Στέλιος Π.
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Aποποινικοποίηση ναρκωτικών
Καλα ρε Νικο, εννοειται οτι τη γνωμη μας λεμε ρε φιλε (27 κατεβαινω στο χωριο, θα δω αν μπορεσω να ερθω και απο σενα μια βολτα).
Για εναν χρηστη, ειδικα περιστασιακο, υποθετω (πραγματικα υποθετω), οτι μια αντε δυο γλαστρες του φτανουν και του περισευουν. Ειδικα αν ειναι καλος ο σπορος... χαχαχα
Δεν εχει νοημα να παρει κανεις ετοιμο φυτο... το κλιμα στην Ελλαδα ευνοει ετσι κι αλλιως. Ασε που ετσι ειναι και DIY...
Οποτε δε νομιζω να υπαρξει ζητημα κατακορυφης ζητησης.
Στέλιο,η λογική μου είναι ότι αποποινικοποιηση=πολύς κόσμος που θα καπνίζει,προσωπικά έχω φίλους που αν και δεν καπνίζουν καπνό,ένα τσιγαρακι που και που το κάνουν.Δηλαδή κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης,η οποία φυσικά και δεν καλύπτεται από γλάστρες..Θα μου βρίσκουν εμένα πχ ένα μπαφο από τη Γλάστρα μου Ή οποία στην πραγματικότητα θα προέρχεται από μεγάλες φυτειες του Μυλοποτάμου η της Αλβανίας..κοινώς χαράς Ευαγγελία για τους χασισεμπορους,τους προλειαινουν το έδαφος κατα τη γνώμη μου.πάντα κατα τη γνώμη μου φίλε..
Καλα ρε Νικο, εννοειται οτι τη γνωμη μας λεμε ρε φιλε (27 κατεβαινω στο χωριο, θα δω αν μπορεσω να ερθω και απο σενα μια βολτα).
Για εναν χρηστη, ειδικα περιστασιακο, υποθετω (πραγματικα υποθετω), οτι μια αντε δυο γλαστρες του φτανουν και του περισευουν. Ειδικα αν ειναι καλος ο σπορος... χαχαχα
Δεν εχει νοημα να παρει κανεις ετοιμο φυτο... το κλιμα στην Ελλαδα ευνοει ετσι κι αλλιως. Ασε που ετσι ειναι και DIY...
Οποτε δε νομιζω να υπαρξει ζητημα κατακορυφης ζητησης.