Αποχώρηση του Νίκου Μπαβιόλη από το administrators team

Επειδή τυχαίνει να είμαι από τους ελάχιστους που έχουν ζήσει από πολύ κοντά και γνωρίζω τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος, ότι και να πω και να γράψω θα είναι πολύ λίγο. Ενα RESPECT είναι από τα ελάχιστα που θα μπορούσα να πω. :worshippy:

Σ'ευχαριστούμε γιά όλα τα θετικά που μας πρόσφερες μέχρι σήμερα.

Θέλω να πιστεύω πως δεν σου έμεινε μόνο η κούραση όλο αυτό τον καιρό, αλλά το χάρηκες κι'όλας. -bye-

Και όχι μόνο.... http://www.avclub.gr/forum/member.php?u=1

Ίσως κάποια στιγμή καταφέρουμε να "γεμίσουμε τα παπούτσια" σου.. Αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα και από κανέναν..

Νίκο, σε ευχαριστούμε για όλα.

Ολοι μας καταλαβαινουμε τι εχει προσφερει ο Νικος και τον ευχαριστουμε για αυτα που προσφερε.:grinning-smiley-043

Καλο θα ηταν να ακουσουμε και τον ιδιο να μας λεει δυο λογια σχετικα... Επιβαλλεται νομιζω,

Να'σαι καλά Νίκο για όλη την προσπάθεια και το support που προσέφερες στο AvClub και θα συναντηθούμε κάπου αλλού κάποια άλλη στιγμή.

Απάντηση: Re: Αποχώρηση του Νίκου Μπαβιόλη από το administrators team

Εμένα αυτή η σιωπή από την μεριά του Νίκου……..
με προβληματίζει !!!

Φίλε Kokar με αυτά που βλέπει και ακούει και γενικότερα με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι να μην προβληματίζεσαι?
Αυτό βέβαια ισχύει και για εμάς τους πιο ''παρακατιανούς'' και αυτό χωρίς ίχνος μομφής στον Νίκο γιατί έχουμε πεί και κάποιες κουβέντες παραπάνω.

Απάντηση: Re: Αποχώρηση του Νίκου Μπαβιόλη από το administrators team

Φίλε Kokar με αυτά που βλέπει και ακούει και γενικότερα με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι να μην προβληματίζεσαι?
Αυτό βέβαια ισχύει και για εμάς τους πιο ''παρακατιανούς'' και αυτό χωρίς ίχνος μομφής στον Νίκο γιατί έχουμε πεί και κάποιες κουβέντες παραπάνω.

Μπορείς σε παρακαλώ να μας πείς και εμάς σε τί αναφέρεσαι?
Εγινε καμμιά μάχη και τ άκουσε ο Νίκος?
Ποιά τροπή έχουν πάρει και ποιά πράγματα?

Μ αυτά και μ αυτά ξεχάστηκα και εγώ...

Νίκο σ ευχαριστούμε για την προσφορά σου απ την αρχή και το στήσιμο αυτού του χώρου.
Οι ώρες και ο προσωπικός χρόνος που αφιέρωσες σε εμας είναι ανεκτίμητα.Σ ευχαριστούμε για όλα.
Καλή ξεκούραση πλέον..

Καλησπέρα Δημήτρη,
μάλλον πέρασε καιρός από όταν τα λέγαμε και εμείς και δεν εννοώ για το forum και πλέον επικοινωνούμε μόνο μέσω διαδικτύου και για να λύσουμε διαφορές.Ας είναι δεν πειράζει γιατί και αυτά μάλλον είναι σημάδια των καιρών.
Τώρα για τον Νίκο για να μήν παρεξηγηθώ, δεν μου έχει πεί τίποτα για το forum ούτε βάζω λόγια στο στόμα του αλλά η όλη Big brother φάση που παίζει τελευταία εδώ μέσα δεν ξέρω αλλά ξέροντας πόσο ελεύθερο και ανοιχτό άτομο είναι δεν πιστεύω να του αρέσει το πνεύμα, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος γιατί αυτή είναι μια προσωπική μου άποψη αλλά ''ελεύθερο'' forum είμαστε λάθη μπορεί να κάνουμε.
Τώρα για την τροπή που έχει πάρει το forum εσείς που είσαστε και οι διοικήσαντες θα πρέπει να ξέρεται καλύτερα τι γίνεται και που είναι αρκετά απο τα ιδρυτικά μέλη του προκατόχου αυτού εδώ του forum που πλέον δεν γράφουν.
Άν πάλι είσαστε ευχαριστημένοι μπράβο σας, όλα καλά και μάλλον εμείς οι ''αλλοί'' μάλλον έχουμε το πρόβλημα οπότε δεν τρέχει και τίποτα.

Νικόλα, νάσαι καλά, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν "τράβηξες κανένα ζόρι"....

