Aποποινικοποίηση ναρκωτικών

Re: Απάντηση: Re: Aποποινικοποίηση ναρκωτικών

Στέλιο,η λογική μου είναι ότι αποποινικοποιηση=πολύς κόσμος που θα καπνίζει,προσωπικά έχω φίλους που αν και δεν καπνίζουν καπνό,ένα τσιγαρακι που και που το κάνουν.Δηλαδή κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης,η οποία φυσικά και δεν καλύπτεται από γλάστρες..Θα μου βρίσκουν εμένα πχ ένα μπαφο από τη Γλάστρα μου Ή οποία στην πραγματικότητα θα προέρχεται από μεγάλες φυτειες του Μυλοποτάμου η της Αλβανίας..κοινώς χαράς Ευαγγελία για τους χασισεμπορους,τους προλειαινουν το έδαφος κατα τη γνώμη μου.πάντα κατα τη γνώμη μου φίλε..

Καλα ρε Νικο, εννοειται οτι τη γνωμη μας λεμε ρε φιλε (27 κατεβαινω στο χωριο, θα δω αν μπορεσω να ερθω και απο σενα μια βολτα).

Για εναν χρηστη, ειδικα περιστασιακο, υποθετω (πραγματικα υποθετω), οτι μια αντε δυο γλαστρες του φτανουν και του περισευουν. Ειδικα αν ειναι καλος ο σπορος... χαχαχα
Δεν εχει νοημα να παρει κανεις ετοιμο φυτο... το κλιμα στην Ελλαδα ευνοει ετσι κι αλλιως. Ασε που ετσι ειναι και DIY...

Οποτε δε νομιζω να υπαρξει ζητημα κατακορυφης ζητησης.

Re: Απάντηση: Re: Aποποινικοποίηση ναρκωτικών

Καλα ρε Νικο, εννοειται οτι τη γνωμη μας λεμε ρε φιλε (27 κατεβαινω στο χωριο, θα δω αν μπορεσω να ερθω και απο σενα μια βολτα).

Για εναν χρηστη, ειδικα περιστασιακο, υποθετω (πραγματικα υποθετω), οτι μια αντε δυο γλαστρες του φτανουν και του περισευουν. Ειδικα αν ειναι καλος ο σπορος... χαχαχα
Δεν εχει νοημα να παρει κανεις ετοιμο φυτο... το κλιμα στην Ελλαδα ευνοει ετσι κι αλλιως. Ασε που ετσι ειναι και DIY...

Οποτε δε νομιζω να υπαρξει ζητημα κατακορυφης ζητησης.
ποιο ειναι το χωριο σου ρε φιλε;;

[off-topic]
Καλαμαυκα Ιεραπετρας rulezzz... :music-smiley-005:

Παλιοτερα εμενα στο camping στον Κομο και περισυ, που εκλεισε το αλλο, εμεινα στο camping στην Αγ. Γαληνη. Καθε μερα καφε επαιρνα απο το καφε στη γωνια στην πλατεια του Τυμπακιου.
[/off-topic]

[off-topic]
Καλαμαυκα Ιεραπετρας rulezzz... :music-smiley-005:

Παλιοτερα εμενα στο camping στον Κομο και περισυ, που εκλεισε το αλλο, εμεινα στο camping στην Αγ. Γαληνη. Καθε μερα καφε επαιρνα απο το καφε στη γωνια στην πλατεια του Τυμπακιου.
[/off-topic]
με το καλο να ορισεις!!!στειλε πμ!
end of off topic

Θύελλα αντιδράσεων για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών

Αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών αλλά και η διαβάθμιση των ποινών για τους διακινητές, την οποία προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου η προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και η καλλιέργεια φυτών κάνναβης αποκλειστικά για προσωπική χρήση, θα έχουν πλέον πταισματικό χαρακτήρα ενώ σε ό,τι αφορά στις ποινές που θα επιβάλλονται στους εμπόρους τόνισε ότι αυτές θα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

"Δεν θέλουμε να περάσουμε ένα συνολικό μήνυμα ότι δεν υπάρχει καμία τιμωρία - θα υπάρχει μια πταισματική ποινή για όσους κατέχουν ή όσους καλλιεργούν για προσωπική τους χρήση", είπε ο υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Και συνέχισε, αναφερόμενος στους εμπόρους ναρκωτικών λέγοντας: "Η πρώτη κατηγορία είναι οι διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης, που αφορά τους μεγαλεμπόρους. Σε αυτή την περίπτωση η ποινή είναι ισόβια, χωρίς ελαφρυντικό, αν είσαι μεγαλέμπορος ή χρήστης. Υπάρχει μια δεύτερη κατηγορία, όπου έχουμε κάθειρξη 5 - 20 χρόνια. Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία, η οποία είναι τα απλά πλημμελήματα, που σημαίνει μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση".

