ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ THN Samsung LE46C750 3D

Επί του θέματος των τηλεοράσεων παρακαλώ ..... ας πάρει ο καθένας ό,τι θέλει.....

.thank you guys...-bye-

:ernaehrung004::ADFADF1:

φίλε δεν προκετε πότε στη ζωή μου να πάρω πλάσμα όσες έχω δη είναι γιατα πανηγύρια άντε που στα βιντεοπαιχνίδια είναι σκέτες πατάτες

Ακριβως τα ιδια ελεγα πριν 3-4 χρονια , τωρα αποφευγω να βλεπω σε LCD φιλων-γνωστων γιατι δεν αντεχω την ψευτικη εικονα τους με τιποτα...:2thumb22sup:

Ακριβως τα ιδια ελεγα πριν 3-4 χρονια , τωρα αποφεύγω να βλεπω σε LCD φιλων-γνωστων γιατι δεν αντεχω την ψευτικη εικονα τους με τιποτα...:2thumb22sup:
θα ψαχτο καλύτερα μπορεί να κάνω και λάθος αλα κάτι δεν μου παη καλά στης πλάσμα έχω παη σε καταστήματα που ταυτόχρονα παίζουν όλες η τν το ίδιο HD βίντεο πος γίνετε σκομα και σήμερα να καταλαβαίνω ποιες είναι η πλάσμα αμέσως απο της LCD h LED
παντος με βλεπω να το βλεπο το μουντιαλ:award:στη Samsung LE46C750 3D δεν δουλεύω κοτσο γιατη απο αλου τελικά θα τη πάρω στο κοτσο τελιοσε:ears: παντος χωρης να θελω να τον ιποστηρηξο την ειχε φτηνοτερη

Μην περιμενεις οπως σου ειπα να βγαλεις ακρη σε εκθεση με ρυθμισεις οτι ναναι και 5000 φωτα πανω τους...εννοειτε οτι ετσι ολες οι πλασμα χαλια θα δειχνουν.

ορεα πες μου ένα σαητ που να εχη αφτη που μου πρωτινής και θα παρο αυτην στην ουσία μόνο το 3D με ενδιαφέρει αν μου ερθη και στης 50 ίντσες ακόμα καλύτερα
πράγματι δεν μπορεί να εισται τόση πολύ που μου προτείνεται τη πλάσμα λιπών

3 ερώτησης για να μου πιτε αν πραγματη ειναι οτη χρειαζομε μια πλάσμα και αφτα ειναι GAMES-MOVIES-3D

1)την θέλω για βίντεο παιχνίδια γύρο στης 5 ώρες τη μέρα ασχολούμαι με αφτα και τη γραφηκα διλαδη τη πιοτητα εχη γιαληζουνε.χ. τα αμαξακια οπος σε LCD διχνη λεπτομεριες στα προσοπα η τα διχνη καπος κιτρηνοκοκινα
2)θελο πιοτητα στης ταινίες δηλαδη στη σκοτινες σκηνές μη φαίνονται μέσα κατή πιχελ σαν παράσιτα
3)Η σηγκεκρημενη πλασμα μετατρεπη τα 2D σε3D οταν βαζουμε την επιλογη sto HDMI η μονο στα απλα αναλογηκα καναλια

Μήπως να βάζανε οι διαχειριστές κανα ελληνικό spellchecker στη σύνταξη μηνυμάτων; Δηλαδή έλεος, μερικά μηνύματα καλύτερα να ήτανε σε greeklish, πιο εύκολα θα διαβάζονταν.

