απειλουν με προστιμο σωστα ?
Δεν με ρωτησαν κατι τετοιο...
Μηπως εννοεις την 6/5 ?
Δεν με ρωτησαν κατι τετοιο...
Μηπως εννοεις την 6/5 ?
εμενα με ρωτησαν,δεν καταλαβα γιατι παντως.
Μην ξεχνάς και την ερώτηση παγίδα: "Που κοιμηθήκατε στις 9/5 ;;;"
Ήρθε προχθές μια κοπελίτσα με μια κούτα χαρτιά. Είχα διαβάσει το έντυπο της απογραφής και ούτε τις μισές ερωτήσεις δεν έκανε. Μάλλον συμπληρώνουν μόνοι τους τα "εύκολα".
Όχι... 9/5 - Δευτέρα προς Τρίτη...
Είναι η ερώτηση "φωτογραφία" του πληθυσμού. Πού βρισκόταν ακριβώς εκείνη τη μέρα. Σαν σημείο αναφοράς...
Δεν τη ρωτάνε εύκολα οι απογραφείς γιατί δύσκολα μπορούν να εξηγήσουν την αξίας της (αν την έχουν καταλάβει, βεβαίως)
Ακριβώς.
"Μα τώρα είναι πράγμα αυτό να μου το ρωτάτε μπροστά στη σύζυγο;" απήντησα.
Για εξηγησε λιγο καλυτερα αν θες το νοημα του που κοιμηθηκαμε στις 9/5.
Η αλήθεια είναι πως όταν ακούς μια τέτοια ερώτηση, νιώθεις λιγάκι και σαν ύποπτος για φόνο..:Banane0::Banane0:
Αστυνόμος Μπέκας. Αλτάνες, σκανδάλη, ραγού, καρμανιόλα, βαζελίνη.
"Και τώρα πείτε μου ειλικρινά..."
:Banane0:
Κάθε απογραφέας έχει στη διάθεσή του περίπου 160 κατοικίες (κενές και κατοικούμενες). Είναι λάθος να αποφασίζει μόνος του ή να αφήνει κενά, παρ' όλα αυτά στις 14 μέρες που έχει στη διάθεσή του αντιστοιχούν 11,5 κατικοίες την ημέρα, με 30 λεπτά για κάθε ερωτηματολόγιο βγαίνει περίπου 6 ώρες τη μέρα (αν τους βρίσκει όλους). Σκεφτείτε και πως έχει αφήσει πολλές εκκρεμότητες πίσω, μπορεί να έχασε μια μέρα, θεωρώ λογικό ορισμένοι ν' αγχωθούν και να θέλουν να τελειώσουν πιο γρήγορα, μήπως και δεν προλάβουν. Μπορούσατε πάντως να τη ρωτήσετε γιατί δεν έκανε όλες τις ερωτήσεις...
Τα περισσότερα που παρέλειψε αφορούσαν την απογραφή του κτηρίου και πάνω-κάτω εννοούνται. Πάντως, που διανυκτέρευσα στις 9/5 δε με ρώτησε.
Ουτε εγώ ερωτήθηκα για τις 9/5. Όμως της διευκρίνησα από την αρχή ότι είμαι αλλοδαπός οπότε μπορεί να παίζει και αυτο κάποιο ρόλο.
Μου αρέσει που απειλούν με κυρώσεις...
Αν δεν έρθουν τι γίνεται?
Μπορώ να κάνω καταγγελία? Πότε λήγει η απογραφή?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.