Τελικά με ενημέρωσαν οτι ο δέκτης δεν είχε πρόβλημα και λειτούργησε κανονικά μετά απο ένα reset των εργοστασιακών ρυθμίσεων !!
Αυτό, μαζί με την ομολογoυμένως τίμια αντιμετώπισή μου απο το service είναι και το μόνο "καλό" στην όλη ιστορία.
Κατα τα άλλα είναι εξοργιστικό να μην αναγνωρίζουν τα 3 χρόνια που έχουν ανακοινώσει, κρυμένοι πίσω απο τις όποιες τυπικές διαδικασίες, ενώ η ουσιά είναι αδιαμφισβήτη και δεν είναι άλλη απο την ημερομηνία του Παραστατικού αγοράς.
Επίσης προσβλητικό για τον κοινό νου είναι να επικαλούνται πως είναι "θέμα πολιτικής της εταιρίας" να έχουν παραλάβει το χαρτάκι της εγγύησης σαν να προσδίδει αυτό κάποιο ιδιαίτερο νόημα στην αγορά και την υποχρέωση της εταιρίας για υποστήριξη...
Με τί να πρωτοεξοργιστεί κανείς ? Με την εταιρία που μου είπε οτι η εγγύηση είναι 1 έτος(!) ή με τον μεταπωλητή που ισχυριζόταν "εκφραστικά" οτι μου έδωσε το εν λόγω χαρτάκι 3forfree όταν το 2008 δεν είχε καν ανακοινωθεί απο την εταιρία κάτι τέτοιο ?
Μάλλον με κανένα απο τα δύο και θα έπρεπε να μην μου προκαλούν καμμιά έκπληξη αυτού του είδους οι συμπεριφορές που είναι απολύτως συνεπείς με το γενικό μπάχαλο της πραγματικότητας που ζούμε.