Απλά το έκανες γιατί είναι η τρέλα σου και το έκανες καλά....

Όσο για τις θεωρίες συνωμοσίας και τα υπονοούμενα....... δε νομίζω ότι αρμόζουν σε αυτό το θέμα, αλλά και γενικότερα σε αυτό το club.

Αν κάποιος είναι πικραμένος από κάτι, πάει στις ενότητα με τις Ερωτήσεις Προτάσεις και ανοίγει ένα θέμα με τα παράπονά του !!!

στο παρόν νήμα ευχαριστούμε το Νίκο αυτό και δεν αξίζει με τα υπονοούμενα.....

Καλησπέρα Δημήτρη,
μάλλον πέρασε καιρός από όταν τα λέγαμε και εμείς και δεν εννοώ για το forum και πλέον επικοινωνούμε μόνο μέσω διαδικτύου και για να λύσουμε διαφορές.Ας είναι δεν πειράζει γιατί και αυτά μάλλον είναι σημάδια των καιρών.
Τώρα για τον Νίκο για να μήν παρεξηγηθώ, δεν μου έχει πεί τίποτα για το forum ούτε βάζω λόγια στο στόμα του αλλά η όλη Big brother φάση που παίζει τελευταία εδώ μέσα δεν ξέρω αλλά ξέροντας πόσο ελεύθερο και ανοιχτό άτομο είναι δεν πιστεύω να του αρέσει το πνεύμα, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος γιατί αυτή είναι μια προσωπική μου άποψη αλλά ''ελεύθερο'' forum είμαστε λάθη μπορεί να κάνουμε.
Τώρα για την τροπή που έχει πάρει το forum εσείς που είσαστε και οι διοικήσαντες θα πρέπει να ξέρεται καλύτερα τι γίνεται και που είναι αρκετά απο τα ιδρυτικά μέλη του προκατόχου αυτού εδώ του forum που πλέον δεν γράφουν.
Άν πάλι είσαστε ευχαριστημένοι μπράβο σας, όλα καλά και μάλλον εμείς οι ''αλλοί'' μάλλον έχουμε το πρόβλημα οπότε δεν τρέχει και τίποτα.

Περικλή καλησπέρα κι από εμένα.
Κατ αρχή δεν υπάρχουν "διοικούντες" και διοικούμενοι.Είναι μάλλον αδόκιμος όρος και δεν τον ασπάζομαι.
Για το παρόν και τις εξελίξεις που αναφέρεις :
Καλώς ή κακώς οι συνθήκες αλλάζουν, το "παληά" μας φαίνεται πάντα καλύτερο (και ίσως να είναι) και η νοσταλγία μας κυριεύει και μας κάνει πιό συναισθηματικούς απέναντι σε καταστάσεις και δρώμενα.
Θα διαφωνήσω στον ορισμό big Brother που απευθύνεις.Είναι λίγο βαρύς και δείχνει "κατασκοπεία" και παρακολούθηση.Πράγμα που με τρομάζει και δεν το πιστεύω.Εκτός κι αν έχεις κάποιο τρανταχτό παράδειγμα να μου φέρεις.
Τέλος δεν θα ήθελα να χαρακτηρίζω τους συμφορουμίτες μου σε "Εμείς" και οι "Αλλοι.
Διαφορές,διαφωνίες και διαφορετικότητες υπάρχουν σε όλες τι κοινωνίες ,πόσο μάλλον στις διαδυκτιακές.
Αλλα στον διαχωρισμό δεν πιστεύω.

Χάρηκα που τα είπαμε ,έστω και από εδώ μέσα.

Afam για το θέμα της συζητήσεως του συγκεκριμένου θέματος στην ενότητα της αποχωρήσεως του Νίκου συμφωνώ γι'αυτό και σταματώ για να μήν χαλάσει το threat, άλλωστε το μόνο που έκανα είναι ότι πήγα τους προβληματισμούς του Kokar ένα βήμα πιο πέρα και έδωσα την προσωπική μου ερμηνεία.
Τώρα για θεωρίες συνομωσίας άσε κάποιοι να μπορούν να δούν και πίσω απο την κουρτίνα και για τα υπονοούμενα απλά δεν υπάρχουν γιατί πιστεύω ότι γράφω καλά ελληνικά και αυτά που έγραψα είναι συγκεκριμένα και όχι αοριστίες, εκτός αν κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάζουν καλά ελληνικά ή τα ξεχνούν ενίοτε.
Αυτά και σταματώ εδώ για να συνεχιστεί το λυπηρό θέμα της αποχώρησης του Νίκου.

Τα υπονοούμενα δεν πήγαιναν σε σένα Περικλή, αν ήθελα να το γράψω για σένα θα σου έκανα quote, οπότε μπορείς να ανακαλέσεις για τα σωστά Ελληνικά !!!!!! ευχαριστώ...