Την αντίθεσή της στο προωθούμενο νομοσχέδιο εξέφρασε η αξιωματική αντιπολίτευση δια στόματος του Κ.Τζαβάρα, τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Τέτοιες αποφάσεις, όχι μόνο δεν γιατρεύουν, αλλά επιδεινώνουν το πρόβλημα, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, όπου η δυστυχία και η οικονομική εξαθλίωση πλήττουν μαζικά την ελληνική κοινωνία, είπε ο Κ.Τζαβάρας και σημείωσε ότι "η αντιμετώπιση της κοινωνικής μάστιγας των ναρκωτικών, δεν προσφέρεται για επικοινωνιακές χρήσεις".

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι χρειάζονται ορθά σχεδιασμένες δράσεις "που οφείλουν να ισορροπούν μεταξύ της πρόληψης και της θεραπείας του εξαρτημένου ατόμου από τη μια πλευρά και της κοινωνικής αποδοκιμασίας της χρήσης των ναρκωτικών και του περιορισμού της προσφοράς και της ζήτησής τους από την άλλη".

Κατηγορηματικά αντίθετο στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά δηλώνει το ΚΚΕ και υποστηρίζει ότι τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής και όχι ελεύθερη επιλογή ή αρρώστια.

Σε ανακοίνωσή του για το ν/σ αποποινικοποίησης των ναρκωτικών κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με αυτή τη ρύθμιση θα οδηγήσει στην καταστροφή τη νεολαία ενώ κάνει λόγο για ανυπαρξία πρόληψης και θεραπείας. "Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους" αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ και επισημαίνει: "Είναι επιτακτικό καθήκον όλων των εργαζομένων και του λαού ο αγώνας για να μην περάσει το νέο σχέδιο απελευθέρωσης των ναρκωτικών".

Από την πλευρά του ΛΑΟΣ ο Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε πως : "Προφανώς η κυβέρνηση έχει καταλάβει ότι για να ανεχτούν κι άλλο οι Έλληνες το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ΄ναι μαστουρωμένοι…".

Όσον αφορά στην απόφαση του υπουργείου Υγείας για χορήγηση μεθαδόνης από τα νοσοκομεία σε τοξικομανείς ο γραμματέας της ΚΕ της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου, εμφανίστηκε θετικός λέγοντας πως: "Κάθε κίνηση που αντιμετωπίζει τον τοξικομανή σαν ασθενή και τον διαχωρίζει από τους εμπόρους ναρκωτικών, είναι θετική", ενώ τόνισε πως "στους εμπόρους πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα του νόμου".

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=299006

Αντε παιδια με το καλό:smokin:
Το συστημα μου εχει ηχεία που οι κωνοι τους είναι από κανναβη
οποτε οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζεται να την καπνίσουμε για να την ακουσουμε:afro:

Κάτω η χούντα του νάυλον!!!

Η ινδική κανναβη ηρθε στον ελλαδικό χωρο επί τουρκοκρατιας μία περίοδο οπου η εξέγερση ήταν σιγουρη λόγω βαριάς φορολογία:flipout::flipout:
Διαβαζα ενα ενδιαφέρον βιβλίο-λεξικό οικονομικών ενός καθηγητη της ΑΣΟΕ και ελεγε οτι δεν χρειαζεται να γνωριζεις οικονομικά, ιστορία πρεπει να ξέρεις.

photo.JPG

Εγώ πάντως θά ξαναρωτήσω..
Αν μαστουρώσουν τά φωτοβολταϊκά που θέλει ο Σοϊμπλε νά φυτέψει ολη η αγροτιά τί θα γινει??

Υπάρχει καμιά έρευνα για την περίπτωση??:Banane0::Banane0::Banane0:

Τα φωτοβολταϊκά δεν έχουν θέμα γιατί παράγουν σταθερό ρεύμα DC. Εκεί που θα γελάσουμε είναι με τις ανεμογεννήτριες που θα παράγουν το AC τους, αλλού γι αλλού. Οι τρεις φάσεις θα είναι πολύ λίγες...

Απάντηση: Re: Aποποινικοποίηση ναρκωτικών

Τα φωτοβολταϊκά δεν έχουν θέμα γιατί παράγουν σταθερό ρεύμα DC. Εκεί που θα γελάσουμε είναι με τις ανεμογεννήτριες που θα παράγουν το AC τους, αλλού γι αλλού. Οι τρεις φάσεις θα είναι πολύ λίγες...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::

Απάντηση: Re: Aποποινικοποίηση ναρκωτικών

Από Καλαμάτα κανείς;;

Τεχνογνωσία φίλε, σε συνδυασμό με την παράδοση.
Αποτέλεσμα: Κορυφή.

Στην υγειά μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Re: Απάντηση: Aποποινικοποίηση ναρκωτικών

Πρέπει νάναι χιουμοριστικό ρέ...Ποτε πρόλαβαν??

Και το Villabafo ειναι γαμώ τις εμπνεύσεις,αλλά δεν μου κάθεται για αληθεια.

Nαι ρε αλλα γαμώ τις ιδεές οι φούστηδες!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!