φίλε δεν προκετε πότε στη ζωή μου να πάρω πλάσμα όσες έχω δη είναι γιατα πανηγύρια άντε που στα βιντεοπαιχνίδια είναι σκέτες πατάτες
Αδερφέ, μήπως έχεις κάνει πωλητής στον Κωτσόβολο ένα φεγγάρι;
Samsung LE46C750 3D
Με κυνηγαει σημερα...μηπως εισαι ο ιδιος?
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?p=200992#post200992
Δεν μοιαζει και απιθανο να σου πω την αληθεια!
:BDGBGDB55:
φίλε δεν προκετε πότε στη ζωή μου να πάρω πλάσμα όσες έχω δη είναι γιατα πανηγύρια άντε που στα βιντεοπαιχνίδια είναι σκέτες πατάτες
θα ψαχτο καλύτερα μπορεί να κάνω και λάθος αλα κάτι δεν μου παη καλά στης πλάσμα έχω παη σε καταστήματα που ταυτόχρονα παίζουν όλες η τν το ίδιο HD βίντεο πος γίνετε σκομα και σήμερα να καταλαβαίνω ποιες είναι η πλάσμα αμέσως απο της LCD h LEDΑκριβως τα ιδια ελεγα πριν 3-4 χρονια , τωρα αποφεύγω να βλεπω σε LCD φιλων-γνωστων γιατι δεν αντεχω την ψευτικη εικονα τους με τιποτα...:2thumb22sup:
ορεα πες μου ένα σαητ που να εχη αφτη που μου πρωτινής και θα παρο αυτην στην ουσία μόνο το 3D με ενδιαφέρει αν μου ερθη και στης 50 ίντσες ακόμα καλύτερα
πράγματι δεν μπορεί να εισται τόση πολύ που μου προτείνεται τη πλάσμα λιπών
3 ερώτησης για να μου πιτε αν πραγματη ειναι οτη χρειαζομε μια πλάσμα και αφτα ειναι GAMES-MOVIES-3D
1)την θέλω για βίντεο παιχνίδια γύρο στης 5 ώρες τη μέρα ασχολούμαι με αφτα και τη γραφηκα διλαδη τη πιοτητα εχη γιαληζουνε.χ. τα αμαξακια οπος σε LCD διχνη λεπτομεριες στα προσοπα η τα διχνη καπος κιτρηνοκοκινα
2)θελο πιοτητα στης ταινίες δηλαδη στη σκοτινες σκηνές μη φαίνονται μέσα κατή πιχελ σαν παράσιτα
3)Η σηγκεκρημενη πλασμα μετατρεπη τα 2D σε3D οταν βαζουμε την επιλογη sto HDMI η μονο στα απλα αναλογηκα καναλια
ορεα δέχομαι να πάρω την τν πραγματικά αξιζη ας ειναι κε το παλιοτερο μοντελο τα 600ΗΖ τα σπανεΔες το νημα με την tv http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=59802...το 2d σε 3d το κανει παντου οπως και οι αδερφες της lcd.
ορεα πες μου ένα σαητ που να εχη αφτη που μου πρωτινής και θα παρο αυτην στην ουσία μόνο το 3D με ενδιαφέρει αν μου ερθη και στης 50 ίντσες ακόμα καλύτερα
πράγματι δεν μπορεί να εισται τόση πολύ που μου προτείνεται τη πλάσμα λιπών
3 ερώτησης για να μου πιτε αν πραγματη ειναι οτη χρειαζομε μια πλάσμα και αφτα ειναι GAMES-MOVIES-3D
1)την θέλω για βίντεο παιχνίδια γύρο στης 5 ώρες τη μέρα ασχολούμαι με αφτα και τη γραφηκα διλαδη τη πιοτητα εχη γιαληζουνε.χ. τα αμαξακια οπος σε LCD διχνη λεπτομεριες στα προσοπα η τα διχνη καπος κιτρηνοκοκινα
2)θελο πιοτητα στης ταινίες δηλαδη στη σκοτινες σκηνές μη φαίνονται μέσα κατή πιχελ σαν παράσιτα
3)Η σηγκεκρημενη πλασμα μετατρεπη τα 2D σε3D οταν βαζουμε την επιλογη sto HDMI η μονο στα απλα αναλογηκα καναλια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.