δεν τα μεταφραζης εση καλητερα μη ταλεπορουνται και οι διαχειριστές
εγω εδω να ροτησο για μια τηλεωραση μπικα δεν μπικα να γραψω διαγωνησμα

ορεα πες μου ένα σαητ που να εχη αφτη που μου πρωτινής και θα παρο αυτην στην ουσία μόνο το 3D με ενδιαφέρει αν μου ερθη και στης 50 ίντσες ακόμα καλύτερα

3 ερώτησης για να μου πιτε αν πραγματη ειναι οτη χρειαζομε μια πλάσμα και αφτα ειναι GAMES-MOVIES-3D

1)την θέλω για βίντεο παιχνίδια γύρο στης 5 ώρες τη μέρα ασχολούμαι με αφτα και τη γραφηκα διλαδη τη πιοτητα εχη γιαληζουνε.χ. τα αμαξακια οπος σε LCD διχνη λεπτομεριες στα προσοπα η τα διχνη καπος κιτρηνοκοκινα
2)θελο πιοτητα στης ταινίες δηλαδη στη σκοτινες σκηνές μη φαίνονται μέσα κατή πιχελ σαν παράσιτα
3)Η σηγκεκρημενη πλασμα μετατρεπη τα 2D σε3D οταν βαζουμε την επιλογη sto HDMI η μονο στα απλα αναλογηκα καναλια

Δες το νημα με την tv http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=59802...το 2d σε 3d το κανει παντου οπως και οι αδερφες της lcd.

Δες το νημα με την tv http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=59802...το 2d σε 3d το κανει παντου οπως και οι αδερφες της lcd.
ορεα δέχομαι να πάρω την τν πραγματικά αξιζη ας ειναι κε το παλιοτερο μοντελο τα 600ΗΖ τα σπανε
http://www.youtube.com/watch?v=liA32pUYvhI&feature=player_embedded

εφχωμαι να την βρω
αλιος μια δευτεη λυση ?τη αλο ιπαρχη σε αφτην τη τιμη παντα 3D και να ιπαρχη και για αγορα

Last edited:

παρε την C750 αν την εχεις δει και σου αρεσει.
Μαλλον ειναι συνολικα η καλυτερη επιλογη για αυτα που θελεις εσυ .
Τωρα για τις πλασμα , καλο ειναι να ενημερωθεις , απλα για να ξερεις τι ισχυει...

Υ.Γ. Δεν ειναι κακη ιδεα να μπει ενα προγραμματακι ωστε να βοηθα στην συνταξη μηνυματων οταν καποιος το χρειαζεται...

πάω να την δω τώρα να δω τη ψάρια πιανη το βραδάκι θα έχω σχόλια και εντύπωσης
σήμερα θα αποφασίσω αν την αγοράσω η όχι
εχω παρη και το ζιπακι με βιντεακια κανονικού 3ντη και μερικά βιντεακια απο παιχνίδια απο το Ρς3 για να κανω τη μετατροπή 2 ντη σε 3ντη να δο πως είναι αν δω ότι αξηζη σε 3 ντη τη πήρα σήμερα

πρεπει να εχεις και γυαλια μαζι σου για να δεις το 3D αλλιως θα βλεπεις ενα θολο πραμα

Απογοητεφτικο το 3Δ της γενικα ειχαι μια λεντ 40 ιντσες στα ίδια χρήματα και εκεί ιδα πιοτητα σε ολα είναι αφτη http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv/samsung-ue-40c7000-3d.php

παρολου που είναι μικρότερη σε ίντσες η διάφορα σε εικόνα και χρώματα αλα και σε λεπτομεριες ήταν τεράστια και το 3Δ της η μέρα με τη νύχτα απλά στη Samsung LE46C750 3D δεν είδα πιοτηκο 3Δ πολη λιγο και δεν το καταλαβενες ενώ SAMSUNG UE40C7000 3D ερχωσανται τα πάντα πάνω σου και ειχαι μεγάλο βάθος γενικά αυτη επεζε 3Δ
Τελικα δεν πηρα καμια γιατη οταν βαλαμε κονσολα Ρς3 για να μετατρεψη τα παιχνηδια τα παλια σε 3Δ οπος κανη στης ταινιες απλα δεν το εκανε καμια τν απο της διο μου ηπαν να παρο τη ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ να τους ροτισω αν γηνεται αφτο
Εφτιχως που πήγα τη κονσολα μου εκει γιατη αφτη μου λεγαν οτι γηνετε αλα στη πραξη δεν εγιναι ποτε η μετατροπη