Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

...να σας το εξηγήσει ο Μπάιρας :firstprize:, έτσι όπως το εξήγησε σε μένα όταν τον ρώτησα τι σημαίνει progressive (διότι ως γνωστόν εγώ εδώ μαθαίνω και μέχρι πρόσφατα και προ της ανάλυσής του το θεωρούσα ψυχεδέλεια, και ναι, μπορείτε ελεύθερα να γελάτε μέχρι αύριο!!), μου απάντησε:
"ένα κομμάτι διάρκειας μεγαλύτερης των 12 λεπτών, μονότονο και αργόσυρτο"... σε γενικές γραμμές πάντα....:flipout::flipout:

ναι ρε
βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

oχι ρε σεις ...γι αυτόν που ακούει ο υπέρηχας λέω...τον γλυκερό :fahne90: το "τα συναφή" αναφέρεται στον τύπο των ακουσμάτων (εύκολα, ευχάριστα, εύηχα)

A,ναι ρε τον ειχα ξεχασει αυτον....Ακομα χειροτερα βεβαια,οποτε εδω κολλαει το παρακατω:

Προσπαθήσαμε να σε σώσουμε αλλά εσύ δεν θες με τίποτα!!!!!!!!!!!!!! :flipout::flipout:

:flipout:

Aκου James Taylor...
Kαι μετα ο υπερηχας μου λεει φλωρους τους Moodies....:icon15:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

Kαι μετα ο υπερηχας μου λεει φλωρους τους Moodies....:icon15:

men in tights

...να σας το εξηγήσει ο Μπάιρας :firstprize:, έτσι όπως το εξήγησε σε μένα όταν τον ρώτησα τι σημαίνει progressive (διότι ως γνωστόν εγώ εδώ μαθαίνω και μέχρι πρόσφατα και προ της ανάλυσής του το θεωρούσα ψυχεδέλεια, και ναι, μπορείτε ελεύθερα να γελάτε μέχρι αύριο!!), μου απάντησε:
"ένα κομμάτι διάρκειας μεγαλύτερης των 12 λεπτών, μονότονο και αργόσυρτο"... σε γενικές γραμμές πάντα....:flipout::flipout:

αυτο που λες εσυ είναι progressive disco "love to love yoU baby":flipout:

progressive ως μουσική και ως κατάσταση είναι να είσαι 15 χρονών, μια συμμαθήτρια σου να τα έχει φτιάξει με έναν 25άρη ο οποίος μένει σε ένα υπόγειο με ράμπα για να βάζει μέσα και την μηχανή, και το διπλό κρεβάτι να είναι στην μέση του δωματίου! Σε τέτοιο σκηνικό λοιπόν επί 6 ώρες να ακούς συνεχώς Thick as a Brick, μέχρι που ο εγκέφαλος πολτοποιείται πλήρως, και Ω ΝΑΙ! τότε ξέρεις πια δύο πράγματα! Πρώτον ότι αυτόν τον δίσκο δεν θα τον ξανακούσεις ποτέ και δεύτερον πως όταν θα πας σπίτι σου θα ακούσεις 20 φορές το ghostbusters Του Ray Parker που τυγχάνει να είναι τεράστια επιτυχία την δεδομένη στιγμή!:flipout::flipout::flipout:

Aσε με τωρα με το.....Δακη...:aetsch:

Το μονο που εκανε της προκοπης δεν ηταν δισκος αλλα ταινια.....Two Lane Blacktop...
Kαι σωθηκε γιατι απλα ο ρολος του ηταν....μουγκος.:marchmellow:

edit:Για τον JT μιλαω...

images

Επίσης progressive είναι να χαζεύεις δύο ώρες το εξώφυλλο ενός δίσκου όταν την ίδια στιγμή το περιεχόμενο δεν αντέχεται για πάνω από πέντε λεπτά :flipout:

Και οι Crimson δεν είναι progressive
Είναι "poliziotteschi music" (ψιλό αστεία ψιλό σοβαρά )
Θυμίζουν Ιταλικά soundtracks περιόδου 68-75
Τουλάχιστον ο ήχος που έχουν την αντίστοιχη περίοδο....

Ολοι τους θέλουμε για δικους μας!!!!:flipout:

Απάντηση: Re: Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

images

Επίσης progressive είναι να χαζεύεις δύο ώρες το εξώφυλλο ενός δίσκου όταν την ίδια στιγμή το περιεχόμενο δεν αντέχεται για πάνω από πέντε λεπτά :flipout:

Σορρυ αλλα ιδιως αυτο εχει μια χαρα περιεχομενο....

(ωχ βλεπω ρηξη στις ταξεις των....μαυρων):flipout:

images

Δεν πας να δουλέψεις να κονομήσει το αφεντικό...Που μου θέλεις και progressive...:drummer:

Η χώρα δεν σώζεται με πολύπλοκα πράγματα...

ps.Να ακούσω progressive disco μια φορά στην ζωή μου κι ας πεθάνω μετά...

είστε τυχεροί, πέσατε στο σχόλασμα του Παύλου
τώρα θα είναι στο αστικό....

επί της ουσίας δεν έγραψα τίποτα, αλλά αδυνατώ διότι δεν θα είμαι αμερόληπτη.
Ι (re-)discover KC το τελευταίο τρίμηνο (και τους PF, αλλά αυτό το κρατάω κρυφό) και έχει βουήξει το κεφάλι μου

Re: Απάντηση: Re: Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

Σορρυ αλλα ιδιως αυτο εχει μια χαρα περιεχομενο....

(ωχ βλεπω ρηξη στις ταξεις των....μαυρων):flipout:

mtume_in_search_of_the_rainbow_seekers.jpg

Καλά άκουσε αυτό και έλα να χοροπηδάμε μαζί σαν τα κατσίκια !

Post disco/electro funk του κερατά, χθες το ακουσα για πρώτη φορά (κοιμόμουν χρόνια)

Ο Reggie Lucas που συμμετεχει στο γκρουπ υπήρξε συνεργάτης του Norman Connors στις αρχές του 70, και από το 72 έως το 76 του Miles Davis
Μαζί με τον Jellybean έκανε την παραγωγή στο ντεμπουτο της Madonna
…καταλαβαίνεις! Ασήμαντος μωρέ.....

Κώστα, τη Carly Simon, τη θυμάμαι για το "Waited So Long" από το No Secrets που έπαιζε σλάιντ ο Lowell George.
Μας άρεσαν πολλές, είναι το ορθότερο...

Πάνο, ούτε οι Moodies ήταν φλώροι, ούτε ο Taylor, :).

Γιώργη, η περιγραφή του δωματίου, όλα τα λεφτά. Βέβαια, οι παρενέργειες του "Thick as a Brick" σε εμένα λειτουργούσαν διαφορετικά, αλλά αυτό μικρή έχει σημασία...:jester: