Ναι το έχω δει ότι είναι διαφορετική, αλλά φαίνεται σαν να είναι πάντρεμα δύο άλλων κυκλωμάτων. Αφενός βάζει εν σειρά τον πυκνωτή - προφανώς για προστασία από πιθανή dc τάση εισόδου, αφετέρου βάζει και προς τη γη άλλη μία αντίσταση 47K (αυτό ξέρω ότι συνηθίζεται σε έξοδο μετά από τον εν σειρά πυκνωτή) πάλι για σταθερότητα από πιθανή dc τάση, αλλά αφήνει και μία άλλη αντίσταση εν σειρά 220R η οποία ποιος ο λόγος ύπαρξης με την τιμή που έχει; Για αυτό πιθανολόγησα ότι είναι απομεινάρι φίλτρου ή κάτι μου ξεφεύγει και ο Κινέζος σωστά το έχει υλοποιήσει.
Η R11 είναι 47R λοιπόν. Τώρα τι γίνεται, γιατί στο μεν datasheet του pga, όπως είπα δεν αναφέρεται η αναγκαιότητά της στο δε cs αναφέρεται με τιμή 10R, αλλά δεν μπόρεσα να βρω την σημείωση 3 που εξηγεί το γιατί...
Αν σκεφτούμε ότι αυτά τα κυκλώματα πρώτα κυκλοφόρησαν για το τσιπ της CS και μετά τοποθετήθηκε το ισοδύναμο τoυ pga, πρέπει ο βασικός σχεδιασμός του κυκλώματος να είναι βάση του datasheet της CS.
Για τα Salas, οπωσδήποτε με χρήση παλμογράφου για αποφυγή πιθανών ταλαντώσεων. Είναι παραλληλισμένα τροφοδοτικά γενικής χρήσης και χρήζουν πάντα προσαρμογής.
Ο Salas θυμάμαι ότι δεν ενέκρινε χρήση Oscon σε στάδια εξόδου του κυκλώματός του. Θέτει χρήση πυκνωτών με χαμηλό esr αλλά όχι πάρα πολύ χαμηλό όπως οι Oscon (κάτι έχει υπολογίσει εδώ...).
Επίσης στο κύκλωμα μας, αν προσέξεις με εξαίρεση τη θέση του μοναδικού πυκνωτή αποσύζευξης, λείπουν παντελώς βάσει του datasheet όλοι οι πυκνωτές αποσύζευξης τροφοδοσίας. Ο Κινέζος βασικά έβαλε μια βασική εξομάλυνση μετά τα 78ΧΧ και οδήγησε με μικρές σχετικά διαδρομές τις απαιτούμενες τάσεις γύρω από το pga με μόνο πυκνωτή εξομάλυνσης αυτών των 10uF. Που είναι λοιπόν η οδηγία για πυκνωτές αποσύζευξης τροφοδοσίας γύρω και κοντά στα πόδια τροφοδοσίας;
Οι K73-17 ή K53-11 σε τι μέγεθος είναι στο περίπου;