Καλησπερα,σημερα ψαχνοντας ττα νεα προιοντα της JVC και συγκεκριμενα τους νεους βιντεοπροβολεις μπηκα στο σαιτ της JVC EUROPE.Εκει ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ εκπληξης διαπιστωσα οτι αυτη την ερμη χωρα την εχουν γραμμενη στα παλάιοτερα των υποδηματων τους μη πω που ακριβως την εχουν γραμμενη και μαζι της και ολους τους ιθαγενεις της που της εδωσαν τα ωραια και σπανια ευρουλακια τους για τα προιοντα της.Εχουν αριστερα μια λιστα με καθε χωρα που πουλανε τα προιοντα τους ακομα και την ευρωπαικη ´´Μακεδονια´´οπως και καθε τριτοκοσμικη αλλη χωρα αλλα η Ελλαδα απουσα.Φαινεται τους ενοχλει ακομα και το ονομα της.Γνωριζω οτι το φορουμ δεν ειναι blog εθικων θεματων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα χασουμε ακομα και την ταυτοτητα μας και την υπερηφανεια μας για ενα χομπυ.Εμενα προσωπικα και λεω προσωπικα γιατι δεν ζηταω και τιποτε απο εσας ακομα και να χαρισουν ενα βιντεοπροβολεα σε καθε Ελληνα σαν συγγνωμη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΖΩ να δουν ουτε πεντε λεπτα απο τα λεφτα μου.ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.Ευχαριστω ηθελα νατα πω και συγγνωμη για το εκτος θεματων φορουμ ποστ μου.http://avclub.gr/forum/images/smilies/various2/ciao.gif