ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ JVC

SUPERGAL

New member
25 November 2009
89
Καλησπερα,σημερα ψαχνοντας ττα νεα προιοντα της JVC και συγκεκριμενα τους νεους βιντεοπροβολεις μπηκα στο σαιτ της JVC EUROPE.Εκει ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ εκπληξης διαπιστωσα οτι αυτη την ερμη χωρα την εχουν γραμμενη στα παλάιοτερα των υποδηματων τους μη πω που ακριβως την εχουν γραμμενη και μαζι της και ολους τους ιθαγενεις της που της εδωσαν τα ωραια και σπανια ευρουλακια τους για τα προιοντα της.Εχουν αριστερα μια λιστα με καθε χωρα που πουλανε τα προιοντα τους ακομα και την ευρωπαικη ´´Μακεδονια´´οπως και καθε τριτοκοσμικη αλλη χωρα αλλα η Ελλαδα απουσα.Φαινεται τους ενοχλει ακομα και το ονομα της.Γνωριζω οτι το φορουμ δεν ειναι blog εθικων θεματων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα χασουμε ακομα και την ταυτοτητα μας και την υπερηφανεια μας για ενα χομπυ.Εμενα προσωπικα και λεω προσωπικα γιατι δεν ζηταω και τιποτε απο εσας ακομα και να χαρισουν ενα βιντεοπροβολεα σε καθε Ελληνα σαν συγγνωμη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΖΩ να δουν ουτε πεντε λεπτα απο τα λεφτα μου.ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.Ευχαριστω ηθελα νατα πω και συγγνωμη για το εκτος θεματων φορουμ ποστ μου.http://avclub.gr/forum/images/smilies/various2/ciao.gif

Πιθανον να εχει να κανει με την ελειψη αντιπροσωπιας στη χωρα μας μεχρι πριν λιγο. Ειμαι σιγουρος οτι η FOTOMATIC που ανελαβε την αντιπροσωπια της θα το φροντισει (ωστε να μπορει καποιος μεσω του site της JVC να βρισκει τον Ελληνα αντιπροσωπο).

συγνώμη δηλαδή
τόσο καιρό, είναι η μόνη εταιρεία, που υπέπεσε στην αντίληψή σου, που το κάνει?
Διότι σε διαβεβαιώ υπάρχουν πολλές...

Απλα η φιρμα αυτη δεν γουσταρει την Ελληνικη αγορά.
Μας εχει χεσμενους.
Ετσι θα επρεπε να νιωθουμε και εμεις γι`αυτην.
Το ιδιο και για οσες ακολουθουν αυτη την πολιτικη.

ΥΓ. Μονο για καμια δυο χωρες δεν εχει σελιδα στην μητρικη γλωσσα της χωρας. Απλα την Ελλαδα δεν την εχει καθολου.

ΥΓ2. Ετσι και αλλιως χεσμενη την ειχα. Ποτε μου δεν ειχα προϊον της.

Μπορει αλλους να μην τους πειραζει εμενα ναι.Και σιγουρα θα ψαξω και για αλλες οταν με αφορα ενα προιον τους.Τσαμπα μαγκες με τα λεφτα μου δεν κανω κανεναν.Αυτοι χανουν οχι εγω αφου πουλανε και την μανα τους για να κανουν κερδη.Οι εταιρειες που σεβονται την χωρα μου και τους πελατες τους θα ειναι η μονη επιλογη μου,μιλαω για μενα.Ο καθενας πραττει οπως νομιζει εξαλλου αυτη η δημοκρατια μας και η ανοιχτοχερια μας μας εφερε εδω που μας εφερε εννοω πχ ξεσχιστηκαμε να αγοραζουμε γερμανικα αμαξια κλπ συσκευες εως υποβρυχια για να μας δειχνουν στα περιοδικα τους απατεωνες και ζητιανους.Για μενα το θεμα εκλεισε ευχαριστω και καλο βραδυ Ελλαδα.

Nαι εχω μιτσουμπισι και αν κοιταξτε το σαιτ μας εχουν φαρδια πλατια και εκτος αυτου μου τραβηξαν και μια εγγυηση 10 ετων και μου αλλαζουν απο παμπριζ που μου το εσπασε πετρα εως μπαταρια 3 ετων!!!!!κΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΩ.

