Εμένα αυτή η σιωπή από την μεριά του Νίκου……..
με προβληματίζει !!!
Φίλε Kokar με αυτά που βλέπει και ακούει και γενικότερα με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι να μην προβληματίζεσαι?
Αυτό βέβαια ισχύει και για εμάς τους πιο ''παρακατιανούς'' και αυτό χωρίς ίχνος μομφής στον Νίκο γιατί έχουμε πεί και κάποιες κουβέντες παραπάνω.
Καλησπέρα Δημήτρη,
μάλλον πέρασε καιρός από όταν τα λέγαμε και εμείς και δεν εννοώ για το forum και πλέον επικοινωνούμε μόνο μέσω διαδικτύου και για να λύσουμε διαφορές.Ας είναι δεν πειράζει γιατί και αυτά μάλλον είναι σημάδια των καιρών.
Τώρα για τον Νίκο για να μήν παρεξηγηθώ, δεν μου έχει πεί τίποτα για το forum ούτε βάζω λόγια στο στόμα του αλλά η όλη Big brother φάση που παίζει τελευταία εδώ μέσα δεν ξέρω αλλά ξέροντας πόσο ελεύθερο και ανοιχτό άτομο είναι δεν πιστεύω να του αρέσει το πνεύμα, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος γιατί αυτή είναι μια προσωπική μου άποψη αλλά ''ελεύθερο'' forum είμαστε λάθη μπορεί να κάνουμε.
Τώρα για την τροπή που έχει πάρει το forum εσείς που είσαστε και οι διοικήσαντες θα πρέπει να ξέρεται καλύτερα τι γίνεται και που είναι αρκετά απο τα ιδρυτικά μέλη του προκατόχου αυτού εδώ του forum που πλέον δεν γράφουν.
Άν πάλι είσαστε ευχαριστημένοι μπράβο σας, όλα καλά και μάλλον εμείς οι ''αλλοί'' μάλλον έχουμε το πρόβλημα οπότε δεν τρέχει και τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.