιτέλους- να βρεθώ με κάποια μέλη στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

σε ευχαριστουμε Κε Βλασιδη
περαστικα και ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα

Βλάση σ' ευχαριστούμε γιά όλα...
Ειδικά εγώ έχω κι ένα λόγο παραπάνω για την πολύτιμη συμπαράστασή σου και τη βοήθεια που είχα κατά τη διάρκεια της θητείας μου σαν ΓΔ.
Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλη την οικογένεια.

Βλάση το ευχαριστώ μας φαντάζει πολύ λίγο σε όλα όσα έχεις προσφέρει, να είσαι πάντα καλά και εύχομαι γρήγορη ανάρωση στη γυναίκα σου και κουράγιο, δύναμη και υπομονή σε εσένα.

Βλάση, ένα απλό <ευχαριστούμε...>γιά την προσφορά σου εδω μεχρι σήμερα, ίσως να μην φτάνει.Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα καλύτερο, εκτός απο το να σου ζητήσουμε να μείνεις ενεργός όσο μπορείς στο Club, κάτι όμως που έτσι και αλλοιώς θα έκανες απο μόνος σου!!!
Καλή σνέχεια....

Ευχαριστούμε τον φίλο και συνοδοιπόρο Βλάση γιά τις υπηρεσίες του από εποχής Avforum μέχρι σήμερα.
Εγώ εκεί τον γνώρισα γενικό και σε κάθε δυσκολία το όνομά του ήταν πρώτο γιά να τραβήξει κουπί.
Είμαι σίγουρος ότι θα μείνει ενεργός και στην αγαπημένη του κατηγορία (τα φωτογραφικά) μιά τα ηχητικά, πάει καιρός πια που, τα έχει βάλει στη ναφθαλίνη.

Η συνεισφορα του Βλαση, τοσο στο παλιο avforum, οσο και στο νεο avclub, ηταν ειναι και θα ειναι ανεκτιμητη.
Ευχομαι προσωπικα πανω απο ολα υγεια στην οικογενεια Βλασσιδη και, οταν το επιτρεπουν τα πραγματα, να συνεχισουμε να τον εχουμε ενεργό στην παρεα μας.

Βλάση, τις ειλικρινείς μου ευχές για περαστικά σε όσες δυσκολίες αντιμετωπίζεις, οικογενειακά και ατομικά. η μέχρι τούδε συνεισφορά σου, απ'όποια θέση κι αν προσφέρθηκε, είναι απλά ανεκτίμητη. είμαι βέβαιος ότι θα εξακολουθήσεις να υπηρετείς με αγάπη ετούτο το χώρο, όπως έκανες από τα πρώτα βήματα του μητρικού avforum με το οποίο συνοδοιπορήσαμε - μαζί με πολλά από τα σημερινά μέλη του avclub - πριν από 6 ολόκληρα χρόνια. να είσαι πάντα καλά φίλε.

Βλάση ευχαριστουμε για την πολυχρονη προσφορά σου και ελπιζουμε οτι τα προβλήματα θα ξεπεραστουν γρήγορα ωστε να χαιρομαστε να διαβαζουμε για τις αγαπημενες σου φωτογραφικες μηχανες και τα οδοιπορικα σου.
Περαστικα στη γυναικα σου και υπομονή και δυναμη σε σενα.

-bye- Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα κατέθεσα στη ΓΔ την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του ΑΓΔ. Μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου, το διάβασμα των παιδιών καθημερινά, το πήγαινε έλα κάθε εβδομάδα σε 2 χώρες και ο κορεσμός που έχει επέλθει από την παραμονή στη θέση του ΓΔ, ΑΓΔ 3,5 χρόνια στο avforum και στο avclub δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Μάλιστα ήθελα να αποχωρήσω νωρίτερα, αλλά η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί με τον Internet provider έφερε την αποχώρηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου καλή συνέχεια και τέτοια επιτυχία ώστε να λησμονηθεί η όποια παραμονή μου στη θέση αυτή. Εύχομαι επίσης ομαλή λειτουργία και ευχάριστη συνύπαρξη των μελών, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.

Σε όλα τα μέλη καλή συνέχεια και –φυσικά- καλές γιορτές. Ακόμα ζητώ συγνώμη από όσα μέλη θεωρούν ότι τα αδίκησα, ή ότι ήμουν σκληρός μαζί τους, αλλά, πιστέψτε με, η διεύθυνση ενός τέτοιου φόρουμ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και όταν έρχεσαι από την άλλη πλευρά καταλαβαίνεις ότι οι αγαθές προθέσεις δεν αρκούν.

Θα παραμείνω στο avclub ως ενεργό μέλος και εύχομαι –επιτέλους- να βρεθώ με κάποια μέλη στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητέ κε Βλασίδη,
Περαστικά στην σύζυγο, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σας ευχαριστούμε που μας αντέξατε τόσο καιρό.
Ελπιζω να συνεχίσατε να είστε μαζί μας, διότι χρειαζόμαστε ανθρώπους με γνώση:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: .
Ευχαριστούμε πολύ.
Eki_65 ή κατά κόσμον Σίμος Ιωσηφίδης