Αποκλειστική ηλεκτρική γραμμή για συσκευές ήχου.

Ποσα βατ ειναι ο ενισχυτης;
Τι ταξη;
Τι ηχεια οδηγει; Ονομαστικα Ωμ, ευαισθησια και πληθος μεγαφωνων στην ιδια περιοχη συχνοτητων;

ΥΓ. Αν δεν ειχες προβλημα, που πολλοι εχουν και ας μην το ξερουν, τοτε κατι πολυ ιδιαιτερο εχεις στο συστημα σου για να ακουσεις διαφορα απο αλλαγη γραμμης με μια αποκλειστικη (που 99.9% δεν εχει κουτια και καμια ενωση πλην των δυο ακρων).

Ποσα βατ ειναι ο ενισχυτης;
Τι ταξη;
Τι ηχεια οδηγει; Ονομαστικα Ωμ, ευαισθησια και πληθος μεγαφωνων στην ιδια περιοχη συχνοτητων;

ΥΓ. Αν δεν ειχες προβλημα, που πολλοι εχουν και ας μην το ξερουν, τοτε κατι πολυ ιδιαιτερο εχεις στο συστημα σου για να ακουσεις διαφορα απο αλλαγη γραμμης με μια αποκλειστικη (που 99.9% δεν εχει κουτια και καμια ενωση πλην των δυο ακρων).

500στα 8 classd b&w802d 8-3ohm

Απάντηση: Re: Αποκλειστική ηλεκτρική γραμμή για συσκευές ήχου.

για 30 αμπερ ασφαλεια ποιο ειναι το αντιστοιχο καλωδιο?

Της ΔΕΗ.Με συγχωρεις αν βαλεις 30 Α ασφαλεια στο πινακα ,τι κεντρικη ασφαλεια εχει ο πινακας σου?

ο κατασκευαστης προτεινει 30α. θα φερω ηλεκτρολογο να μου φτιαξει νεο dedicated υποπινακα.

Παιδιά 30Α ασφάλεια είναι για 6600watt κατανάλωση....Βλάση τι πας να πάρεις???
Εχω ενα μηχανημα βεβαια που είναι 1500watt και ρίχνει τις 16αρες για πλάκα που αντεχουν θεωρητικά ~3500.

Το προβλήμα με τις μεγαλες τροφοδοσίες είναι η εκκίνηση
αλλά από την αλλη αν βαλεις μία τεραστια, αν γινει μια στραβή...δεν θα δικαιολογήσει το ονομα της.

Γιαυτό το λόγο υπάρχουν οι βραδείας πως λέγονται που κατα την εκκίνηση μπορουν να σου δώσουν περισσότερο ρευμα από αντιστοιχη απλή ιδιας αντοχής και εχεις το οφελος της θεωρητικά μεγαλύτερης προστασίας

Last edited:
Για τις διατομές ενα μονόκλωνο 4αρι έχει περίπου διάμετρο σαν ενα 2.5πολύκλωνο
6αρι δεν εχω μετρησει:-))
αλλά είναι μεγάλο!!!

παιδιά οι μεταποιήσεις στην ηλεκτρική εγκατάσταση και δη αυτές οι χοντρές θέτουν σε κίνδυνο εκτός τον άλλων και όποιο ασφαλιστηριο πυρός κτλ έχουμε ( ελπίζω να μην διαβάζουν avclub της eurobank )