supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
...να σας το εξηγήσει ο Μπάιρας :firstprize:, έτσι όπως το εξήγησε σε μένα όταν τον ρώτησα τι σημαίνει progressive (διότι ως γνωστόν εγώ εδώ μαθαίνω και μέχρι πρόσφατα και προ της ανάλυσής του το θεωρούσα ψυχεδέλεια, και ναι, μπορείτε ελεύθερα να γελάτε μέχρι αύριο!!), μου απάντησε:
"ένα κομμάτι διάρκειας μεγαλύτερης των 12 λεπτών, μονότονο και αργόσυρτο"... σε γενικές γραμμές πάντα....![]()
oχι ρε σεις ...γι αυτόν που ακούει ο υπέρηχας λέω...τον γλυκερό :fahne90: το "τα συναφή" αναφέρεται στον τύπο των ακουσμάτων (εύκολα, ευχάριστα, εύηχα)
Προσπαθήσαμε να σε σώσουμε αλλά εσύ δεν θες με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!![]()
Kαι μετα ο υπερηχας μου λεει φλωρους τους Moodies....:icon15:
...να σας το εξηγήσει ο Μπάιρας :firstprize:, έτσι όπως το εξήγησε σε μένα όταν τον ρώτησα τι σημαίνει progressive (διότι ως γνωστόν εγώ εδώ μαθαίνω και μέχρι πρόσφατα και προ της ανάλυσής του το θεωρούσα ψυχεδέλεια, και ναι, μπορείτε ελεύθερα να γελάτε μέχρι αύριο!!), μου απάντησε:
"ένα κομμάτι διάρκειας μεγαλύτερης των 12 λεπτών, μονότονο και αργόσυρτο"... σε γενικές γραμμές πάντα....![]()
![]()
Επίσης progressive είναι να χαζεύεις δύο ώρες το εξώφυλλο ενός δίσκου όταν την ίδια στιγμή το περιεχόμενο δεν αντέχεται για πάνω από πέντε λεπτά![]()
![]()
Επίσης progressive είναι να χαζεύεις δύο ώρες το εξώφυλλο ενός δίσκου όταν την ίδια στιγμή το περιεχόμενο δεν αντέχεται για πάνω από πέντε λεπτά![]()
Σορρυ αλλα ιδιως αυτο εχει μια χαρα περιεχομενο....
(ωχ βλεπω ρηξη στις ταξεις των....μαυρων)![]()
το αφεντικό έχασε το φασολάκη.
Δουλέψει - δεν δουλέψει, δεν 'κονομάει με τίποτα......
Σορρυ αλλα ιδιως αυτο εχει μια χαρα περιεχομενο....
(ωχ βλεπω ρηξη στις ταξεις των....μαυρων)![]()
κάτω τα χέρια από την Carly...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.