Τι λέτε βρε!
Θα καούμε ολοσχερώς!
Με τις φωτιές που έχουμε κάθε χρόνο, έτσι και αρπάζουν οι φυτείες θα σκάνε μύτη οι πυροσβέστες για να πάρουν τζούρες και όχι για να τις σβήνουν!
http://www.youtube.com/watch?v=mgcCwHQcoXc
Σπυρο,εχεις δικιο..Απο πρεζοφουντες (ενεσεις με ηρωινη στο φυτο λιγο πριν την ξηρανση),μεχρι ξηρανση με ζιζανιοκτονα πχ roundup..Παντως σκεφτηκε κανεις οτι η απελευθερωση θα φερει και το μικροεμποριο;;Ολοι θα πουλανε τσιγαρα σε ολους..Η χαρα του εμπορα δηλαδη αφου τα ιχνη του θα χανονται σε δαιδαλωδη δικτυα διακινησης..IMHO
Νικο σε περιπτωση που γινει νομιμη η καλιεργεια, ειδικα για... οικιακη χρηση, θα γινει ακριβως το αντιθετο, θα εξαλειφθει η εμπορια. Γιατι να αγορασει κανεις απο εμπορο αφου μπορει να εχει δικια του γλαστρα ή εναν φιλο οπου να εχει.
Δηλαδη θα μεινουν ανεργοι μερικοι μερικοι που τωρα εκμεταλευονται ολο αυτο το συστημα.
Νικο σε περιπτωση που γινει νομιμη η καλιεργεια, ειδικα για... οικιακη χρηση, θα γινει ακριβως το αντιθετο, θα εξαλειφθει η εμπορια. Γιατι να αγορασει κανεις απο εμπορο αφου μπορει να εχει δικια του γλαστρα ή εναν φιλο οπου να εχει.
Δηλαδη θα μεινουν ανεργοι μερικοι μερικοι που τωρα εκμεταλευονται ολο αυτο το συστημα.
στην ελεύθερη αγορά, θα πρέπει κανονικά ο χρήστης, να μπορεί να διαλέξει και στον ιδιωτικό τομέα, ιδιωτικό-ΟΚΑΝΑ ή κλινική αποτοξίνωσης για να θεραπευτή. Για τη χορήγηση μεθαδόνης, δεν υπάρχει πρόβλημα συμφωνούμε... αλλά θα πρέπει να δίνεται και από τα φαρμακεία και να πληρώνουν οι εύπορες οικογένειες, ενώ για αυτούς που δεν μπορούν οικονομικά, να τα επιχορηγεί το κράτος.
ναι αλλα αν ισχυει η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της οικιακής καλλιέργειας τοτε δεν εχει ιδιαιτερο νοημα η αποποινικοποιηση της χρησης.
Οι εταιρειες που θα αναλαβουν να πουλανε βεβαια θα εχουν συμφερον.
Το τι θα πινουν οι χρηστες ειναι μια αλλη ιστορια.
Αντίθετο το ΚΚΕ στην αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών
Κατηγορηματικά αντίθετο δηλώνει το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που νομιμοποιεί τη χρήση τους, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έριξε προς βοήθεια της καταστολής και την ναρκοκαταστολή».
"Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους. Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται" τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Προσθέτει δε ότι, "τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται" και επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για "ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα που πρέπει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και να μοιραστεί σε όλα τα νοσοκομεία, τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα την μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία".
Καλεί δε, στη δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου χαρακτηρίζοντας το ως επιτακτική ανάγκη.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=298925
Κατηγορηματικά αντίθετο δηλώνει το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που νομιμοποιεί τη χρήση τους, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έριξε προς βοήθεια της καταστολής και την ναρκοκαταστολή».
"Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους. Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται" τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Προσθέτει δε ότι, "τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται" και επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για "ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα που πρέπει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και να μοιραστεί σε όλα τα νοσοκομεία, τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα την μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία".
Καλεί δε, στη δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου χαρακτηρίζοντας το ως επιτακτική ανάγκη.
Προσωπικά, διαφωνώ καταρχήν με τη χρονική στιγμή που επιλέγουν οι "αντι-εξουσιαστές της εξουσίας", να προωθήσουν ένα γενικόλογο και σε πολλά σημεία ασαφές, σχέδιο αποποινικοποίησης των ναρκωτικών...
Όταν έχει καταδικαστεί, από αυτούς τους ίδιους, η χώρα σε 40 χρόνια λιτότητας και το 43,1% των νέων (επισήμως...) στην ανεργία, είναι εγκληματικό να απελευθερώνεις, αντί να ελέγξεις αποτελεσματικά, τη διακίνηση ακόμη και των "ελαφρών" ναρκωτικών...
Το τι εξυπηρετεί αυτή η "ρύθμιση" δεν είναι προφανές...???
Aλλο αυτό (εννοώ υπό το πρίσμα που το θέτεις)και άλλο η θέση γιά τά υποκατάστατα που εκφράζει το ΚΚΕ καθώς και για τούς εξαρτημένους..
Επειδή ειλικρινώς δεν θυμάμαι, οι θέσεις του ΚΚΕ για την αποποινικοποίηση, ποιες ήταν παλιότερα; Έχω την εντύπωση ότι τα αλλάζουν λιγάκι τώρα αλλά μπορεί να έχω και λάθος.
Στέλιο,η λογική μου είναι ότι αποποινικοποιηση=πολύς κόσμος που θα καπνίζει,προσωπικά έχω φίλους που αν και δεν καπνίζουν καπνό,ένα τσιγαρακι που και που το κάνουν.Δηλαδή κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης,η οποία φυσικά και δεν καλύπτεται από γλάστρες..Θα μου βρίσκουν εμένα πχ ένα μπαφο από τη Γλάστρα μου Ή οποία στην πραγματικότητα θα προέρχεται από μεγάλες φυτειες του Μυλοποτάμου η της Αλβανίας..κοινώς χαράς Ευαγγελία για τους χασισεμπορους,τους προλειαινουν το έδαφος κατα τη γνώμη μου.πάντα κατα τη γνώμη μου φίλε..Νικο σε περιπτωση που γινει νομιμη η καλιεργεια, ειδικα για... οικιακη χρηση, θα γινει ακριβως το αντιθετο, θα εξαλειφθει η εμπορια. Γιατι να αγορασει κανεις απο εμπορο αφου μπορει να εχει δικια του γλαστρα ή εναν φιλο οπου να εχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.