αναφέρατε κατι για γερμανικά αυτοκίνητα.
h jvc είναι γιαπωνέζικη το ίδιο και η μιτσουμπίσι.

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.

παρμπριζ από πέτρα...?
ενδιαφέρον.
Πάντως όλες οι ασφαλιστικές το κάνουν με 3 ευρώ επασφάλιστρο.

Ναι τουρκικο,αλλα ας μην πιασουμε συζητηση για αμαξια.Ειμαστε εκτος οπως και γενικα ειμαστε εκτος.Ειστε ελευθερος να πιστευετε οτι θελετε και να το γραφετε επισης.

Last edited by a moderator:
Οι εταιριες στα site τους αναφερουν τις χωρες που εχουν αντιπροσωπο. Δεν παρουσιαζουν πολιτικο χαρτη του κοσμου, αλλα αναφερουν τις χωρες που καποιος αντιπροσωπευει τα προιοντα τους.
Επαναλαμβανω στην Ελλαδα δεν υπηρχε για ενα διαστημα αντιπροσωπος. Αν μια εταιρια αντιπροσωπευεται στην Ελλαδα και στο site της δεν αναφερεται η χωρα μας, ειναι δουλεια του αντιπροσωπου να της το επισημανει.
Supergal παρακαλω μην οξυνεις τη συζητηση.

Φιλε Jadisboy ανελυσε το αυτο αν θελεις.
Ο φιλος εκανε μια τοποθετηση, γραφτηκαν καποιες αποψεις σε κοσμια πλαισια, και εντελως ξαφνικα εγινε προσβλητικος (κατα την αποψη μου).
Θεωρησα σωστο να σβησω το προσβλητικο κομματι του μηνυματος του. Αν διαφωνεις ευχαριστως να ακουσω την αποψη σου.

για αλλη μια φορα η δημοκρατια πηρε θεση

Τα ειρωνικα σχολια του τυπου "προβατα υπαρχουν πολλα" και αναλογες σποντες και υπαινιγμοι, δε νομιζω οτι προωθουν τη συζητηση πανω σε οποιοδηποτε θεμα. ΓΙα να μην πω οτι εκθετουν οποιον τις εκστομιζει..

Προσωπικη αποψη βεβαια.

Φιλε Jadisboy ανελυσε το αυτο αν θελεις.
Ο φιλος εκανε μια τοποθετηση, γραφτηκαν καποιες αποψεις σε κοσμια πλαισια, και εντελως ξαφνικα εγινε προσβλητικος (κατα την αποψη μου).
Θεωρησα σωστο να σβησω το προσβλητικο κομματι του μηνυματος του. Αν διαφωνεις ευχαριστως να ακουσω την αποψη σου.
οχι δεν διαφωνω με αυτο απλα πολυ ψαλιδη πεφτει τωρα τελευταια
ενταξει υπαρχει το πανω χερι αλλα καλο ειναι να υπαρχει και λιγο δημοκρατια

Προς θεου δεν ειναι επι προσωπικου

Σιγουρα καλο ειναι να υπαρχει δημοκρατια και να ακουγονται ολες οι αποψεις, μεσα στα πλαισια καποιων κανονων. Και η δημοκρατια εχει κανονες (στην "εξω" κοινωνια τους λενε νομους). Και περα απο τους κανονες και τους νομους καλο ειναι οι διαδικτυακες μας συνομιλιες να γινονται με τετοιο τροπο ωστε να μην προσβαλουμε τον συνομιλητη μας.
Θα παρακαλουσα βεβαια να μη μεταφερθει ολη η συζητηση περι δημοκρατιας, κανονων, διαχειρησης κτλ στη ταπεινη αυτη γωνια του forum :p

Μιας και ηρθες απο τα μερη μας, ηχειαρες εχεις, ενισχυταρες εχεις κανενα προβολι δε θα παρεις;;:flipout:
εχω εχω
χμ
βεβαια τον εχω 6 χρονια και εχει γραψει μολις 1270 ωρες
εχω τον sharp XV-Z91E

Last edited: